Jak jste zvládli covid a těhotenství

33
1.3.21 15:20

Jak jste zvládli covid a těhotenství

Ahoj, možná toto téma už tu zaznělo. I přesto mám na Vás dotaz.
Minuly týden mi zjistili covid, začala jsem mít teploty, kašel, ucpaný nos, a do toho kychani takové, ze mě vždy z toho bolí břicho. A dnes ráno jsem začala krvacet.
Volala jsem své gynekoložce, tak mi napsala ascorutin.
Za jak dlouho by se to krvácení mohlo zastavit vím, ze nejste Vestkyne ale třeba mate s tímto nějaké zkušenosti.
A popřípadě co víc proto udělat. Jinak jsem v 9 týdnu, vím ze toto období je nejrizikovější.
Ale i tak bych proto udelala cokoliv abych malou či malého udržela.
Nemám dobre zkušenosti s předchozím těhotenství kdy mi předčasně odtekala plodova voda a malého jsem porodila ve 23 týdnu bohužel mrtvého.
Všem moc děkuji za odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
1.3.21 15:27

Osobni zkusenost s Covid nemam. Mela znama ve 12 tt, prubeh tehu i Covid normalni - lehky. Jinak ja v tehu tez krvacela 6-11tt, pak 20tt, pricina neznama, dopadlo to dobre. Treba to s nemoci nesouvisi. Dostavala jsem Utrogestan - se divim, ze ti ho nedala, Ascorutin, Agolutin. Striktni klid - rozjizdel se mi potrat - pulsujici bolesti jako pri ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.3.21 15:36

Též mě bolí v krizi jako bych to měla dostat, vím, ze možná maluji čerta na zeď, ze to nic nebude, ale i tak mám strach.
Cely den lezim, podložené nohy max vstanu na zachod, prala bych si aby to bylo dobre.
I tak děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.3.21 15:44

@Martiiinka takhle na začátku je to hop nebo trop, můžeme max držet pěsti. Všichni moji kluci přežili nemoci, nejmladší nejspíš covid - nebyla jsem na testech.. Podle příznaků by to sedělo. Nejhůř mi bylo u nejstaršího, kdy jsem měla měsíc angínu jako prase a atb. Zvládl to.. Tezko odhadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
1.3.21 15:45

Dej si lupu a do ní Covid v těhotenství najdeš nejméně 5diskuzí
Já ho měla na konci jako jediná doma jsem měla príznaky, kašel, teplota trvalo to asi 4 dny a pak bylo fajn. Sestra v polovině neměla čich, k tomu jen rýmu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.21 16:57

Holky poraďte, manžel má už třetí den chrapot - nic víc mu prý není. Je to příznak a má jít preventivně na testy? Jsem dnes 31+5 a bojím se

• Citovat
  • Upravit
1735
1.3.21 17:45

Zdravím, já měla během těhotenství covid zřejmě už dvakrát (manžel to nosí z práce, byl na testech, já teda ne, jelikož jsem stejně byla na neschopence, ale příznaky jsme měli stejné), pokaždé lehký průběh. Poprvé před ukončením třetího měsíce a teď na přelomu sesteho/sedmého měsíce a vše je naprosto v pořádku. Držím palce, ať ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí