Jak to funguje - otěhotnět po mimoděložním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3929
4.8.11 13:01
zanuletka píše:
Ahojky já měla první mimoděložní a druhé je v pořádku jsem už v 30tt. Trvalo to asi tak třičtvtě roku než se nám to povedlo, ale byly to strašné nervy. I když se člověk snaží na to nemyslet, stejně se to do té hlavy nějak vecpe. Já jsem potom dělala zkoušky na VŠ, takže jsem neměla moc času na to myslet a ejhle ono to vyšlo.
Takže držím ti pěsti a určitě to vyjde neboj :)

ahoj zanuletko - tak to bych chtěla mít také jako ty aby to vyšlo - tak to ti moc gratuluji — :potlesk: příští týden na dovolené to určitě splodíme :mrgreen: si ale fandím :mrgreen: co ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
4.8.11 13:08

No nejlepší je dát si pár panáku a skočit na to :D :D u nás to teda fungovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
4.8.11 23:22

neboj hned v sobotu slavíme narozeniny , tak to půjde :mrgreen: a brala si třeba nějaké vitamíny ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
5.8.11 10:18

Já jsem pila akorát čaj kontryhel, ale to musíš při MS až do ovulace a pak zase přestat, protože potom prý může vyvolat potrat. No ale já nikdy nebyla žádná pečlivka, tak jsem to pak vzdala aji s tím čajem a vitamíny jsem žádné nebrala. Podle je mě to nejvíc o tom, že to má člověk furt v hlavě a psychika dělá divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
5.8.11 10:25

Ahojky, já jsem měla mimoděložní loni na podzim. Napodruhé se neudrželo a v dubnu jsem otěhotněla potřetí. Pila jsem čaj na podporu otěhotnění - namíchaný ve zdravé výživě, používala lubrikační gel na podporu početí a ovulační testy. GynDr. mě uklidňovala, že po mimoděložním a odebrání vejcovodu je pravděpodobnost otěhotnění ne 50 ale až 80%, protože vejcovod je párový orgán a když jeden není, přebírá druhý funkci chybějícího. Že si prostě „odchytí“ vajíčko i z druhého vaječníku - že k němu není připojen napevno. Nakolik to bylo uklidnění a nakolik realita, to fakt nevím. Ale když jdem v dubnu uslyšela, je že mimísek tam, kde má bát, byla jsem nejšťastnější na světě a strašně se mi ulevilo.

Určitě bude vše OK, moc ti držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
5.8.11 13:29

Jééééé holky to se tak krásně čte - že jsem te´d v naprostém klidu :mrgreen:
Mě právě hned ve špitále řekli , že můžu mít i po druhé mimodělož. a to jsem teda byla úplně na dně . A řekla jsem si tak to teda těhotná už nikdy nechci být po této odpovědi.
Pak byla práce dobrá je teda i do teď - takže jsem to neřešila.
Ale teď už mám nějaké ty choutky to znova zkusit :-)
Tak mi držte velké palečky :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
5.8.11 13:37

tak držím pěstičky :palec: ať to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
5.8.11 13:48
Lendík27 píše:
Mě právě hned ve špitále řekli , že můžu mít i po druhé mimodělož. a to jsem teda byla úplně na dně . A řekla jsem si tak to teda těhotná už nikdy nechci být po této odpovědi.
Tak mi držte velké palečky :palec: :palec: :palec: :palec:

Určitě to nevzdávej, byla by to škoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
30.8.11 14:10

Ahoj žanulet a Zdeni - tak dovolená byla super akorát to mimi se nepodařilo - opět přišla ta hrozná potvora - kdy se doufala že třeba objevím // . :cry:
No ale nic život jde dál a těším se na další snaženíčko po ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.11 15:11

Moje zkušenost, po několika letech snažení a IVF pokusech jsem přirozeně otěhotněla v lednu a v únoru šla s mimoděložním. Šánce na otěhotnění prý tím páden někde na bodu mrazu, jeden vekcovod zbyl, ale u nefunkčního vaječníku. Otěhotněla jsem hned další cyklus, jsem ve 24. týdnu :dance: nezoufej, za chvilku bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.11 15:12
Ta pravděpodobnodt druhého mimoděložního je zvýšená jen asi na 5%, je to stejně rizikové, jako běžné IVF. Neboj se, byla to blbá zlá náhoda.
Lendík27 píše:
Tak mi držte velké palečky :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
30.8.11 16:54

Já mám vždycky radost takových dobrých konců. Moc blahopřeji k broučkovi v bříšku. jsi zářný případ, že se vyplatí vydržet a nevzdávat to :palec: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.11 18:23

děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
30.8.11 18:57

Koukám, že jsme na tom skoro stejně, i termín porodu i termíny utz a amnia a taky holčička :palec: , i to mimoděložní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.11 20:17

A taky jsem z Varů :lol: :lol: :lol: :lol: paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie