Jak vybrat nejlepší autosedačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
18.7.13 16:12

@angellik23 My sní nemáme jediný problém až teda na tu velikost. My ji kupovali v Brně v Baby caru. V protisměru se mi líbí moc i na ty nožičky je tam spousta místa. Koukala jsem se ještě na sedačku od ROMERU, která je o polovinu levnější a dá se dát jenom do 13kg do proti směru a tam není vůbec místo na nožky. Takže tu jsem si hned rozmyslela.
Až teď když tam malou dávám, tak se vzteká a chce čučet dopředu, ale jak ji přikurtuju, tak je klid. Nelly má dneska 16m, takže už umí i protestovat:mrgreen: Jediné co mi vadilo bylo, že když sedačku dáš na druhou polohu jakoby na „leh“ tak to není o moc, ale co jsem se dívala na jiné sedačky, tak to je stejné. Hold ve vajíčku krásně ležela, tak jsem si neuměla představit jak bude spát v sedě :mrgreen: A pokud máte velké (vysoké) auto, tak máš vyhráno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
18.7.13 16:16

@Danielkaa Jo, to si umím představit. Ale neumím si představit, že by holky byly proti směru a koukaly by do sedačky. Teď jim budou 3 roky, pořád jezdí v Tobim - za chvíli ale budem muset kupovat 15-36 kg, ale neumím si představit, že by po cestě nekoukaly na pohádky, ven z okýnka a že by neviděly na mě :-D.

Tak to mi taky hodně cestujeme - výlety, návštěvy kamarádek + návštěvy rodiny (která je 200km daleko) + následné výlety s nima. Ale děti jsou v sedačkách spokojené, takže je aspoň klid - než něco začnou potřebovat :mrgreen:.

Kolik je tvý holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.7.13 16:23

@Gituš Nelly je dneska 16m. Takže je ještě malá a je mi jasné, že tvoje holky už mají jiné požadavky. Nelly vždy spí v autě. Když je vyspinkaná, tak kouká ven. Ona nečučí do sedačky, ale v podstatě vidí auto co jedou za námi. Je ještě malá, tak zatím nám to vyhovuje takto. Třeba až bude větší dáme sedačku posměru. Proto jsme koupili tuto, která se dá dám na oba směry. My tam máme zrcátko přidělané na prostřední sedačce, takže když kouknu do zpětného, tak vím co zrovna vyvádí a když ona do něj čučí, tak vidí dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
18.7.13 16:30

@Danielkaa Tak to je ještě malá, to chápu, že ještě neprotestuje. Máte to hezky vymyšlené :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.7.13 16:33

@Gituš Protestuje jenom, když poutám. To se vždycky pereme. Zatím vyhrávám já :mrgreen:, ale je to fuška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.7.13 17:00

Za mně Maxi Cosi Cabriofix nebo Pebble, jako další máme zase Maxi Cosi, typ Priori XP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.7.13 09:55

Holky jaké značky autosedaček jsou polohovací? Když se pojede na delší vzdálenost, aby nespal v sedě? Může se dát mimčo do autosedačky, když už se nevleze do vajíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.7.13 11:48

@kaczuska u sedaček 9-18 kg jsou polohovací snad všechny
záleží jak je mimčo velké, aby mohlo do sedačky 9-18 musí mít nejméně 9kg, 9 měsíců a samo sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí