Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, prosíím dejte mi nějaký tip, jak mám zabavit 3,5leté dítě?? Dneska mě nic nebaví, mám takovou blbou náladu a ten můj klouček zrovna chce po mě hroozně moc aktivity a mě už nic nenapadá.. Jsem už KO, chce to něco nového, co ho udrží aspoň chvíli být samostatně zabaven.. prosím poraďte ![]()
Pusť mu nějaký pohádky, čím blbější tím víc se to dětem líbí ![]()
U nas zaručene funguje lego duplo, auticka a zviratka
s tim si vydrzi hrat celkem dlouho. A nebo pohadka ![]()
Pokud jsi ochotna pak umyt stolecek a dite, tak modelina nebo razitka, u tech si nase princezna vystaci sama dlouho. Jen je pak treba umyt a vse provozovat na starych novinach ci igelitu ![]()
U nás fungují auta na dece s autodráhou, kreslení a taky nějaká ta pohádka. Za chvilku začíná na dvojce planeta YO, pak Kouzelná školka…
Tak modelína klapla
ale asi jenom na chvilku. A pak si pustíme telku a já zkusím na chvilku zavřít oko, jsem grogy
Na tácek dám strouhanku nebo mouku a malá si v ní jezdí autíčky nebo dělá dinosauří stopy a tak.
Taky objevila krásu malování na PC, to ji tak na půl - hodinu zabaví ![]()
A líbí se jí hra Logic, sice nechápe její smysl, ale baví ji dávat tam ty „hříbečky“.
I v kuchyni ji to baví, třeba oloupat vařená vajíčka…ale ten binec potom ![]()
Tak u nas jede hodne : koleje a vlacky, auta, malovani s vodovkami, barvickami, puzzle, pohadky, lego duplo…