Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Zdar, jak to mate vy ve státní, případně i soukromá? U nás rodiče stále musí nosit roušku od vstupu do areálu školky. Dále nesmějí mít děti žádného plyšáčka. Oblečení ve kterým prijdou z domova však už prevlikat nemusi
Zavřeli jim kvůli tomu pítka a musí si nosit vlastní flašku. Zrušili nám i navleky na boty
No já už nevím, jak dlouho toto bude trvat? Statni MS, velkoměsto.
U nás je vše více méně v normálu, jen stojan s dezinfekci, děti si častěji myji ruce a do konce srpna mají zrušené veškeré akce, okresní město
Vesnicka skolka, otevrela v kvetnu, fungovala od zacatku normalne, az na to, ze deti nechodily na vychazky a byly co nejvic na zahrade. Konalo se i rozlouceni pro predskolaky.
Firemni detska skupina, max. 12 deti, ihned po prichodu a prezuti umyt ruce, ale to delali nejspis i pred covid-19, praha. A nemeli zadne vylety, foceni apod.
Naše školka otevřela jen pro děti pracujících matek. Maminky na mateřské mají smůlu. Mám syna díky tomu od března doma. Takže asi tak ![]()
Soukroma skolka v Praze, omezeni zadna, pouze se dba vice na hygienu. Skolka fungovala i behem corona samozrejme za prisnejsich podminek, bylo tam par deti, syn nechodil
Okresní město. Ve vchodu do školky dezinfekce, na neurčito zrušeny všechny plánované akce a výlety. Děti chodí na zahradu i mimo školku. Ze čtyř tříd sloučené dvě. Díky korona prázdnin naše školka zkrátila plánované zavření. Místo celkových čtyř týdnů, bude o prázdninách uzavřena jen dva týdny.
Krajské město, soukromá školka. Roušky už do školky nenosíme, ale zatím nesmíme vstupovat do šatny a třídy. Dětem ráno měří teplotu, hygienu dodržují jako vždy před tím. Hračky si do školky nosit mohou. Máme o hodinu zkrácenou otvíračku, ale to nepřipisuju koronakrizi, ale koronakrizi jako univerzální výmluvě na cokoliv.
Jo zapomněla jsem, teplotu měří stále taky. To mi vadí asi nejmíň. Ale mám pocit, že to trochu v té naší školce přehánějí,.když to tu ctu ![]()
Krajské město, rodiče musí mít roušku, chodí jen na zahradu, dezinfekce u vchodu, nesmí mít plysaky, ale pyžamo si tam nechávají. Státní MS.
Do školky musí mít rodiče roušky a smí nejdále do šatny. Děti nesmí nosit hračky a musí si nosit své pití. Nesmí chodí mimo areál školky, takže i po dešti jsou na školním hřišti a písku
. Ovšem minulý týden jsme měli informativní schůzku pro nástup nových dětí - v jedné třídě nás bylo asi 50 rodičů a roušku nemusel mit ani jeden.