Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth Ano, je to ona z filmu Dukla, teď to zrovna běželo, takže už vím, že je to reklama na Eon, zatím jsem viděla dvě různé, je tam bezvadná
A milovala jsem Fofolu, ten byl roztomilej ![]()
@barabrambora já jsem si myslela, že to bylo na něco takovýho
našla jsem to, bylo to na centrum.cz ![]()
@Monchichik píše:
@Prof. Farnsworth Ano, je to ona z filmu Dukla, teď to zrovna běželo, takže už vím, že je to reklama na Eon, zatím jsem viděla dvě různé, je tam bezvadnáA milovala jsem Fofolu, ten byl roztomilej
Fofolu milovaly děti,i si to pouštěly na youtube.
@Anna766 já taky, protože v televizi ho skoro nedávali
ten mě vždycky rozesmál
@Monchichik Fakt? A já jsem už několik let přesvědčená, že to byl seznam ![]()
@Anna766 píše:
Fofolu milovaly děti,i si to pouštěly na youtube.
Přesně, kluk sjížel pořád dokola nějaký sestři na youtube. A když jsem napodobil to šišlání fofoláka a mluvil tak na něj, tak se tlemil jak blázen…
Ale líbí se mi myslím na něco od Spořky, jak dělat věci jednodušeji…
Na konci ten procek s vkládačkou ![]()
@Apaji píše:
V poslední době mě neskutečně kaká ten dement s nějakou whiskou (?)Jááááák tááááák strááááášněěěěěě pomááááááluuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
![]()
![]()
mluuuuuvííííí
![]()
(tak další pán na holení a jak to chcete).
KUWA, nesnáším reklamy a ten hňup tu agonii akorát prodlužuje - nu, má to v scénáři, takže hňup rejža, nebo kreativec, který tu dementovinu vymyslel![]()
Tu milujem! Ta je úžasná. ![]()
@Svítící žárovka Já taky. Jak reklamy obecně nesnáším, tak tahle je dobrá. Říkáme to už s holičem nahlas.:)
@Celeste97 píše:
Já vždycky mluvím s ním a hrozně mě nasere když vyslovím slovo dřív než on![]()
Přesně. Vždycky s dcerama zastavíme veškerou činnost a děláme si kiškiš, když někdo řekne slovo dřív. ![]()
Líbí se mi teď reklama na nějaké kafe, ale nemůžu si vzpomenout jaký. Jen určitě je to gold. ![]()