Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky. Chtela bych zhubnout 5-7 kg ktere jsem pribrala bouzel na bocich!
Jak se kil zbavit? Jezdim na koni, chodim denne na prochazky… Mate naky zaruceny recept? A hlavne pokud mozno zhubout to trvale? Snad poradite
![]()
@leiti1985 vyřadit rafinovaný cukr, hlavně cukrovinky - raději si napéct doma. Jíst více ovoce a zeleniny, omezit tuk (jídla se dají připravovat zdravě: místo zasmažky na másle se dá zahustit jen moukou a vodou; místo smažení karbenátků udělat kuličky masa do trouby; řízky v troubě atd.). a hlavně : hodně pít!
Já zhubla tímhle způsobem 10 kilo po porodu během 4. měsíců. Jsou to jednoduché principy zdravější výživy, stačí dodržovat životosprávu a pokud možno jíst pravidelně.
Dneska si občas tu čokoládu dopřeju ale pak je to na mě vidět, takže raději si napéct zdravější buchty ![]()
@Lucynna Diky za reakci
no pecu jinak mlsam obcas max. haribo medvedy jinak moc na sladky nejsem spis slanosti
Tuk bych mohla vyradit alespon trochu… Ovoce, zeleninu jim denne l. Maso skoro vubec jen kureci
A nake cviky znas? Nic narocnyho (jsem linejsi tip) ;D Jako nejsem na tom s vahou spatne mam 57kg pri 164cm a to jsem pri tehu pribrala 33 kg ale toho jsem se krasne zbavila ale ted mam pocit ze nak kynu
![]()
@leiti1985 tý jo 33 kg! to jsi dobrá že už to máš dole
jak jsi to dokázala
@leiti1985 Mě se upravila váha zcela nečekaně na GAPS stravě (natasha campbell syndrom trávenia a psychologie, v knize jsou i recepty) www. zivakultura. cz+vitarianské recepty. Člověk jí stejne množství, jak je zvyklý a telo se zbavuje uložených tuků a nahrazuje je svaly. Ty rostou díky bežné námaze. Jasne kdybych se jen koulela v posteli, asi by nenarostly. Chci jen napsat, ze jsem do posilky ani někam jinam nechodila.
@leiti1985 no potom ten pohyb, nejlépe dynamický: běh, jízdní kolo nebo třeba i svižná chůze. Bez toho aby ses zapotila tuky dolů nejdou. Nejefektivnější slapování je střídání intenzuvní a extenzivní námahy (1 běh + 2 minuty chůze), a nebo je na to perfektní cvičební program Jilian Michaels, videa jsou na youtube, cvičí se 20 minut denně ![]()
Já ale před těhu měla vel. 34, protože jsem chodila denně přes celé město tam a zpátky (mhd jezdilo sporadicky) a většinou spěchala, takže se to nějak hublo samo. Každopádně pohyb + to ostatní
Jinak já se taky naučila jíst mastné v těhu a dnes je to velké zlo, snadno přiberu když se nehlídám ![]()
@leiti1985 a musím fakt pochválit, je to neskutečně inspirativní takhle hodně zhubnout…
jinak já mám dnes 168/54 ale málo cvičím a po porodu mám velký úbytek svalové hmoty, takže je to jen kostra a tuk.. dělala mi problém hypoglykemie a bylo mi při cvičení šoufl, ale už vím jak to vyřešit, takže se těším hurá do toho ![]()
Chci vlastně už jen shodit zbytek na bocích a ploché (pevné) břicho..
to zvládneme! ![]()
@Colombina píše:
http://www.novinky.cz/…hormonu.html
Jo to me zaujalo ![]()
Holky diky
No mela jsem vahu 52kg pred otehotnenim. Z porodnice jsem sla s 80. Behem 14 dnu jsem mela 70 to slo samo ( denne prochazka s mocarem a se psem sviznym tempem cca 1/2h ) a zbytek jsem schodila do 4 mesicu kdyz jsem zase zasala jezdit na koni a obcas cvicit.
ped 5 meaici jsem mela 51kg no ale ted nak se vaha opet zveda
nevim proc! Da se rict ze se nic nezmenilo co se me stravy, pohybu tyce… Akorat mam ted dost nervy mize to byt tim?
Jíst po 2-3hodinách menší porce, poslední jídlo 3 hodiny pred spanim, hodne pit. Snidane nejvetsi jidlo, obed a vecere stejne velka.
Nežrat a hejbat se
Jinak to nevidím..:-))) U mě to funguje..:-)
@Lejaa jéé, kdyby to šlo.. neexneš sebou při tom cvičení když jíš nenajezená?! ![]()
@Lucynna píše:
@Lejaa jéé, kdyby to šlo.. neexneš sebou při tom cvičení když jíš nenajezená?!
úplně nevím, co jsi chtěla napsat, češtinu máš vskutku zajímavou;-)
Doufala jsem ovšem, že i méně chápající pochopí, že slovem „nežrat“ je myšleno nepřejídat se, necpát se sladkým a nechodit v noci navštěvovat lednici.. A hejbat se, je doufám jasné;)