Jak zůstat co nejdéle na úřadu práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
7.10.18 18:56

@TMana myslete si co chcete :potlesk: ale každý člověk na vysokou skolu nema myslím tím to neni jen o přijímačkách- dojíždění do větších měst pokud bydlíte na vesnici, dále taky učebnice , materiály atd..nic není zadarmo, se zeptejte studentů :-), a druhá vec každý na to nema IQ ,nebo jak bych to řekla- mnoho lidí se hlásí na vysokou školu promarní pár let života nedá pár zkoušek a je bez vzdělání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.10.18 18:58

Já vím, jak chodila máma tak věčně 50 leté a výš posílalalina PC kurzy, na kurzy, jak se chovat při pohovoru, jak si napsat životopis, jaká práce je vzodné, výupočet iQ, a podobné takové..
Myslím, že zakladatelka stejně bude tím otrávená, když ji budou pořád posílat na takové nějaké pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 18:59

@TMana to vim jak u nás ve třídě každý chtel ns vysokou a kolik z nich to dotahlo tak ani ne čtvrtka, nedali to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 19:01

@Janasas to je také možné ,že ji to nebude bavit a půjde do práce ,ale oni si na pracáku myslí jak nějakýma kurzama na pc atd umozni lidem práci ,ale nebývá to tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.10.18 19:04

@Martina 94 ne to vůbec, to jsem tgak nemyslela, moje máma byla po mrtvici, takže byla dlouho takto docela omezena a byla je s ID na uřadě asi 3 roky, a takové kurzy , se točily asi 3 krát a říkala, že tam bylo po 20 lidech a práci nenašel nikdo..
Ono je to spíš proto, aby ti lidi fakt něco dělali a hlavně, dnes bez PC je to hodně blbé..
U nás dokonce pani na záchodku měla PC na stolku a zapisovala :mrgreen: ALe je jasné, když někdo půjde do dělnícké profese, že pracovat nabude na PC, ale zase jak vidím, jak jsou 50 bezradní , že neumí si najít ani brigádu nic, tak to smysl podle mě má :nevim:
Já takto nedávno hledala práci jedné známé co doma počítač mají, ale děti nezaučí a nevěděla, jak najít UP s nabídkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
7.10.18 19:42
@TMana píše:
To je fakt strašně špatný zlodějský systém, když jako neplatící vyžírka máte stejnou zdravotní péči jako já, který státu každý měsíc odvede min. 10tis. jen na zdravotním pojištění.
Jediný, kdo tu je okradený, je vydělávající člověk.

Je to prostě od nemakacenku flusanec do tváře všem těm milionům slušných a poctivých a pracujících lidí. Pak jedině můžu souhlasit s tím, jak se stále zpřísňuje vyplácení dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 19:50
@TMana píše:
@Martina 94 zase jen kýbl výmluv,dnes je přehršel vysokých škol, které berou bez přijímaček a kde bakaláře udělá pologramotný pablb. Vzdělání nikdo nikomu nezakazuje. Krom toho můj brácha nedokončil žádnou školu, takže má základní vzdělání a dělá zástupce ředitele za násobek průměrné mzdy. Takže je to také o schopnostech.

promin, ale to s tvým bratrem se mi nezdá ;) A ještě mi uved státní VŠ (obor), kde berou bez přijímaček, vystuduje ji kdejaký blb a s nabytým vzděláním se slušně uživí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 19:53

@pe-terka přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 19:55

@Janasas jj dneska bez PC je to blbe,tak přeji ať se mamka uzdraví :-) a věřím tomu, že práci v tým oboru s pc nikdo nenašel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 19:56

@MartinaIrena ale paní dávky nechce ,chce jen zaplatit 2000 zdravotni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.10.18 20:05

@pe-terka My se teda s manželem slušně uživíme oba, VŠ si dodělal jako koníček až při práci… Já se na ni vybodla hned v prváku. Jinak na spoustu pozic je fuk, co člověk studoval, stačí jim, že je Bc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 20:07

@TMana ja mám ségru, která má BC. Pak dálkové si dodělává druhého BC. Švagr ( její manžel) je Mgr.Ing a přemýšlí nad doděláním PhDr .takže se v tým docela pohybují a dělá programátora a musel si koupit nový noťas, protože plno nových programů na svým ne starým nerozjel, taky kolik stojí natištěni bakalářky, atd ono to do penez leze + to ci jsem psala dojíždění, učebnice atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.10.18 20:21

@Martina 94 už má, sice klasickou dělnickou, ale v čistém prostředí, sedí, lehká čistá práce, dobrý kolektiv.. říkala, že by už nešla dělat s lidmi ani omylem, že tam má svůj klid..
Ono taky každý neni na to třeba sedět v kanceláři a třeba papírovat a nebo se někde vybavovat s lidmi a něco s nima řešit.. Mě nabízela známá, jeslti nechci dělat, něco jako vedoucí, v obhodě, že bych jenom papírovala. NO , řeknu to tak, že jsem z poděkováním odmítla, protože jak jsem viděla ty krkavice tam, jak se hádají a nadávají, a je problém se s nima domluvit- stačí mi jako obyčejný nakupující, tak říkám, fak to ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.10.18 21:16
@Martina 94 píše:
@TMana ja mám ségru, která má BC. Pak dálkové si dodělává druhého BC. Švagr ( její manžel) je Mgr.Ing a přemýšlí nad doděláním PhDr .takže se v tým docela pohybují a dělá programátora a musel si koupit nový noťas, protože plno nových programů na svým ne starým nerozjel, taky kolik stojí natištěni bakalářky, atd ono to do penez leze + to ci jsem psala dojíždění, učebnice atd.

Jako vždy, hromada výmluv. Natištění bakalářky stojí cca JEDNU KORUNU za A4 list. Hodit to do vazby stojí kolik? Krabičku cigaret?
Váš Mgr. Ing. švagr si musí koupit notebook - jako ze svého? Protože na něm nerozjede nové programy? Ten stávající notebook má roku 1995? Jakože nemá na repas za 4tisíce? Skoro mi ukápla slza. Učebnice na VŠ stojí hromadu peněz? Vždyť se v akademickém prostředí pohybujete, tak snad víte, že existují burzy učebnic, takže v reálu nestojí vůbec nic. Teď nevím, jestli se snažíte dělat blbce ze mě, nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:10
@rozand píše:
@pe-terka My se teda s manželem slušně uživíme oba, VŠ si dodělal jako koníček až při práci… Já se na ni vybodla hned v prváku. Jinak na spoustu pozic je fuk, co člověk studoval, stačí jim, že je Bc.

to já nezpochybnuju ;) U TMana se mi nezdají jiné věci :think: Příliš nevěřím tomu, že by někdo dělal zástupce ředitele se základním vzděláním :think: Tohle jsou magisterské pozice :think:
A VŠ jsem studovala při mateřské :think: Byt se jednalo o humanitní obory, které jsou zavedeny jako „snadné“, stejně tak třetina nedostudovala - a nebyli to žádní tupci :think: Zkoušky z jazyků, psychologií, sociologií, statistik, metodologií atd byly náročné, zvlášt když to spolužáci kloubili se zaměstnáním :think: Někteří to odnesli zdravím, jiným se zbortilo manželství a podobně :think:
Takže by mě opravdu zajímal ten supersnadný obor, co vystuduje každý blb :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat