Jak zhubnout 5-7 kg?

59
18.1.14 23:52

Jak zhubnout 5-7 kg ?

Ahoj holky. Chtela bych zhubnout 5-7 kg ktere jsem pribrala bouzel na bocich! :cert: :zed: :poblion: Jak se kil zbavit? Jezdim na koni, chodim denne na prochazky… Mate naky zaruceny recept? A hlavne pokud mozno zhubout to trvale? Snad poradite :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
19.1.14 00:00

@leiti1985 vyřadit rafinovaný cukr, hlavně cukrovinky - raději si napéct doma. Jíst více ovoce a zeleniny, omezit tuk (jídla se dají připravovat zdravě: místo zasmažky na másle se dá zahustit jen moukou a vodou; místo smažení karbenátků udělat kuličky masa do trouby; řízky v troubě atd.). a hlavně : hodně pít!
Já zhubla tímhle způsobem 10 kilo po porodu během 4. měsíců. Jsou to jednoduché principy zdravější výživy, stačí dodržovat životosprávu a pokud možno jíst pravidelně.
Dneska si občas tu čokoládu dopřeju ale pak je to na mě vidět, takže raději si napéct zdravější buchty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.1.14 00:10

@Lucynna Diky za reakci ;) no pecu jinak mlsam obcas max. haribo medvedy jinak moc na sladky nejsem spis slanosti :roll: Tuk bych mohla vyradit alespon trochu… Ovoce, zeleninu jim denne l. Maso skoro vubec jen kureci :nevim: A nake cviky znas? Nic narocnyho (jsem linejsi tip) ;D Jako nejsem na tom s vahou spatne mam 57kg pri 164cm a to jsem pri tehu pribrala 33 kg ale toho jsem se krasne zbavila ale ted mam pocit ze nak kynu :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 00:14

@leiti1985 tý jo 33 kg! to jsi dobrá že už to máš dole :-O jak jsi to dokázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
19.1.14 00:15

@leiti1985 Mě se upravila váha zcela nečekaně na GAPS stravě (natasha campbell syndrom trávenia a psychologie, v knize jsou i recepty) www. zivakultura. cz+vitarianské recepty. Člověk jí stejne množství, jak je zvyklý a telo se zbavuje uložených tuků a nahrazuje je svaly. Ty rostou díky bežné námaze. Jasne kdybych se jen koulela v posteli, asi by nenarostly. Chci jen napsat, ze jsem do posilky ani někam jinam nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.1.14 00:34

@leiti1985 no potom ten pohyb, nejlépe dynamický: běh, jízdní kolo nebo třeba i svižná chůze. Bez toho aby ses zapotila tuky dolů nejdou. Nejefektivnější slapování je střídání intenzuvní a extenzivní námahy (1 běh + 2 minuty chůze), a nebo je na to perfektní cvičební program Jilian Michaels, videa jsou na youtube, cvičí se 20 minut denně :-)
Já ale před těhu měla vel. 34, protože jsem chodila denně přes celé město tam a zpátky (mhd jezdilo sporadicky) a většinou spěchala, takže se to nějak hublo samo. Každopádně pohyb + to ostatní
Jinak já se taky naučila jíst mastné v těhu a dnes je to velké zlo, snadno přiberu když se nehlídám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.1.14 00:38

@leiti1985 a musím fakt pochválit, je to neskutečně inspirativní takhle hodně zhubnout… :hug: jinak já mám dnes 168/54 ale málo cvičím a po porodu mám velký úbytek svalové hmoty, takže je to jen kostra a tuk.. dělala mi problém hypoglykemie a bylo mi při cvičení šoufl, ale už vím jak to vyřešit, takže se těším hurá do toho :-)
Chci vlastně už jen shodit zbytek na bocích a ploché (pevné) břicho..
to zvládneme! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.1.14 09:25

zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.1.14 12:19
@Colombina píše:
http://www.novinky.cz/…hormonu.html

Jo to me zaujalo :hug:
Holky diky :hug: No mela jsem vahu 52kg pred otehotnenim. Z porodnice jsem sla s 80. Behem 14 dnu jsem mela 70 to slo samo ( denne prochazka s mocarem a se psem sviznym tempem cca 1/2h ) a zbytek jsem schodila do 4 mesicu kdyz jsem zase zasala jezdit na koni a obcas cvicit. :pankac: ped 5 meaici jsem mela 51kg no ale ted nak se vaha opet zveda :( nevim proc! Da se rict ze se nic nezmenilo co se me stravy, pohybu tyce… Akorat mam ted dost nervy mize to byt tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.1.14 13:23

Jíst po 2-3hodinách menší porce, poslední jídlo 3 hodiny pred spanim, hodne pit. Snidane nejvetsi jidlo, obed a vecere stejne velka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.1.14 16:27

Nežrat a hejbat se :-D Jinak to nevidím..:-))) U mě to funguje..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.1.14 20:26

@Lejaa jéé, kdyby to šlo.. neexneš sebou při tom cvičení když jíš nenajezená?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.1.14 20:39
@Lucynna píše:
@Lejaa jéé, kdyby to šlo.. neexneš sebou při tom cvičení když jíš nenajezená?! 8o

úplně nevím, co jsi chtěla napsat, češtinu máš vskutku zajímavou;-)
Doufala jsem ovšem, že i méně chápající pochopí, že slovem „nežrat“ je myšleno nepřejídat se, necpát se sladkým a nechodit v noci navštěvovat lednici.. A hejbat se, je doufám jasné;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková