Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zamknutí profilu pouze pro přátele:
Nastavení - Nastavení profilu - Zobrazit profil pouze přátelům - Uložit profil
Tereza
Ahoj, chtěla bych si zamknout svůj profil, aby se mi nezobrazovalo, kterých diskuzí jsem se účastnila… taky udělat ještě jiné změny,,, ale nepřišla jsem na to, jak se to dělá
poradíte mi, prosím, jak na to? Díky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych si zamknout svůj profil, aby se mi nezobrazovalo, kterých diskuzí jsem se účastnila… taky udělat ještě jiné změny,,, ale nepřišla jsem na to, jak se to děláporadíte mi, prosím, jak na to? Díky
v pravém horním rohu máš nastavení, pak nastavení profilu a myslím že by to mělo být ta kolonka jen přátelům, pokud si nikoho do přátel nepřidáš nikdo by to neměl
vidět jen ty.
@lecka píše:
v pravém horním rohu máš nastavení, pak nastavení profilu a myslím že by to mělo být ta kolonka jen přátelům, pokud si nikoho do přátel nepřidáš nikdo by to neměl
vidět jen ty.
Jo, já jsem si tam dala jen přátelům, ale právě, že z domu nepoznám, jestli to funguje, ptž já to vidím
Musím se na to podívat od nějaké kamarádky
A co s tím nickem, myslíš, že by šel nějak změnit?
Nick by asi měl jít změnit ale to doopravdy netuším jak, zkus případně admina kontaktovat on by to měl vědět jak na to nebo to udělá sám nějak v tomhle bohužel nepomohu ![]()
Zažádat si u adminů, pošli jim svůj nový nick a oni ti ho změní. Jenom si vyzkoušej, jestli ho tu už někdo nemá ![]()
@lecka píše:
nic tam nemáš teď jsem ti tam jukla.
Já jsem fakt natvrdlá
to mě mohlo napadnout, že se tam můžeš mrknout ty
Já mám dnes hodně práce, jen tady odbíhám a tak mi to nějak nemyslí…
Díky…
Jak mám kontaktovat adminy?
Jo, už to vidím
dole: Nevíte si rady, napište nám…
Ach jo, kdybych se nejdříve podívala, nemusela bych vás otravovat…
![]()
Zobrazit profil pouze pro přátele: Nastavení - Nastavené profilu - Zobrazit profil pouze přátelům
Změna nicku - po odhlášení si zkoušej obsazenost přezdívky při registraci - ukáže se ti, zda je volná nebo ne. Pak stačí poslat Soukromou zprávu na nick admin.
Tereza
@admin píše:
Zobrazit profil pouze pro přátele: Nastavení - Nastavené profilu - Zobrazit profil pouze přátelůmZměna nicku - po odhlášení si zkoušej obsazenost přezdívky při registraci - ukáže se ti, zda je volná nebo ne. Pak stačí poslat Soukromou zprávu na nick admin.
Tereza
@admin Moc, moc děkuji za upravení této diskuze - že jste mi zaručili diskrétnost
a také děkuji za rady ![]()
@Anonymní píše:
Moc, moc děkuji za upravení této diskuze - že jste mi zaručili diskrétnost![]()
a také děkuji za rady
Není zač ![]()
Tereza