Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A proč se mám svěřovat se svými nejintimnejsimi okamžiky anonymnímu uživateli, který ani nenapíše k čemu to všechno potřebuje?
Není náhodou plný internet takovejch deníčků? K čemu ti bude 250. zážitek z těhotenství a porodu? ![]()
Nedávno byla výzva na napsání takovýchto deníčků, možná se pletu.
Kde jinde hledat než na webu pro maminky.
Myslí a hledej
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
lupou jsem tu nenasla podobne komplexni tema. Hodne me to zajima tak zakladam:
Muzete se prosim podelit o zazitky a zkusenosti? Jake bylo Vase tehotenstvi a porod? Jak to probihalo, co jste prozivaly vice a co Vas naopak minulo (at uz nastesti nebo nanestesti), co si budete pamatovat a jestli neco mozek naopak vytesnil, co vam prislo usmevne a na co byste nejradeji zapomnely?
To jako fakt? Proč anonym?
Ja dost dobre nechapu, proc je tady snad pulka diskusi zahajována anonymy. ![]()
Kdyz tady nejaka konkretni uzivatelka s nejakou diskusni historii zalozi takove tema, tak nemam problem neco k tematu napsat. Ale takhle? ![]()
Holky ale nick vas vsech (bublinecka, prejeta zaba, da se pokracovat hodne dlouho…) o vas nerekne o nic vic nez ten muj, takze rekneme, ze muj nick je Anonym. Stejne tak jako pod anonymem, se muze nekdo podezrely skryvat za nickem treba denula.
Chodi sem svagrova a nechci aby vedela, ze hledam info o prubehu porodu (o mem tehu jsme jeste nikomu nerekli)
@Anonymní píše:
Holky ale nick vas vsech (bublinecka, prejeta zaba, da se pokracovat hodne dlouho…) o vas nerekne o nic vic nez ten muj, takze rekneme, ze muj nick je Anonym. Stejne tak jako pod anonymem, se muze nekdo podezrely skryvat za nickem treba denula.
Chodi sem svagrova a nechci aby vedela, ze hledam info o prubehu porodu (o mem tehu jsme jeste nikomu nerekli)
Jo, ale s nickem mas nejakou diskusni historii, stalice se tu takto virtualne znaji, predevsim na zaklade predchozich diskuzi. Takze obvykle si udelam predstavu, komu vlastne odepisuju. Jestli je mi ta uzivatelka z jinych diskuzich sympaticka nebo ne atd. Podle toho se taky nekdy rozhoduju, jestli vubec neco napisu nebo mi to za to nestoji. Takze tvuj argument s anonymem je lichy.
Nevim, to jsem Teda zvědavá, jestli se ti tu někdo rozpovida…
, já teda určitě ne. Jsou to hodně intimní věci. Vyzpovidej svou mamku, třeba to budeš mít podobný… ![]()
@Anonymní píše:
Každý porod má jiný průběh. To, že ti tu někdo napíše jaký měl porod ti nenapoví jaký bude ten tvůj…
Ahoj holky,
lupou jsem tu nenasla podobne komplexni tema. Hodne me to zajima tak zakladam:
Muzete se prosim podelit o zazitky a zkusenosti? Jake bylo Vase tehotenstvi a porod? Jak to probihalo, co jste prozivaly vice a co Vas naopak minulo (at uz nastesti nebo nanestesti), co si budete pamatovat a jestli neco mozek naopak vytesnil, co vam prislo usmevne a na co byste nejradeji zapomnely?