Jak zůstat co nejdéle na úřadu práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nadáváš na ostatní jak kde kradou a jsi vlastně uplně stejná
Já ti úřad práce nezávidím, takže ti z celého
přeji ať tam vydržíš co nejdéle. Někomu prostě životní úroveň “alá socka” vyhovuje. Takhle nějak si představuji voliče KSČM. Než bych se sám postaral o to jak zabezpečit sebe a rodinu, radši budu nadávat na současnoupolitiku. Ve skutečnosti si za své neúspěchy ale můžete pouze sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba dělat práci z domova? Aha, ono se nechce makat, jen ať platí jiní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mrákotinko, ty seš můj člověk, my bychom si určitě rozuměly! Ještě že ten stát má pořád ten většinový potenciál v tom ovčím stádu,které je stálo ochotno chodit pravidelně do tej roboty a tak vlastně vytvářet ty finance,které si ti chytřjší alá babiš už pak přerozdělí ve prospěch svůj a svých rodin,a nejen on,to je také vč. mnoha ředitelů zdrav.pojištoven,jejich náměstků a mnoha dalších vyžírek a zlodějů.Však o tom čteme dnes a denně a je toho mnohem víc,o čem my normoš smrtelníci nemáme ani tušení,co se všechno děje za levárny za naše/vaše peníze a nasazené úsilí.
A v montovnách lidi vycucají úplně,a ve 40ti jsou zvlášt ženy z toho zdravotně velmi poznamenány,takže je montovny vyplivnou a běž!
Jj přesně ta u nás ve fabrice je člověk v 50,už starý nepotřebný,pomalý..davaji je na jiné pozice,ale těch pozic ,je málo, a já taky nemůžu říct ,že v 67 zvládnu dělat 12 tky ,noční a směny atd
když jsem ráda,že to zvládám teďka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co na to rikaji rodinni prislusnici? Ja se teda za matku v tomto ohledu vzdycky stydela. Cely muj zivot zila jen z nasich alimentu a prispevku od statu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana kolik je te práce z domova? Tak paní můžeš nabídnout? Hm?
protože znám plno maminek, kteří tuhle práci hledaji- mimo to( Avon,Oriflame)- kde si musíš hledat zákazníky,aby sis něco vůbec vydělala, a taky call centra-na to taky nema každý žaludek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorbas ona paní, dělala a teďka bude až na úřadu práce, co jsem pochopila
nebrala celý život sociální dávky - jak tvoje mamka víš? Má 11 let do duchodu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimistaa teda aspoň, jsem to myslela tak,že třeba úředník vydrží pracovati déle než třeba dělník..jestli si to tak taky myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 94 píše:
@TMana kolik je te práce z domova? Tak paní můžeš nabídnout? Hm?protože znám plno maminek, kteří tuhle práci hledaji- mimo to( Avon,Oriflame)- kde si musíš hledat zákazníky,aby sis něco vůbec vydělala, a taky call centra-na to taky nema každý žaludek.
Naproti v baráku bydlí pár, oba v důchodu cca 65-70 let, paní navíc na kyslíku. Baráku se nechtějí vzdát (vysoké náklady), proto si našli domácí práci. A víte proč? Protože oni CHTĚJÍ makat a vydělat si, na rozdíl od jiných NEHLEDAJÍ VÝMLUVY.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana jj já neříkám, že to nejde, ale tady těch pozic je hrozně málo
co se dají dělat
maminky na mateřské hodně shánějí a chtějí a nemůžou sehnat nic - kromě toho co jsem ti psala v předešlém příspěvků
a taky žijeme na baráku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimistaa píše:
jedine reinkarnace na ciganku, pak mas dizivotni luxusni davky jiste
To už je taky přežitek..znam několik cigánu a všichni makaj, u lopaty, skladník, zdravotní sestra, prodavačka, řidič, provozovatelka restaurace…a znám spoustu ,,bílých" lenivců co si hrají ,,z gauče" na borce a řeknou že za 15 čistýho se jim neoplatí zvednout zadek..A pak kříčí podiiivej na ty cigoše, maj novy auto z dávek..jo jasně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oplatečka píše:
To už je taky přežitek..znam několik cigánu a všichni makaj, u lopaty, skladník, zdravotní sestra, prodavačka, řidič, provozovatelka restaurace…a znám spoustu ,,bílých" lenivců co si hrají ,,z gauče" na borce a řeknou že za 15 čistýho se jim neoplatí zvednout zadek..A pak kříčí podiiivej na ty cigoše, maj novy auto z dávek..jo jasně![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 94 hele ja jsem zaspala posunuti duchodu? Nechodi se nahodou v 65 letech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jsou prace na vratnicich a pod. Kde jen sedis a nic nedelas. Mozna zvednes telefon.. moje maminka tak preckala posledni rok co ji chybel do duchodu. A jeste chvilku v duchodu tam pracovala. Mela za to 9000 cisteho.coz je super. A jen sedela v teploucku a zapisovala kdo prisel a odesel a obcas zvedla telefon.sehnala ji to pracovni agentura
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Citronkalekninka jo je asi nová kalkulačka mě to vypočítalo v 67 letech na netu
sice vím, že e to může posunout či tak ,ale ne že bych chtěla do důchodu ale bavim se i se staršími a obi řeknou ,ještě 15 let a jdou do důchodu a já jsem se chtěla podívat kolik chybí me
tak to mamka měla štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit