Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda, tady je ale legrace
Napřed jsem sem chtěla napsat, jak to máme s mužem my, ale teď bych se předně chtěla zeptat, jak vypadá takový podzemní bazén a kde slečna z práv sehnala někoho, kdo za ni přijatelnou češtinou napsal diplomku, protože jako vystudovaná bohemistka se tady chvěju pro čtení jejich příspěvků
nemám teda ani luxus, ani miliony, ale myslím, že každý obyčejný právník by byl velmi rád, kdyby vydělával „mega“ ![]()
@Danitschka píše:
myslím, že každý obyčejný právník by byl velmi rád, kdyby vydělával „mega“
No a ono je docela dobře možný, že singulár je mego a mega je plurál ![]()
@KatkaX já si u řecka počkam až přejde zase na drachmu
ale to bych jela i s mrnětem, byla jsem v nei pori a bylo to fajn, klídek pohoda čistá pláž… full servis takže jás e ráno plácla k moři pak se jen převalila a takhle jako prase na rožni
a v chorvatsku je pry jedna moc krásná pláž jen netuším jak se jmenuje… pry je 7 nej na světě tak tam určo bude turistu jak… mno hodne
@Danitschka já si myslím že se chvějeme všechny
a podzemní bazen vypadá stejne jako nadzemní jen je zasypanej
ne tak asi myslela suteren a nebo si to spletla se studnou, nebo s jímkou ![]()
@dadasik no právě, ty vyhlášený destinace jsou obležený. To radši jedu na míň známý místo, ale kde není hlava na hlavě. Jo a s tím prasetem na rožni - to je přesný. Pokaždý pak doma brečím, že nemůžu dopnout kalhoty, člověk se nechá rozmazlovat a chce všechno ochutnat, jenže pak ty následky jsou pro mě příšerný ![]()
To mi přípomělo jednu příhodu, známý si postavil garáž a střecha garáže byla zároven s balkonem a plánoval uz od začátku že si tam (na ty střeše garáže) udělá takovou větší výřivku, za cca rok to měl komplet hotový, jen to nemel napuštěný. tak udělal napouštěcí párty a jak napouštel najednou šílená rána, a ta výrivka se mu propadla na auto. v tu chvili se nesmal ale pak jo protože stavební firma udělala chybu v propočtu zatížení tak z nich dostal celkem slušnou sumu. Ale to je jen krátce ke střešním bazenum ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat