Jak zastavit vypadávání vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
24.10.21 14:29

Impossible,
sem na tom fakt zle, stejně jako ty. Uplne stejny problém. Pul roku po 2.davce očko, ted mam jit na třetí, Covid jsem neprodelala, abych to mohla svest.To očkování je možné, ale myslím, že jde ol chronicky stres a unavu, vlastně vyčerpání- 4 děti a ten rok doma s tím, že i chodím do práce, no děs…Mam pubertaka, který je fakt náročný a tříletáka, který je akční, řeším školu, domacnost, práci, někdy mam pocit že mi praskne hlava a! zešediví vlasy".Tak mi nezměnily barvu, ale rovnou vypadaly A je to opravdu des.
Za 14 dní jdu k holiči, musim to nechat dat uplně nakratko, v řivotě jsem to neměla, vim že mi to nebude slušet. Bojim se ale, abych tam neměla nejaké lysiny po ostříhání…napiš. mužem se podporovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.21 16:35
@impossible píše:
@Konnny A co s tím? Uvažuju o vyšetření na trichologii. Zajímalo by mne, proč se to děje a jestli s tím jde vůbec něco dělat. Byla jsi na kožním? Já ještě ne.

Soucitim s tebou, mam to same. Po covid jeste horsi. Na koznim mi reklu, ze mam alopecii. Takze pruser..nad celem uz mam lysiny, prosvita mne chlava hruza, vlasy po celem byte. Nic na to neni, snad jen mezoterapie, ale ta je docela bolextiva a hlavne se hradi. Taky jsem zoufala 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
3
24.10.21 17:05

Jedině snad fakt toto…
nahlave.cz…Odkud jsi? a kolik Ti je? Mě 45 od Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.10.21 17:58

Methionin komplex…ma nikdo skusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
24.10.21 20:15
@impossible píše:
@FEJE A kam bys šla pro paruku? Vždyť v tom člověk vypadá nepřirozeně a na první pohled to jde poznat. To raději nebudu vůbec vycházet z domu. Pracuju v kolektivu lidí. Už se začínám stydět. Jestli budou padat dál, tak nebudu chodit ani do práce. Raději si to hodím. Už to nedávám. Když se dívám na fotky z loňského léta, kde jsem měla vlasy do půl zad a husté, a teď ostříhané po ramena a pár chlupů. Brečím a je mi na nic.

Ahoj, moje kolegyně má paruku a nepoznala bych to. Kdyz v ni prisla poprve, vsichni jsme na ni zirali, co se ji stalo, ze ma vlasy. Byla si pro ni nekde v Praze.
Jinak chapu tvoje zoufalstvi. Ja to mela po covidu a po odstaveni syna stejny, pul roku padani po hrstech. Pulka vlasu pryc. Chodila jsem na kozni na zasnezovani dusikem, davala Alpicort a belohair, zrusila jsem chemicky barveni a barvim prirodni barvou, jim nejaky doplnky. Vlasy prestaly padat, mam hodne podrustku, ale kvalita vlasu je slaba. Toho, co jsem mela na hlave pred detmi, se uz nedockam. Ted na podzim zacaly zase padat, ale uz ne v takove mire, takze verim, ze za par mesicu to zase prestane.
Sla bych aspon na ten dusik, ktery by to mel zastavit a podporit rust novych vlasu. A pry taky pomaha masaz hlavy, ale na to jsem nikdy nemela trpelivost, protoze je treba masirovat mesice, stejne jako celkova zmena po vsech preparatech jde videt az po mesicich, kdy povyrostou nove vlasy.
Drzim pesti at se situace zlepsi! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7877
25.10.21 09:32
@anonym mmm píše:
Methionin komplex…ma nikdo skusenost?

methionin je základ, to je první, co ti kožní napíše (nebo co si můžeš sama koupit). Má vliv na kvalitu vlasů, ale jako naprosto všechny dopňky - pouze podpoří, nezastaví padání, neléčí nic.
Já ty doplňky nicméně uznávám jako placebo. člověk má nějakou naději a má k čemu se upnout a psychika je tady to nejdůležitější u těch vlasů. Takže mají-li ty dopňky stravy spoň uklidnit mysl, tak se vyplatí. A rozhodně neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7877
25.10.21 09:34
@Anonymní píše:
Soucitim s tebou, mam to same. Po covid jeste horsi. Na koznim mi reklu, ze mam alopecii. Takze pruser..nad celem uz mam lysiny, prosvita mne chlava hruza, vlasy po celem byte. Nic na to neni, snad jen mezoterapie, ale ta je docela bolextiva a hlavne se hradi. Taky jsem zoufala 8o 8o

Neboj, ani ta mezoterapie tohle nevyřeší, takže je zbytečné litovat, že na to člověk nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí