Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, nejlépe osobní zkušenost ne "nás soused, prý " díky. ![]()
@Cekk u nás měla covid 2× celá rodina… Manžel přinesl z práce. A u nich v práci má dvakrát potvrzený covid půlka zaměstnanců.. Byli to cca čtyři až pět medicu od sebe. Já měla covid 2× v těhotenství. ![]()
Já osobně ne, u nás doma ho ještě nikdo neměl. Mamka ho měla 2× během půl roku, než se dala naočkovat (těžko říct, jestli ho neměla i pak třeba bezpříznakově, to už nikdo nehlídá). Ale víceméně většina kolegů a příbuzných (všichni dělají ve zdravotnictví) to měli i víckrát.
Znamy mel 2×.. podruhy potvrzeny asi tri dny pred prvni davkou ocko tak z toho byl takovej celej spatnej. Starsi tak 55+, ucitel.
Několik mých kolegů z prace…jak na jaře tak na podzim 2020 (covidova stanice)…já ho měla jen jednou a to asi díky tomu že od prosince 2020 sem doma kvůli tehotenstvi
Já i manžel. Pokaždé velmi lehký průběh. Do týdne jsme byli jak rybky ![]()
Sousedka 4×, je zdravotní sestra, očkovaná, měla to 2× před očkováním a 2× po. Těžký průběh před i po.
@LennyL1 píše:
Sousedka 4×, je zdravotní sestra, očkovaná, měla to 2× před očkováním a 2× po. Těžký průběh před i po.
Těžký průběh je, že ležíš na kyslíku nebo na jip.
Dcera se teď dozvěděla, že se minulý čtvrtek a pátek viděla s ve škole s holkou, co dneska byla covid pozitivní, ač byla očkovaná. Zároveň i jeden kluk z té samé třídy je od čtvrtka pozitivní, ale není si jistý, zda to nechytl jinde. Už je to týden co se s nimi dcera viděla, žádné příznaky nemá, covid prodělala na jaře, očkovaná není. Co byste na mém místě dělali? Řešit to po týdnu nebo mávnout rukou. Kdyby byly ještě testy zadarmo, tak by bez řečí šla na test, ale takto to řešit ještě přes doktorku,
i když to už bude přes týden od setkání…