Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
za 14dní jedeme na cyklodovču a malá (20m) v sedačce moc dlouho nevydrží, někdy třeba i po 3km chce dolů, tak musím zpívat a vymejšlím co se dá. Nemáte nějaké rady, co třeba zabírá u vás?
Nemáme v plánu nějaké velké výjezdy, protože starší dítko bude jezdit na svém kolečku a zastávky dělat budem, ale přeci jen, aby jsme nezastavovali pořád ![]()
předem díky a pěkný léto!
Ahoj, vozík a hračky do něj. To funguje
Dneska je možno si vozík i půjčit jen na dovču.
Háta_x píše:
Ahoj, vozík a hračky do něj. To fungujeDneska je možno si vozík i půjčit jen na dovču.
Jenze voziky jsou zakazane, nesmi se s nimi na silnici.
začíná se to řešit s těma vozíkama.. viz diskuze na www.nakole.cz
nevím jestli na to ještě není malá, ale co hrát nějaké hry? Když jsme jezdili na dovolené s rodičema, měli jsme s bráchou problém vydržet v klidu…tak jsme hráli různé hry a jako nejmenší jsme počítali auta - jeden měl třeba červené a druhý stříbrné. A kdo jich viděl víc (v protisměru), vyhrál…nuda, ale tehdy nás to nějak bavilo
Tak zkusit vymyslet něco podobného, nenapadá mě nic konkrétního.
zuzulenda píše:
Odkdy jsou vozíky zakázané???
My máme štěstí, že naše malá (27m) je pro každou „špatnost“V sedačce vydrží třeba i 3hodiny, je spokojená. Když nemůžu, tak mě podporuje a nutí, abych ještě šlapala.
Takže já neporadím. Ale rozhodně bych nedoporučovala žádné hračky. Může ti to hodit, zamotat do kola a je to vcelku nebezpečné. V případě oblíbené hračky je ztráta hrozná
nebo je přidělat na takový ty kroužky (vypadáto jak velký céčka)