Jak vykrmit 7měsíční batole?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vendikknapik jasne
mam radost za 14 dnu pribrala 200g a to ted celjem zlobi s mlikem i jidlem To adetivum asi funguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zítra hned cinknu doktorce a zeptám se. Ona taky nevypije skoro žádné mlíko, po celé noci jí udělám 120ml, ale ona to nevypije. Takže jí do zbytku nasypu nemléčnou kaši a dostanu to do ní takhle. Ale zeleniny, kaše a tak mi sní hodně a čaj taky pít nechce, ani vodu, ani šťávy atd. A fakt hodně kajdí, třeba jí to zabetonuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendikknapik ja vim jsou to nerfy, take se snazim nasi malou vycpavat, ale nemam sanci - presne jak pises po cele noci „hladovky“ da 100ml a smitec. navic je neustale v pohybu a kajdi take 4×. my jste mame bezmlecnou dietu, tak zacinam mit obavy aby mela dost vapniku. uklidnuje me fakt ze se tvari spokojene ![]()
jinak teda mas muj obdiv, me staci jedna Anicka a jsem vyrizena, dvojcaky by me uz asi vezli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 ja nefim
treba nekdo poradi, ale kdyz nemuzou mrnata ml. vyrobky tak asi jedine vitaminkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nepatřím do této diskuse, ale uplně ti rozumim.. Já mám opačný problém, ale spíš jde o to, jak lidi do toho všeho kecají..
Mě zase vadí, jak hodnotí mojého chlapečka, máme teda opačný problém, ale taky pořád řeší jaký je, poznámky o jídle atd..
Někdy si říkám, že se lidi nestarají o sebe.. První chlapec mi jedl málo a je i malý výškově, tak že teď má 5 let a pořád někdo řeší, že je drobný, malý atd.. taky jsem si vyslechla pořád něco. On už má tolik, fakt a jaktože je tak malý?? NO tak co na to říct..
Druhý chlapec má půl roku a prostě je baculka a to je to samé.. Tó je tuča, ten se nemůže chudák hýbat..at. taky mě to hodně štve.. Já taky třeba něříkám třeba maminkám co mají holohlavé miminka, že mají plešaté děti
přijde mi to někdy neomalené tak porstě hodnotit.
Takže u první ho jsme pořád řešily narážky že je malý, u druhého teď že je tlustý.. takže tě chápu, i když problém máme opačný..Já zase i když krmím málo - mín jak ty tak mám baculu měl 8,7 kg a taky si občas připadám, jakobych mu kdoví co dávala a přitom je jenom na UM bez cukru, bez piškotu, velký kaší atd..jenom zelena, příkrmy bez cukru, malé skleničky UM max 150 Ml.. co nadělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak krmím stejným stylem jak prvního a ten byl váhově o kilo a půl miň, jak teď druhý..
Každý má jiné spalování.. První je vyloženě po manželovi- ten když sní na posezení pomalu cleý puding a hromadu piškotu, tak nepřibere.. druhý je spíš po mě, stačí zákusek a mám ho na prdeli.. takže to vidím ty rozdíly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek ještě mám čtyřleťáka a na mašli se cítím skoro denně, jak teď už dvojčata řádí a do toho každý jiné svačinky, kluk jogurt, holka borůvkové přesnídávky nebo nemléčnou kaši a vždy druhý hysterčí, že zrovna nejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendikknapik ale musi to byt krasne
4letak uz s ledascim pomuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a co zkusit ty mléčné jogurty, tvarohy od Hami- jsou od 6 měsíce…?
Nám takyhodně pomohlo u prního teda
ochucené mléka.. třebva sunar teďs má banánové Nutrilon taky má ochucené i Hami ostatní nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banánový Sunar jí neohromil, kaše má sladké, jogurty nedávám, jen borůvkové Jogobely s kusy borůvek, jinak přesnídávky a banány atd. Zkouším co trochu staví a nic. Já bych i sladila Sunar glukopurem, kdybych veděla, že jí to pojede, ale jí sladké tolik nejede a miluje hlavně zeleninku, ale do té bych musela nakrájet houskový knedlík, aby měl nějakou tučnější formu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek píše:
@dani24687 ja nefimtreba nekdo poradi, ale kdyz nemuzou mrnata ml. vyrobky tak asi jedine vitaminkama
Na par jsem se divala a vse od tri let :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak čtyřleťák děsně otravuje, že by měl pomáhat. Sice děti miluje, ale nesmí se mu plést do hraček, když ON si chce pojezdit, nemůžou spát, když chce závodit a nechce být potichu a on nebude čekat na pohádku před spaním, protože oni jedí a tak dále a tak dále. Takže jsme tu občas, jak v Italské rodině - možná denně. ![]()
No nevěděla jsem, zda druhé dítě, ale jako vždy jsme nechali vložit 2 vajíčka, jako několikrát předtím a málem mě na UZ trefil šlak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek píše:
@dani24687 vim vim snad nam prcci i tak vyrostou
to asi jo, ale jemu se začaly děsně třepit nehty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit