Jaká reklama vás vytáčí nebo kterou nesnášíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
8.11.21 00:22
@Fíková píše:
Je stupidní, ale nějakým zvráceným způsobem se mi líbí. :lol:
https://youtu.be/B2nF31EbpVI
:mrgreen: no tvoe :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
8.11.21 00:29

@Fíková z těch českých se mi ještě nelíbí s Morávkovou na jogurty?. Tam mi přijde vlezlá a neprirozena… :roll: „.. Nenatocime to ještě s pikaem“??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.11.21 00:39

Vadí mi Muller, na YouTube mě začíná proudit swapie, z televizních jich bude víc ale tohle je zatím tak co jsem si vybavil ale je pravda že TV na normálních kanálech v podstatě nesleduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.11.21 08:31

Všechny mi vadí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7746
8.11.21 09:42
@Krista 1 píše: :mrgreen: no tvoe :lol:

To jeho „no“ mě vždycky dostane do kolen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7746
8.11.21 09:53
@Krista 1 píše:
@Fíková z těch českých se mi ještě nelíbí s Morávkovou na jogurty?. Tam mi přijde vlezlá a neprirozena… :roll: „.. Nenatocime to ještě s pikaem“??

Tu neznám. :) Já na tv moc nečučím, tak znám spíš online reklamy. Ale Morávkovou nemusím obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23062
8.11.21 10:50
@topazio píše:
U nás v Lidlu u popisu ovoce místo z Chile je napsáno Čile. :zed: Na můj dotaz, proč je tam napsán takový paskvil. Tak by mi bylo odpovězeno, kvůli lidem, kteří neví, co je to Chile. To budeme ustupovat negramotům?

Jo, tak to je jiná, dneska je třeba lidi vodit za ručičku :roll: je to ale smutné no. Já bych vznesla stejný dotaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23062
8.11.21 10:51

Jinak běžně nekoukáme na reklamy, vypínáme zvuk, ale když už jede Alzák nebo XXX Lutz, tak to vypínám hned rychlostí blesku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23062
8.11.21 10:53
@Krista 1 píše:

Jo ta je vlastně taky děsná nemůžu už na Morávkovou koukat, zřejmě od nějaké doby si udělala úpravu xichtu nebo očí jenom? Ale vypadá, jak figurína, fakt je to nepřirozený a to dřív byla kočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.11.21 10:58
@Krista 1 píše:
To je i s chlapem?? To Jsem asi nepostřehla ještě.. Ta asi není tak stupidní :mrgreen:

Já ji vídám hodně na instagramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149629
8.11.21 11:22
@Fíková píše:
A v poslední době u mě vede tato. Ta není česká, ale je boží. :lol:
https://youtu.be/Ty3KFpmNszQ

Díky díky, řvu smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: největší prrdell je že chlap na mě kouká co je na tom tak k smíchu a nechápe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.21 11:29

Já jsem asi divná. Strašně se mi líbí zalando- kabelka a hej mami, kdy jede ten autobus. To se u nás celkem chytlo.. hej dcero, kdy uděláš úkoly… Hej druhá dcero, kdy vyndas to nádobí…
a teda ta na durex, ta je taky super.

• Citovat
  • Upravit
32244
8.11.21 13:40

@Anna766 jo, tak ta se povedla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
8.11.21 22:44

Na ty kondomy je ještě lepší tahle klasika. :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.11.21 23:35

Nesnáším reklamu na Kaufland.. Ta zenstina, co jí mluví, má přesně ten tón a výšku hlasu, který prochází zdi a nutí mě myslet na násilné řešení problémů.
Něco jako alzak.
Dalším adeptem na největší kravinu je chytrart či rychlart. A samozřejmě Xxx lutz.
Naposledy mě dostal husitsky chorál Ktož sú boží bojovníci - rycela jsem aspoň 5 minut:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak