Jak vybrat nositko/vak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1056
23.3.14 20:29

@suik no nemám to ještě vyzkoušeny a domysleny ale nějak to jít musí :D samozřejmé ta taška tam je, to ještě nemám úplné vychytany ale nějak stim zainprovizuju..mám kočár u mamky takže nemůžu natrénovat:/ ale věřím ze to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
23.3.14 20:36

@weerunka Máme manducu a maximálně jsem spokojeni. Má tam novorozeneckou vložku a je až do 20kg. Malá je v tom strašně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.3.14 21:28

Mi se akorát nepozdává to nošení novorozenců v Manduce. Staršího jsem nosila cca od 4M. Mladší byl už jako novorozeně cvalda (4 kg) nějak mi tam neseděl ani s tou vložkou. Prostě byl tam tak nějak navolno, zkroucenej, nelíbilo se mu tam. Takže jsem začala nosit až trochu povyrostl (od cca 3M) a pak už bez vložky.

Ale jestli hodláš nosit v Manduce obě děti, tak to ji moc nedoporučuju. Zdá se to sice jednoduché, ale nejdřív si ji musíš pořádně „seštelovat“ a pak už to nandávání je jednoduché, jenom se dotahuje už s mimčem na těle. Jenomže pokud budeš nosti mimi na břiše a staršího na zádech, tak to musím celé pokaždé „přeštelovat“. Někdy to znamená dítě i několikrát nandat a vyndat, než si to nastavíš tak, aby to vyhovovalo tobě i dítěti. A právě v nošení vepředu a vzadu je docela velký rozdíl a musí se to dost přenastavit.
Myslím, že by pro tebe byl lepší šátek. Jednak je opravdu dobrý i pro novorozence a když se naučíš dva základní úvazy, tak to bude rychlejší, než pokaždé „předělávat“ manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.3.14 09:56

@alviola to jo, ale zas bych to neviděla tak tragicky, chce to pak torchu vychytat a pamatovat si jak to ma byt nastaveny. Taky si myslim, ze vetsi ditko už tolik ergonomicky nosit nepotřebuje, taky u manducy to ani tolik nejde, páč je na ní už velký. Já dceru už jen spíš poponášela, když měla dva roky. Pak jsem na ně lepší už batolecí nosítka.

@weerunka no dávat tu tašku to košíku leda, já tam mám teda desku. Taky jsem chtěla mít tuhle variantu, ale nějak jsem neprisla na to, jak se zbatit te tasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.3.14 20:06

@alviola Já teda manducu upravovala jen jednou a teď už je tak, jak to vyhovuje mě i malé a až povyroste, tak si ji upravím zase, ale jako že by se musela upravovat při každém nošení a bylo to upravování tak náročné, to rozhodně není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
24.3.14 21:13

@alviola jako ze bych nosila staršího syna??? Ježíš to proboha nee :D je velkej, ted ma 2 ale pak ve 2,5 letech sním bych se teda už netahala. Chodí už už vpodstate sám jen ne dlouhý trasy a rad sedi a spi v kocarku. Jezdí hodne na motorce a to ujede celkem dost :) takze nosit budu pouze miminko max do 11 mesicu..vždyť tak velký dítě je dost zátěž taky pro matku, nedokazu si ani představit ze bych ho nosila..

To nositko potřebují hlavně na to když budu potřebovat OBE ruce volné jinak múzu vzit na delší cestu kočárek :) určité to prosté využiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí