Jaká máte pravidla v MŠ - covid?

928
16.7.20 22:31

Jaká máte pravidla v MŠ-covid?

Zdar, jak to mate vy ve státní, případně i soukromá? U nás rodiče stále musí nosit roušku od vstupu do areálu školky. Dále nesmějí mít děti žádného plyšáčka. Oblečení ve kterým prijdou z domova však už prevlikat nemusi :think: Zavřeli jim kvůli tomu pítka a musí si nosit vlastní flašku. Zrušili nám i navleky na boty :pocitac: No já už nevím, jak dlouho toto bude trvat? Statni MS, velkoměsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10392
16.7.20 22:54

U nás je vše více méně v normálu, jen stojan s dezinfekci, děti si častěji myji ruce a do konce srpna mají zrušené veškeré akce, okresní město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13012
16.7.20 23:11

Vesnicka skolka, otevrela v kvetnu, fungovala od zacatku normalne, az na to, ze deti nechodily na vychazky a byly co nejvic na zahrade. Konalo se i rozlouceni pro predskolaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13012
16.7.20 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.7.20 23:28

Firemni detska skupina, max. 12 deti, ihned po prichodu a prezuti umyt ruce, ale to delali nejspis i pred covid-19, praha. A nemeli zadne vylety, foceni apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.7.20 00:20

Naše školka otevřela jen pro děti pracujících matek. Maminky na mateřské mají smůlu. Mám syna díky tomu od března doma. Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.7.20 01:07

Soukroma skolka v Praze, omezeni zadna, pouze se dba vice na hygienu. Skolka fungovala i behem corona samozrejme za prisnejsich podminek, bylo tam par deti, syn nechodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.7.20 06:55

Okresní město. Ve vchodu do školky dezinfekce, na neurčito zrušeny všechny plánované akce a výlety. Děti chodí na zahradu i mimo školku. Ze čtyř tříd sloučené dvě. Díky korona prázdnin naše školka zkrátila plánované zavření. Místo celkových čtyř týdnů, bude o prázdninách uzavřena jen dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.7.20 08:34

Krajské město, soukromá školka. Roušky už do školky nenosíme, ale zatím nesmíme vstupovat do šatny a třídy. Dětem ráno měří teplotu, hygienu dodržují jako vždy před tím. Hračky si do školky nosit mohou. Máme o hodinu zkrácenou otvíračku, ale to nepřipisuju koronakrizi, ale koronakrizi jako univerzální výmluvě na cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
17.7.20 10:25

Jo zapomněla jsem, teplotu měří stále taky. To mi vadí asi nejmíň. Ale mám pocit, že to trochu v té naší školce přehánějí,.když to tu ctu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
17.7.20 11:01

Krajské město, rodiče musí mít roušku, chodí jen na zahradu, dezinfekce u vchodu, nesmí mít plysaky, ale pyžamo si tam nechávají. Státní MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.7.20 16:13

Do školky musí mít rodiče roušky a smí nejdále do šatny. Děti nesmí nosit hračky a musí si nosit své pití. Nesmí chodí mimo areál školky, takže i po dešti jsou na školním hřišti a písku :nevim:. Ovšem minulý týden jsme měli informativní schůzku pro nástup nových dětí - v jedné třídě nás bylo asi 50 rodičů a roušku nemusel mit ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí