Jak zůstat co nejdéle na úřadu práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
6.10.18 17:17

To je fakt strašně špatný zlodějský systém, když jako neplatící vyžírka máte stejnou zdravotní péči jako já, který státu každý měsíc odvede min. 10tis. jen na zdravotním pojištění.
Jediný, kdo tu je okradený, je vydělávající člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.10.18 17:26
@Anonymní píše:
NO ale v kolika šla tvoje mamka do důchodu - mnohem dřív,než půjdu já při odrozených 2 dětech;každý rok se to nám ženským navyšuje;manžel se mě už několikrát ptal,proč si to my ženské necháme líbit,o tolik navýšit odchod do důchodu oproti minulé generaci?No jsme fakt blbky,měly jsme tenkrát všechny do jedné výjít do ulic a povyhazovat je oknem -všechny ty,kteří to odsouhlasili.
A jak se tu někdo ptal - čím si mladší,tím půjdeš do důchodu později,65 let není vůbec def.hranice.Chtějí nás vycucat až do morku kosti,a pokud možno brát tak důchod opravdu jen minimum let.Aby jim víc zbylo na rozkrádačky!

Hele me se to taky nelibi neboj. Mam dve deti a ani jedno mi neodectou. Uz se to nedela. A ted je hranice 65 let. Chlapi i zensky stejne. Zatim no… A mamka sla v 60. Odecitali ji tri deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.10.18 17:32
@Anonymní píše:
Zorbas,sociální si platím sama a nájem nemusím platit,protože bydlím ve vlastním a ještě k tomu domečku. :jazyk:
Takže nějaká rada,jak být co nejdýl na pracáku?? by tam nebyla?? :mavam:

oni v dnešní době jsou všichni pomalu v nájmu vis? Ale to je jejich boj a problém :) jsem si teďka vzpomněla, že kámoška, má babičku, na kterou udělali podvod skrz dům asi ve 40 ti se rozvedla a od té doby po podnájmech, pak měla přítele, tam byl nějaký problém atd no a našla si být nějaký pro důchodce a tam rekonstruji takže jim řekla obec ,že se musí vystěhovat a on její důchod nestačí na ty najmy co teďka jsou, ale to jeji boj měla se v těch 40 zvednout ze zadku a koupit si 1+kk a byla by za vodou,jenže nad tým nepřemýšlela..já si myslím, že my 2 ikdyz ty víc, když už to máš splaceny já ještě budují teprve 2,5 roku..a taky dojdu do stádia, kde jsi ty :),že už budu mít na stáří spláceno a něco nasetreno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.10.18 19:57

@Mrakotinka2018 Co to placas za blbosti, udravotni se plati procenty z platu, takze fakt vsichni neplatime 1700,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.10.18 20:52

@Mrakotinka2018 zdravotní pojištění je: 4,5% hrubé mzdy se strhává zaměstnanci, 9% navíc platí zaměstnavatel. To jste nikdy nepracovala, nebo nečetla výplatnici? Že píšete bludy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.10.18 20:56

@Mrakotinka2018 Jenže zdr.poj. je v ČR povinné a pokud ho neplatíte, a jste kategorie OBZP, tak to na vás ta daná pojišťovna bude 100% vymáhat, a má na to 10 let. Takže jestli jste tak chytrá, že neplatíte, co máte, tak se asi budete divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.18 21:11

Je „vtipné“ se ptát lidí co majī doma děti,chodí každý den do práce,pracují o víkendu a i některé svátky…já teď nemakám,ale to co jsem odvedla do státnī pokladničky tak måm hodně let dopředu zaplaceno.....na to jak žďímat stát,natahovat ruku a co nejdéle se přiživovat na ostatních.Ale podle odpovědí vám podvádění není proti srsti.
A řečičky "viz.Janoušek " :-D :-D :-D zloděj jako podvodník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.18 21:25
@Martina 94 píše:
oni v dnešní době jsou všichni pomalu v nájmu vis? Ale to je jejich boj a problém :) jsem si teďka vzpomněla, že kámoška, má babičku, na kterou udělali podvod skrz dům asi ve 40 ti se rozvedla a od té doby po podnájmech, pak měla přítele, tam byl nějaký problém atd no a našla si být nějaký pro důchodce a tam rekonstruji takže jim řekla obec ,že se musí vystěhovat a on její důchod nestačí na ty najmy co teďka jsou, ale to jeji boj měla se v těch 40 zvednout ze zadku a koupit si 1+kk a byla by za vodou,jenže nad tým nepřemýšlela..já si myslím, že my 2 ikdyz ty víc, když už to máš splaceny já ještě budují teprve 2,5 roku..a taky dojdu do stádia, kde jsi ty :),že už budu mít na stáří spláceno a něco nasetreno..

jestli je tvůj nick i tvým rokem narození,tak to jsi ještě velké mládě,a más toho mnoho před sebou,nelze mít najednou vše naráz,pokud ovšem nemáš za tatínka třeba Babiše či donalda T. :lol:
Můj vrchol prac.kariéry přišel poté,až jsem začla dělat sama na sebe vč. velmi zajímavých příjmů,po 40ce.Jako řadovým zaměstnancům nebo nějakým manažírkům s 50kou hrubého tohle fakt nehrozí :mrgreen:
NO a pak došlo i ke shodnocování vydělaných peněz,takže jsme s mužem za vodou,ale holt,co je doma,to se počítá,někdo si holt bere pro sebe po milionech,tak já jen tu trošku na zdravko…

• Citovat
  • Upravit
1326
6.10.18 22:09
@Anonymní píše:
jestli je tvůj nick i tvým rokem narození,tak to jsi ještě velké mládě,a más toho mnoho před sebou,nelze mít najednou vše naráz,pokud ovšem nemáš za tatínka třeba Babiše či donalda T. :lol:
Můj vrchol prac.kariéry přišel poté,až jsem začla dělat sama na sebe vč. velmi zajímavých příjmů,po 40ce.Jako řadovým zaměstnancům nebo nějakým manažírkům s 50kou hrubého tohle fakt nehrozí :mrgreen:
NO a pak došlo i ke shodnocování vydělaných peněz,takže jsme s mužem za vodou,ale holt,co je doma,to se počítá,někdo si holt bere pro sebe po milionech,tak já jen tu trošku na zdravko…

Ano je jsem mladé :-) ale tim lépe :-) protože aspoň budu mít třeba v těch 40 klid :-) a ne to honění na poslední chvíli :-) NN nejsem ani od jednoho neboj :-D to bych ti řekla ,pal do prace vydělávat at mám z čeho žít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
6.10.18 22:17
@lepetitprince píše: podle odpovědí vám podvádění není proti srsti. A řečičky "viz.Janoušek " :-D :-D :-D zloděj jako podvodník

a zkus si odpovedet na otazku, proc takto lide reaguji?
jsme opravdu narodem zlodeju a nemakacenku, jak rika Babis nebo je to jinak?
myslim, ze plati to druhe, ale opravil bych jeho vyrok,
na: vsichni statni urednici jsou zlodeji a darebaci,
co pak ma slusny clovek, tvari v tvar takovym swinim, delat?
je to proste jen nevyhlasnea zakerna Valka statnich krys proti slusnum obcanum,
je li to Valka, jak muzes ve valce zvitezit?
ve valce o hole preziti ci ziskani nejakeho snesitelnejsiho byti?
jako v kazde valce, musis pouzit stejnou nebo spise silnejsi zbran nez nepritel,
takze, okradaji li te statni urednici, a to okradaji dnes a denne,
tak nezbyva, nez s ezachovat, v ramci zakonu, stejne a brat vse, co se da,
stejne ajko to bela Babis se svymi statnimi uredniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.10.18 22:23

@Pesimistaa nevím, jestli jsem správně tento text pochopil, ale určitá forma války tu opravdu je. známá pracuje jen jako vedoucí oddělení na finančáku v jednom okresním městě, má přes padesát tisíc. Prostě si z veřejných peněz platí ovečky, které pak buzerují obyčejné lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
6.10.18 22:26
@Mrakotinka2018 píše:
Mas pravdu, Je to sice na mne moc cizich slov najednou, ale je mi jasny kdyz jsem ze skoly vylezla v roce 1988 do prace tak za 30 let mam jen dluhy. Ale kamoska ktera odesla pracovat do Nemecka a nsla si tam chlapa ma dneska barak a mercedes a nekolikrat rocne dovolena u more letecky a ted uz skoro nepracuje. jedinej rozdil je ona 20 let v Nemecku a ja 20 let v Cechach. Nevim kam se to bohatstvi ztraci, jestli to krade Babis, nebo je to z jineho duvodu, ale v nemecku za 30 let stoupla zivotni uroven beznych lidi mnohem vic nez u nas a v novinach psali jak vychodni Evropa dozene nemecko mozna za 150 let. Pritom v roce 1990 psali jak to bude za 15 nebo 20 let. tak kde to zijeme? Vcera dnes zas volby a to by mne zajimalo, jestli se neco zlepsi, nebo bude zas jen vetsi pruser.
@Martina 94 píše:
@Mrakotinka2018 ano to máš pravdu jsou úplně na jiné úrovni jak my tady :-) taky mám známou byla tu vyučená pro JZD, a v Německu 2 roky škola dálkové a je s ní učitelka na 4 hodiny denně s krásným platem, tady by utirala kravám pr dele , nebo by šla do fabriky :-) mají tam jiné možnosti :-) a taky řeknou jak mají bydlení dráhy ,že platí 12 tisíc měsíčně, ale taky za co? Za být 95 metrů čtverečních? Ona má nějak přes 30 tisíc a její 40 tým pádem jim fakt hodně zbyde a taky jezdí 2 krát na dovolený a mají nové auto :-)

pridam k tomu citaci z jednoho clanku:
„Německo má přitom vlastních problémů víc než dost. Například tu je 860 tisíc lidí bez domova, z nichž zhruba polovinu tvoří právě migranti.“
me zaujalo, ze nemecko ma temer pul milionu vlastnich lidi na dne, ze jsou tam nejaci ileg alove, to je mi jedno, ale nemci, kteri si tak polepsili v poslednich 30 letech, ale jak se zda, je to stejne jako u nas, je to proste na ukor nekterych lidi, kteri uz nemaji zadne zivotni sance na smysluplny zivot,
jenze export nemeckych problem na vychod se take podili na poctu lidi v socialni pasti v ceske republice, tech my ovsem, take diky importu nemeckych problemu mame procentne mnohem vic

https://zpravy.tiscali.cz/…above-307344

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.10.18 22:34
@Pesimistaa píše:
pridam k tomu citaci z jednoho clanku:
„Německo má přitom vlastních problémů víc než dost. Například tu je 860 tisíc lidí bez domova, z nichž zhruba polovinu tvoří právě migranti.“
me zaujalo, ze nemecko ma temer pul milionu vlastnich lidi na dne, ze jsou tam nejaci ileg alove, to je mi jedno, ale nemci, kteri si tak polepsili v poslednich 30 letech, ale jak se zda, je to stejne jako u nas, je to proste na ukor nekterych lidi, kteri uz nemaji zadne zivotni sance na smysluplny zivot,
jenze export nemeckych problem na vychod se take podili na poctu lidi v socialni pasti v ceske republice, tech my ovsem, take diky importu nemeckych problemu mame procentne mnohem vichttps://zpravy.tiscali.cz/…above-307344

V Německu žije skoro 83M lidí, 0,5M lidí na dně je vzorek, který poměrově bude na dně v libovolném systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
6.10.18 22:51
@TMana píše:
@Pesimistaa nevím, jestli jsem správně tento text pochopil, ale určitá forma války tu opravdu je. známá pracuje jen jako vedoucí oddělení na finančáku v jednom okresním městě, má přes padesát tisíc. Prostě si z veřejných peněz platí ovečky, které pak buzerují obyčejné lidi.

ano,
ja to vnimam jako valku frustrovnych nemakacenku ze statnich uradu proti nam, cechum, kteri je zivime,
oni nas nezivi, jen nas buzeruji a okradaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
6.10.18 22:56
@TMana píše: V Německu žije skoro 83M lidí, 0,5M lidí na dně je vzorek, který poměrově bude na dně v libovolném systému.

dobra definice pul milionu nemcu, postavenych mimo s[polecnsot,
ale asi nemecka ekonomika nebude tak silna, jak s edela,
kdyz vzorek caa trojnasobny malem polozil nemeckou ekonomiku, ze se museli prebytecne kvotami cpat vsude mozne,
jak sami priznali, bylo tech par pozvanych „vzorku“ z arabie a afriky nad sily nemecka,

z cisel se zda, ze ceska republika ma v % podstatne vetsi problem s nemakacenky a lidmi mimo spolecnost a to nam chteli jeste pridat svoje pozvane kriminalni zivly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat