Jaká reklama vás vytáčí nebo kterou nesnášíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149629
9.7.18 18:02

@Prof. Farnsworth

@Prof. Farnsworth píše:
To jo, ale dá se to dělat i nějak decentně. Ty reklamy na tyhle výrobky jsou nejstupidnější ze všech reklam. Často tam ještě zpívaj šílenou píseň s primitivním textem. Nechce se mi věřit, že když má žena své dny, vypíná mozek… Že, ne?

Ne,mozek vypínají výrobci reklam.Pokud nějaký mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.7.18 18:07
@Anna766 píše:
@Prof. FarnsworthNe,mozek vypínají výrobci reklam.Pokud nějaký mají.

Přesně tak. Prostě cosi vypotit za každou cenu.

• Citovat
  • Upravit
14751
9.7.18 18:08
@Anna766 píše:
@Prof. FarnsworthNe,mozek vypínají výrobci reklam.Pokud nějaký mají.

No zaplať pán bůh :kytka: Chápu, že to musí být hrozný období, tak by na to snad i dámy mohly mít trochu nárok, ale ne snad tak extrémně jako v reklamách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.7.18 18:33

Dermacol je idiotská, ale Rexona je ultranechutná, jak si tam čichne k podpaží, bléééé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.7.18 20:22

prakticky všechny reklamy, co jste tu zmínili, mě nas.aly, jen o nich čtu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.7.18 20:35

mně štvou ty rádoby vtipné reklamy, které komentují šišlající děti. Globus, Pojišťovna, Auta… jako proč? Má to dojmout maminky, nebo co to má být :nevim: Líbí se mi reklamy s vtipem -Pepsi pro řidiče červených vánočních kamionů, mobilní operátoři občas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.7.18 21:24
@Prof. Farnsworth píše:
S tím milencem je super. Když jsem to viděl poprvé tak jsem se chlámal jak h.vado. Hlavně když jsem viděl, jak se mu změnil ten úsměv na ten smutnej psí pohled.

njn, v tomhle je k vám příroda neférová. Ženy na vašem výkonu můžou zkritizovat kde co, pokud chtějí.
Na druhou stranu, nemusíte se tahat s pupkem, rodit, vstávat v noci k miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.7.18 21:29
@pe-terka píše:
njn, v tomhle je k vám příroda neférová. Ženy na vašem výkonu můžou zkritizovat kde co, pokud chtějí.
Na druhou stranu, nemusíte se tahat s pupkem, rodit, vstávat v noci k miminku…

Tak vstávat k miminku musíme (měli bychom) občas taky. Pupek / rození / vstávání je tak na tři roky (jo, může se opakovat), ale jak ty výkony začnou klesat (a někomu už kolem třicítky), tak pak už se to táhne až do smrti. Takže chlapi by radši brali tři roky pekla, než 40 let trapnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.7.18 21:31
@Prof. Farnsworth píše:
Tak vstávat k miminku musíme (měli bychom) občas taky. Pupek / rození / vstávání je tak na tři roky (jo, může se opakovat), ale jak ty výkony začnou klesat (a někomu už kolem třicítky), tak pak už se to táhne až do smrti. Takže chlapi by radši brali tři roky pekla, než 40 let trapnosti…

A to si vem, že v mládí je to předčasný (hned hotovo), pak pár let OK, a pak to zase nestojí… A to ještě chlap může jednou nebo dvakrát po sobě. A ženy, klidně desetkrát, když seženou dost nabíječů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
9.7.18 21:33

@Pipet Na tu sem úplně zapomela ,tu přepínam hned…fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.7.18 21:39
@Prof. Farnsworth píše:

Já ty časy vidím jinak. Málo která žena má jen jednom dítě, obvykle dvě až tři - a už jsme na šesti až devíti létech. U kojených dětí s tím vstáváním moc platný nebudeš, to je jasné. Těhotenství a porod taky není snadná záležitost a řada žen po nich má následky - zdravotní nebo estetické. Po období plodnosti ženám začne přechod - to taky není nic moc. Toho všeho jste ušetření :think:
Taky to období mužské „trapnosti“ nevidím tak dlouhé - 40 let? Přece tak dlouho nezůstáváš s partnerkou, pro kterou jsi trapný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.7.18 22:23
@Prof. Farnsworth píše:
No zaplať pán bůh :kytka: Chápu, že to musí být hrozný období, tak by na to snad i dámy mohly mít trochu nárok, ale ne snad tak extrémně jako v reklamách :(

Kdysi jsem videla navrh anglicky mluvici, resp spis nemluvici reklamy na vlozky. Holka, ktere je od rana blbe od menstruace, si jde v kancelari na toaletu vymenit vlozku. Je tam celkem realne vyobrazena vymena, dotycna odchazi z toalety a na chodbe u kavovaru stoji tri muzi s radobe vtipnyma sexualnima poznamkama na dotycnou, ta z kosmeticke tasky vytahne bouchacku a vsechny je na miste odpraskne.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tajy nesnasim reklamy na tampony, vlozky a myci gely pro frndy. Zensky jsou tam jako hihnajici se pipky bez mozku, zasadne ve svych dnech juchajici v bilych kalhotech… :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.7.18 22:31
@Prof. Farnsworth píše:

Muj muz vzdy behem mych dvou tehotenstvi pribral taky, minimalne pet kił, pulku toho co ja :mrgreen: :mrgreen: a ohledne vstavani k miminku, pri prvnim ho fakt nebudilo, myslela jsem ze dela ze neslysi, ale pak vystrachal snad nekde na Novinkach clanek, ze vedci potvrdili, ze nektere muze opravdu placici kojenec nevzbudi :mrgreen: :mrgreen: nutno rict, ze obe deti a zvlast to prvni byly v noci zlate, jednou max dvakrat za noc se budily…

• Citovat
  • Upravit
14751
9.7.18 22:41
@Hanka1 píše:
Muj muz vzdy behem mych dvou tehotenstvi pribral taky, minimalne pet kił, pulku toho co ja :mrgreen: :mrgreen: a ohledne vstavani k miminku, pri prvnim ho fakt nebudilo, myslela jsem ze dela ze neslysi, ale pak vystrachal snad nekde na Novinkach clanek, ze vedci potvrdili, ze nektere muze opravdu placici kojenec nevzbudi :mrgreen: :mrgreen: nutno rict, ze obe deti a zvlast to prvni byly v noci zlate, jednou max dvakrat za noc se budily…

Tak to jsem asi ženská, protože mě kluk vždycky spolehlivě vzbudil :mrgreen: Bohužel manželku ne, a protože jsem kojit nemohl, i když jsem se sebevíc snažil, tak jsem ji musel vzbudit (na její obranu, chápu že byla napůl v komatu, protože zatímco já si užíval klidu v práci, ona lítala kolem mimina).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.7.18 22:44
@Hanka1 píše:
Kdysi jsem videla navrh anglicky mluvici, resp spis nemluvici reklamy na vlozky. Holka, ktere je od rana blbe od menstruace, si jde v kancelari na toaletu vymenit vlozku. Je tam celkem realne vyobrazena vymena, dotycna odchazi z toalety a na chodbe u kavovaru stoji tri muzi s radobe vtipnyma sexualnima poznamkama na dotycnou, ta z kosmeticke tasky vytahne bouchacku a vsechny je na miste odpraskne.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tajy nesnasim reklamy na tampony, vlozky a myci gely pro frndy. Zensky jsou tam jako hihnajici se pipky bez mozku, zasadne ve svych dnech juchajici v bilych kalhotech… :zed: :pocitac:

Mě je právě trapně za ty ženy. Ty reklamy jsou jako parodie - jako kdyby chtěli ukázat, že ženský jsou hloupé slepice. To snad musel vymejšlet chlap který nenávidí ženy, nebo ženská po přechodu, bez partnera, bez dětí, co zahořkla na cel svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí