Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dynamitka když se dotyčné podíváš na profil, tak je jasné, že ten fotbal chce hlavně ona a blbě nese, že dítě ji ty miliony fotbalem určitě nevydělá.
@Kfětoslava píše: Více
Ty jsi její mluvčí? Co chtěla říct si snad umí obhájit i bez tebe, ne?
Fakt ti to její vystupování tady přijde normální?
Nečtu všechno, protože v téhle diskuzi to fakt nejde. Ale řekla bych mu, že každý má tu cestu jinak dlouhou. (Což je mimo jiné pravda) Že každý dozrává jindy, takže to, že teď není mezi nejlepšími neznamená, že příští sezónu to nemůže být zase jinak. Docela mi zaráží, že když má devitileté dítě nereálný sen, že tu z něj půlka diskutujících, včetně učitelek dělá postiženého. Jedno moje dítě chtělo být v deseti letech Lucie Bílá a druhé kosmonaut. Ani jednomu jsem neměla potřebu vysvětlovat (prvnímu hlasový rozsah a druhému zdravotní stav) světe div se oba z toho už vyrostli a sny se stávají reálnějšími…
@Messiashka píše: Více
Tak treba nebude Messi, ale Vetchy by byt mohl ![]()
@Messiashka tak nechápu, o co ti jde? Ty znáš svoje dítě, ty víš, jak s ním mluvit a na co uslyší a jak přemýšlí. Fakt nechápu, proč se ptáš, jak máš mluvit se svým dítětem a co mu máš říct.
My ho jaksi neznáme, nevíme jaký je a jak přemýšlí.
Je to celé nesmyslné, co chceš vědět. I ta rada co říct, protože celá ta situace je špatná a není zas tak malý, aby skočil na pohádku, jak je pozitivní něco, co prostě pozitivní není.
Jojo, vsichni jsou blazni, jenom ja jsem letadlo ![]()
@Messiashka a to tě fakt v první řadě nenapadlo si promluvit s trenérem? To jako se fakt prvně ptáš na anonymním fóru a nezeptaš se toho nejdůležitějšího. ![]()
@Sandra277 píše: Více
jo, jo, píše sem 40 trollů, jedna Messi, jejíž kluk v 9 neví, jak se dělají děti, a tak mu chce nalhat, že sedět na střídačce je super, a jedna její příznivkyně,
to je docela dobrá skupinka ![]()
Vždyť ti tady píši, že tvé dítě neznáme, tak jaksi nemůžeme vědět, co na něj zabere.
Většinou fungují metody, tohle ti úplně někde, Ale v tomto jsi fakt šikovný- premiant třídy, krásně zpívá, hraje na klávesy, vyhrál školní olympiádu v angličtině…
A sezení na lavičce se fakt na nic pozitivního namontovat nedá. Nebo vymyslet si můžeš cokoliv, ale devitilety kluk ti na to neskoči. Sám chápe, jaká je situace.
Nebo ať ti poradí ta veselá kamarádka, co ná rada troly. A bude vyřešeno ![]()
@stinga píše: Více
Tak může mu říct, že až ho někdy zavřou, tak bude mít natrenováno. Když matka chce, aby ho sezení bavilo.
Nebo se může dát k rybářům, tam se taky sedí.
Tvůj 9 letý si myslí, že děti nosí čáp a dárky kouzelná bytost?
chudák kluk ![]()
No, takze se nas ptas jaky med mu mas namazat kolem huby… ![]()
No, zadny, proste na turnaj trenér vybírá ty, co jsou zrovna nejlepší a sezeni na lavicce misto hrani nebavi nikoho.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat