Jak uspáváte děti, které jsou věkově odlišné?

809
20.6.17 20:30

Jak uspavate deti vekove odlisne?

Mam dceru 11 a syna 5. Driv jsem uspavala ctenim knizky, bavilo to oba. Posledni dobou to ale nefunguje. Cteme knizky spis k tomu mladsimu vekove, ale i tak posloucha napul, dceru to zas nebavi ze je to detinske. Zkousela jsem oddelene, ale to krom vic casu moc uspesne taky neni, syn chce k dcerindo pokoje a spolecne… Obcas hrajeme hry, to je lepsi, ale to zas nejde denne… Jak to delate vy, pro inspiraci????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
20.6.17 20:34

Tak holka už je velká, může klidně jít spát až třeba půl hod po bráškovi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30985
20.6.17 20:36

@79Simona Uf, uspavat 11 lete dite? No, nestras…Ja doufala, ze to kolem 5 let skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
20.6.17 20:36

To muze, on chodi v 8, ona si pak smi do 9 cist sama. Ale uprimne - radsi bych nejak spolecne, pul hodky s kazdym-na to uz vecer nemam moc kapacitu…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
20.6.17 20:37

@79Simona Mám pocit, že vám nepomůžu. Jen vám napíšu jak to mám já s holkama 2,5 a 10 let. Jednoduše spím s oběma :) Jdeme si třeba lehnout mezi 21 - 22hod. Před spaním chvilku zablbneme, třeba si zatancujeme, zazpíváme, pak se dohodneme, že bychom už mohli jít i spát, jelikož se druhý den vstává do školy. A už se těším na prázdiny, protože můžeme jíst spát, kdy budeme chtít, juchúúúú :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.6.17 20:41
@79Simona píše:
To muze, on chodi v 8, ona si pak smi do 9 cist sama. Ale uprimne - radsi bych nejak spolecne, pul hodky s kazdym-na to uz vecer nemam moc kapacitu…????

S holkou ještě nějaké uspávání??? pul hodiny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.6.17 20:41

Mame s bráchou stejný věkový rozestup. A mamka proste četla bráchovi a ja si chodila lehnout sama s knizkou. Uz není třeba uspavat tak velkou slečnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
20.6.17 20:42

Jsem asi sobec, ale ja jsem rada, ze v 9 tu je po celym dni ticho a spi, abych taky mela chvili cas a klid na sebe nebo manzela…???? Obcas s dcerou „ponocujem“ u telky a mame holcici mejdanek, ale to je vyjimecny, rozhodne ne denne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
20.6.17 21:02

Pokud chceš trávit čas s dcerou, tak to snad nemusí být ausgerechnet před usnutim, ne? „Uspávat“ jedenáctiletý dítě mi přijde prdly, já v tomhle věku dávno trávila večery čtením a máma by mi akorát překážela.
A můj osmiletý dnes místo čtení zalezl k sobě si číst a už chtěl svůj klid. Už to nejsou miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37143
20.6.17 21:10

Tak nas uz neuspavali ani v tech 5 letech natoz v 11 8o proste nas zahnali do posteli, se segrou sme si treba chvili povidaly a usly sme, uspavat takle stary deti bych teda nechtela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
20.6.17 21:16

U nas dlouho fungoval Neznalek, to zkousli oba (zijeme v cizine, Neznalek je pro ne tak nejak cizokrajne srandovni)…no a pak prislo kratke obdobi, kdy jsem cetla mladsimu a starsi si vedle nas cetl. Pak uz chtel starsi cist sam (zacal si vecer psat s kamarady..12let) a ted uz si ctou oba sami (to mel mladsi 8let). Zni to mozna, ze byli hodne velci, ale ono ani tak neslo o uspavani jako takove, spis jsme meli chvilku pro sebe, obcas pres cteni povidali…moc mi to vlastne chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.6.17 21:24

Jako jak uspávám jedenáctileté a pětileté dítě? Nijak, chodí spát samotné. Jen té mladší se ještě zpívá písnička a čte pohádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
20.6.17 21:26

Teda uspávat jedenáctiletého pubose, to je úlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.6.17 21:27
@janoma píše:
Teda uspávat jedenáctiletého pubose, to je úlet :)

to teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.6.17 21:28

Já jsem teda v 11ti chodila spát sama a mamku bych asi poslala někam do háje :-d chtěla jsem si v klidu číst.. Pohádky mi máma četla tak max do 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí