Jak vykrmit 7měsíční batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
28.4.14 14:26

@vendikknapik jasne :) mam radost za 14 dnu pribrala 200g a to ted celjem zlobi s mlikem i jidlem To adetivum asi funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.4.14 16:59

Tak zítra hned cinknu doktorce a zeptám se. Ona taky nevypije skoro žádné mlíko, po celé noci jí udělám 120ml, ale ona to nevypije. Takže jí do zbytku nasypu nemléčnou kaši a dostanu to do ní takhle. Ale zeleniny, kaše a tak mi sní hodně a čaj taky pít nechce, ani vodu, ani šťávy atd. A fakt hodně kajdí, třeba jí to zabetonuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.4.14 17:58

@vendikknapik ja vim jsou to nerfy, take se snazim nasi malou vycpavat, ale nemam sanci - presne jak pises po cele noci „hladovky“ da 100ml a smitec. navic je neustale v pohybu a kajdi take 4×. my jste mame bezmlecnou dietu, tak zacinam mit obavy aby mela dost vapniku. uklidnuje me fakt ze se tvari spokojene ;)
jinak teda mas muj obdiv, me staci jedna Anicka a jsem vyrizena, dvojcaky by me uz asi vezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.4.14 18:04

@superandrysek taky me zajima, jak doplnit vapnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.4.14 18:07

@dani24687 ja nefim :,( treba nekdo poradi, ale kdyz nemuzou mrnata ml. vyrobky tak asi jedine vitaminkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.4.14 18:15

Já nepatřím do této diskuse, ale uplně ti rozumim.. Já mám opačný problém, ale spíš jde o to, jak lidi do toho všeho kecají..
Mě zase vadí, jak hodnotí mojého chlapečka, máme teda opačný problém, ale taky pořád řeší jaký je, poznámky o jídle atd..
Někdy si říkám, že se lidi nestarají o sebe.. První chlapec mi jedl málo a je i malý výškově, tak že teď má 5 let a pořád někdo řeší, že je drobný, malý atd.. taky jsem si vyslechla pořád něco. On už má tolik, fakt a jaktože je tak malý?? NO tak co na to říct..
Druhý chlapec má půl roku a prostě je baculka a to je to samé.. Tó je tuča, ten se nemůže chudák hýbat..at. taky mě to hodně štve.. Já taky třeba něříkám třeba maminkám co mají holohlavé miminka, že mají plešaté děti :nevim: přijde mi to někdy neomalené tak porstě hodnotit.
Takže u první ho jsme pořád řešily narážky že je malý, u druhého teď že je tlustý.. takže tě chápu, i když problém máme opačný..Já zase i když krmím málo - mín jak ty tak mám baculu měl 8,7 kg a taky si občas připadám, jakobych mu kdoví co dávala a přitom je jenom na UM bez cukru, bez piškotu, velký kaší atd..jenom zelena, příkrmy bez cukru, malé skleničky UM max 150 Ml.. co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.4.14 18:20

Jinak krmím stejným stylem jak prvního a ten byl váhově o kilo a půl miň, jak teď druhý..
Každý má jiné spalování.. První je vyloženě po manželovi- ten když sní na posezení pomalu cleý puding a hromadu piškotu, tak nepřibere.. druhý je spíš po mě, stačí zákusek a mám ho na prdeli.. takže to vidím ty rozdíly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.4.14 18:33

@superandrysek ještě mám čtyřleťáka a na mašli se cítím skoro denně, jak teď už dvojčata řádí a do toho každý jiné svačinky, kluk jogurt, holka borůvkové přesnídávky nebo nemléčnou kaši a vždy druhý hysterčí, že zrovna nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.4.14 18:42

@vendikknapik ale musi to byt krasne :srdce: 4letak uz s ledascim pomuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.4.14 18:53

Holky a co zkusit ty mléčné jogurty, tvarohy od Hami- jsou od 6 měsíce…?
Nám takyhodně pomohlo u prního teda :mrgreen: ochucené mléka.. třebva sunar teďs má banánové Nutrilon taky má ochucené i Hami ostatní nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.4.14 19:48

Banánový Sunar jí neohromil, kaše má sladké, jogurty nedávám, jen borůvkové Jogobely s kusy borůvek, jinak přesnídávky a banány atd. Zkouším co trochu staví a nic. Já bych i sladila Sunar glukopurem, kdybych veděla, že jí to pojede, ale jí sladké tolik nejede a miluje hlavně zeleninku, ale do té bych musela nakrájet houskový knedlík, aby měl nějakou tučnější formu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.4.14 19:48
@superandrysek píše:
@dani24687 ja nefim :,( treba nekdo poradi, ale kdyz nemuzou mrnata ml. vyrobky tak asi jedine vitaminkama :nevim:

Na par jsem se divala a vse od tri let :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.4.14 19:51

Jinak čtyřleťák děsně otravuje, že by měl pomáhat. Sice děti miluje, ale nesmí se mu plést do hraček, když ON si chce pojezdit, nemůžou spát, když chce závodit a nechce být potichu a on nebude čekat na pohádku před spaním, protože oni jedí a tak dále a tak dále. Takže jsme tu občas, jak v Italské rodině - možná denně. :D
No nevěděla jsem, zda druhé dítě, ale jako vždy jsme nechali vložit 2 vajíčka, jako několikrát předtím a málem mě na UZ trefil šlak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.4.14 20:47

@dani24687 vim vim snad nam prcci i tak vyrostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.4.14 20:48
@superandrysek píše: