Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Micaella22 já jsem v bille slyšela rozhovor dvou prodavaček co šly kouřit ven a do takové společnosti bych dceru fakt nepustila.
@Niemeyer píše:
@Micaella22 já jsem v bille slyšela rozhovor dvou prodavaček co šly kouřit ven a do takové společnosti bych dceru fakt nepustila.
A vykakat se dcera může jít sama? ![]()
18 letý člověk se určitě bude ptát maminky kam může a nemůže na brigádu.
Nebo teda aspoň normální a samostatně smýšlející člověk. Věřím, že nějaký chudáček, kterému maminka umetá cestičku celý život, to může mít jinak …
@Ahep píše:
Naše děti doucovaly a byla to brigáda na pohodu, penízky, vlastně hodně peněz pěkně došly až k nim domu. Byly v pěkným balíku. A vůbec se nemusely nikde plahocit za almuznu coby brigadnici u kohosi, takové predpotopni myšlení a konani v naší rodině totiž dávno není
Jsme rádi, že jsi nám sdělila, jak je Tvoje rodina na rozdíl od ostatních tady na úrovni.
Tomu říkám být světoví a hogo fogo ![]()
@prokr píše:
Jsme rádi, že jsi nám sdělila, jak je Tvoje rodina na rozdíl od ostatních tady na úrovni.
Tomu říkám být světoví a hogo fogo
To není vůbec o hogofogo, to je o nastavení, o tom že přemýšlet a používat hlavu na neco jiného, než aby nepršelo do krku, jak je to u tebe.
@Niemeyer píše:
@Ahep píše:
To není vůbec o hogofogo, to je o nastavení, o tom že přemýšlet a používat hlavu na neco jiného, než aby nepršelo do krku, jak je to u tebe.
Bodejť ![]()
Jediná krasavice inteligentní jsi tady Ty ![]()
@prokr píše:
Bodejť
Jediná krasavice inteligentní jsi tady Ty
Lepší inteligentní krasavice než hloupá troska. A díky za kompliment ![]()
@Ahep píše:
Lepší inteligentní krasavice než hloupá troska. A díky za kompliment
To ale nebyl kompliment. Nebude to tak horký s tou Tvojí inteligencí ![]()
Ovšem v nadutosti bys vyhrála okresní přebory ![]()
A bacha aby Ti neprdla cévka ![]()
Holkám bych dala první brigádu:
když si tu brigádu seženou samy, dostanou tři kila do prasátka
![]()
To musí vědět ony, co by je bavilo, jestli někde v kavárně, nebo na hospodě/u stánku někde u vody, v kempu (za mě nejlepší brigády - přes den vydělat, večer zábava), v krámu nebo třeba nějaké kurýrní služby (na kole), úklidy,…
Já dělala asi dva roky ve skladu
Tam jsem se seznámila s manželem
A potom hlídala děti a uklízela domácnosti. Sestra pracovala v KFC a byla spokojená.
@arinecka píše:
Tak asi nejlepší je, zajít tam a zeptat se. Holka v tomhle věku to snad zvládne sama. Co bylo v pizzerce tak strašnýho? Víš kolikrát v životě narazí na něco, co jí nebude po chuti?
Na praci c gastronomii jako obsluha je hrozny vsechno krome toho ze mas dyska a I plat
.
@Niemeyer poptejte před létem CK. Neteř prolezla celou Evropu s Alexadrii před dvěma lety. Super brigáda, hezké peníze, cestování… nic lepšího pro mladé si neumím představit ![]()
Holky pokud nejsou zvláštní schopnosti či známosti mohou dělat hostesky například.
Moje dcera ma ted brigadu foceni do agentury, obcas hostesku.
Drive brigady nebyly u nas.
@Niemeyer píše:
Nejhorší je, že takto si klidně mohou povídat ženské kdekoliv. Hlavně neřeknu, kdyby jim bylo 15. Většina dětí jde do toho mekáče, obchodů a pokud jsou chytré neovlivní je to. Synovi je 16 a je na brigádě v outlet aréně a aspoň se otrká mezi dospělákama. Hrozně ho to baví,