Jak zřídit vlastní e-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak zřídit vlastní e-shop
Ahoj holky, potřebuju poradit jak začít podnikat na internetu. Jde o to, že mě šíleně baví háčkovat, oháčkovala jsem už celou rodinu a teď už nemám na koho co motat. Tak se mi v hlavě zrodil nápad, že bych to mohla prodávat na netu a zařídit si vlastní e-shop, ale vůbec nevím jak začít, jak to rozjet, je mi jasný, že je třeba asi ŽL, ale nechci moc investovat, nemám tucha kolik může stát zřízení web stránky ap..
Budu ráda za vaše zkušenosti s tímto podnikáním. jsem na mateřské tak bych to chtěla zkusit dokud nezačnu pracovat. Díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@bellinda1 píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit jak začít podnikat na internetu. Jde o to, že mě šíleně baví háčkovat, oháčkovala jsem už celou rodinu a teď už nemám na koho co motat. Tak se mi v hlavě zrodil nápad, že bych to mohla prodávat na netu a zařídit si vlastní e-shop, ale vůbec nevím jak začít, jak to rozjet, je mi jasný, že je třeba asi ŽL, ale nechci moc investovat, nemám tucha kolik může stát zřízení web stránky ap..
Budu ráda za vaše zkušenosti s tímto podnikáním. jsem na mateřské tak bych to chtěla zkusit dokud nezačnu pracovat. Díky moc…
Zkus Fler.cz, je to mnohem lepší, než zakládat vlastní e-shop. Navíc mají také dobrou reklamu, i když tvůrců už je tam hodně, hlavně šperkařů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jestli jsi uživatelka sítě Facebook, tak si založ skupinu tam a prodávej tam… dělá to mraky lidí,,, kdyby něco tak háčkuješ pro známé a příbuzné a hotovo…na fb jede spousta bazárků, dortařek, háčkovacích holek atd atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem za fler a facebook, zbytecne zakladat eshop pokud neprodavas velke mnozsti zbozi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo ještě aukro.cz ale fler je jen pro výrobky vlastní výroby tak bude vhodnější a jestli ti prodávání půjde tak až pak bych si vytvořila vlastní eshop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem na tom úplně stejně jak ty, jen mám trochu jiný obor. Ale založila jsem si už ŽL, jelikož teď, jak to mám na vedlejšák u rodičovské dovolené, nemusím platit povinně zálohy. A taky to líp vypadá třeba na tom fleru.
U fleru vidím jeden velký zásadní problém, a sice že nováček tam tak trochu zapadne. Jediná možnost, jak se zvidtelnit je koupit si tu jejich fler show, jenže to se dá pouze přesně o půlnoci, což pro mě jako pro mámu batolete nepřipadá v úvahu tak dlouho v noci vysedávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys chtěla eshop, kamarád prodává. Dokonce by ti pomohl zaridit prehrani fotek a upravu k tvým výrobkum. myslim ze to je kolem 15tis, ale mozna bys ho stahla na 10. Maji tam vymakanou skladovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k čemu by ji byla asi skladovka namakana? Je více webu nabizejicích za par korun po registraci vlastni eshop, který si mužeš jednoduše upravitz podle sebe. Tak se někde poradit, ohledně dani a učetnictví.
- Citovat
- Upravit
Díky za tipy, mrknu na Fler a zkusím i aukro a FB. Uvidím jak to pujde, aspoň jako přivýdělek k rodičáku by se mi hodil…Tak jdu tedy něco naháčkovat ať mám co prodávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj oživují diskuzi a snad někdo poradí. Napadl mě nápad mit vlastni e shop při rodicaku, ale vůbec nevím co je třeba vyřídit a hlavně kde vzít zboží? Vim co prodávat, ale… Musím kontaktovat výrobce ( zahraničního ) že bych chtěla prodávat jejich zboží a odebírat to jen u něj? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachnicka25
Já kontaktovala jen distributora do ČR a brala to od něj. I když přímo od zdroje by to mohlo vyjít líp za určitých podmínek, otázka je, jak to u daného výrobce chodí, třeba Prada nedovolí distribuovat a prodávat každému, kdo si řekne. ![]()
- Citovat
- Upravit