Jaká antikoncepce vám selhala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anro
15.6.15 20:58
@zrcadlo píše:
Jo, já vím, proto v dotazu i píšu, jestli si ta ženská uvědomila pochybení proti návodu na použití, což třeba nezajištění vyšší ochrany v průběhu nemocí je. Mě fakt zajímá, co za tím selháním nejčastěji je, třeba u toho tělíska chápu, že se může mechanicky poničit nebo pohnout, ale u prášků si myslím, že bývá za selháním opravdu nejčastěji chyba uživatelky (i když podle některých zkušeností tady jsou i výjimky).

Jj, mě když někdo řekne, že selhala HA, taky se ptám, jestli nebyla nemocná…Kamoška prý nebrala léky, nebyla nemocná, nezapomněla, a otěhotněla. Tak od té doby tomu věřím :) Švagrová zas přes kondom, což nechápu, když nepraskl.

• Citovat
  • Upravit
149
15.6.15 20:58

Moje mamka otěhotněla s nehormonálním tělískem. Už je to pár let, název nevím. Teď má už potřetí po sobě Mirenu a je nadmíru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.15 21:01

@zrcadlo Víš co mi ale přijde nejzajímavější? Že HA záhadně selže vždycky s nějakým nevhodným partnerem a pak se tu řeší zapsání do RL apod. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :roll: :roll: Myslím, že tohle je z 99% neschopností uživatelek a nikdo mi to nevymluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
15.6.15 21:02

Taky jsem brala stodette, užívala jsem je pravidelně. Během užívání platíčka jsem neměla atb, ani jsem nezvracela i přesto jsem otěhotněla. kde se stala chyba nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
15.6.15 21:03

@radkka Tak tady na emiminu bych věřila, že se na selhání vymlouvají :lol:

• Citovat
  • Upravit
16302
15.6.15 21:12
@radkka píše:
@zrcadlo Víš co mi ale přijde nejzajímavější? Že HA záhadně selže vždycky s nějakým nevhodným partnerem a pak se tu řeší zapsání do RL apod. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :roll: :roll: Myslím, že tohle je z 99% neschopností uživatelek a nikdo mi to nevymluví.

Tak já to taky beru s rezervou, nejčastěji hlásí selhání hodně mladé nezajištěné holky, je určitě těžší napsat „byla jsem blbá, pinknutá apod.“ než „selhala antikoncepce“. Ale právě proto jsem založila „seriozní“ diskuzi, kam přispěje i někdo, komu nejde primárně o nárok na dávky a řešení bydlení, ale jen sdělí zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 21:17

Selhání může být způsobene dlouholetym užíváním

• Citovat
  • Upravit
20767
15.6.15 21:37
@zrcadlo píše:
Tak já to taky beru s rezervou, nejčastěji hlásí selhání hodně mladé nezajištěné holky, je určitě těžší napsat „byla jsem blbá, pinknutá apod.“ než „selhala antikoncepce“. Ale právě proto jsem založila „seriozní“ diskuzi, kam přispěje i někdo, komu nejde primárně o nárok na dávky a řešení bydlení, ale jen sdělí zkušenost.

Mě to jen udivuje, holky si komplikují život úplně zbytečně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
15.6.15 21:38

Ahoj já brala HA od 14 let a to nezodpovědně. Nikdy nic. Miminko bylo plánované a trvalo nám to skoro rok, než jsem otěhotněla. Mám, ale kolem sebe poslední dobou opravdu hodně holek, co jim HA „selhala“ a to po třech měsících vztahu. A pak na facebooku dávají fotky, jak „kočárkují“ s nej kámoškama a všechny mají skoro stejně staré děti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.6.15 21:43

@Ebixa :lol: :lol: :lol: tomu se nedá než smát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
15.6.15 21:52

Zrovna před více jak třemi týdny nám selhal kondom :cert::zed:. No a ne, nepraskl, ani se nesvlékl, prostě nic. Když jsem to říkala své gynekoložce, tak mi oznámila, že jsem v poslední době už asi pátá co otěhotněla přes kondom, že jsou teď nějaké poruchové a přitom je to prý jedna z nejúčinějších antikoncepčních metod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 22:40

Uzivala jsem hormonalni antikoncepci asi 5 let, neselhala nikdy - jmena jsou asi zbytecna, masi uz nejsou aktualni. Deti mame planovane a vpodstate skoro na prvni pokus( jedno na treti, druhe opravdu na prvni a jeden pokus).

• Citovat
  • Upravit
15225
15.6.15 22:42
@Ebixa píše:
Ahoj já brala HA od 14 let a to nezodpovědně. Nikdy nic. Miminko bylo plánované a trvalo nám to skoro rok, než jsem otěhotněla.

Mám stejnou zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
16.6.15 05:18
@Anonymní píše:
Selhání může být způsobene dlouholetym užíváním

Fakt? A já se divila, užívání šestnáct let v kuse. Jinak yadine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 07:32

@zrcadlo mému minisistonu je 9 měsíců :mrgreen: chybu v užívání jsem rozhodně neudělala, minimálně o tom prostě nevim, bo jsem zobala každý večer (díky budíku) :mrgreen: po této zkušenosti mi minisiston leží vesele ve skříni, najeli jsme na skutečně 100 % antiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí