Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Marier20 píše: Více
Zkusila bych ji dávat později. Ale musíš vypozorovat když už začíná být unavená aby jste to nepretahli.
Je to malé miminko, my starší dceru přendávali občas po uspání, ale vždy jsem ji uspávala u nás…s mladší dcerou už máme svůj dům a spoustu místnosti, starší se v 6 letech učí na svoji velkou postel, ale když může, tak sama nechce spát…mladší má přes 2 roky a spí se mnou posteli v jejím budoucím pokoji nebo tam uspávám holky spolu, mladší měla jen košík s monitorem, postýlku má na půdě
pár měsíční potřebuje kontakt, přitulit, pohladit, přečíst pohádku a pak kdyžtak přendat nebo ji nechat spát v posteli…
@Tarena tak hlavně miminko roste a spánek se mění, můžou růst zuby, už se hýbe…chce kontakt a ne jen flašku a mříže 🫣 😥
@Anonymní píše: Více
Jo, my meli na postylce mrize i zhora. Se to zaklaplo a klid.
![]()
Pisu prodlouzit bdele okno a zjistit, zda ji v novem byte neco nerusi. Po 3 hodinach by neuslo ani kdybych na nem lezela.
@Tarena píše: Více
To ma kazde dite jinak…Moje 8mi mesicni taky vydrželo tak 3-4 hodinky, jinak byla pretazena, o to pak bylo uspavani horsi
@Dn0712 píše: Více
Samozrejme. Ale tady pani se pta, tak proste zkousime rady, co by pomohly. ![]()
@Tarena ale je to s tim spánkem alchymie
dcerka taky nekdy vydrzi dele, nekdy kratší dobu. Asi závisí i na podnětem pres den, jak byl kvalitni denní spanek a tak. Taky jsem s tim bojovala, ted kdyz ma jeden spanek je to jednodussi
@misabalu nám šum pomáhá no jenom co jsem napsala dotaz tak malá usíná sama nesmím to zakřiknout ale včera večer pěkně s mlékem při šumu jak byla zvykla a teď přes den tak samo tak snad nám to vydrží