Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tartaletka to zni dobre
ovsem jestli to ba cca 9 mesicniho psa bude jeste co platne… Nebo to pusobi i na dospele psy?
@tehulka.j u nas taky stenatko odebrane v 5.tydnu od matky, pan ho chtel utopit
a je totalni zavislak na nas, ted jsme prave byli na dovolene, byl u mych rodicu, spokojeny, ale naucili si ho spat v posteli, dovolili, aby za nimi vsude chodil a kdyz nam ho vratili, tak zacal totalni teror. V noci bouchal do dveri, vyl, knucel, skrabal… Tihle psi potrebuji mit jasne hranice… Ja uz byla nestastna, pak jsem objevila tip na ten obojek a takova uleva! Strasne mu to pomohlo
Nasemu psovi je 5 let a obojek jsme kupovali ted pred mesicem ![]()
@tartaletka tak u nas uz je pozde… Pred temi deseti lety jsem nasla jen ty antistekaci obojky co davaly el. Vyboj do krku a to jsem zamitla… A neco do zasuvky co vysilalo zvuk co melo zvire uklidnit… To nefungovalo ![]()
@tartaletka tak to je parada
nas rafan ma uz jen rok, dva, mozna par mesicu zivota tak ho nechame uz dozit tak ja je zvyklej
zed ma ta sebou dva dny na kapacce… ale pred par lety bych do toho taky sla ![]()
Presne jak pisete, taky ji brali asi po peti tydnech… Ale drive s ni nebyl problem, par krat stekla, a pak si sla lehnout. Ted uz ji samotnou nenechavaji, nelze. Jak uz tu nekdo psal, jak s malym ditetem… A take spava u nasich v posteli. Lehne si mezi ne k noham a staci, aby nekde neco bouchlo nebo nekdo na chodbe promluvil a steka jak silena, trese se… Vecne maji pomocene anebo i hur, potentovane periny, protoze to ze strachu neudrzi, pritom jinak s udrzenim nemiva problem.
Ten obojek zni skvele! Myslela jsem, ze mas na mysli ten co pousti el. Jen aby to fungovalo,,, reknu o tom nasim, treba to zabere… ![]()
My pouzivame tablety Alavis calming http://www.alavis.cz/calming nemame nervozniho psa, ale casto ho tahame letadlem a teda, mouchy snezte si me. Jak je jindy hyperaktivni, lehne v prepravce a ani pristavani s nim nehlo. Pritom v hale na letisti si s nami pak normalne hraje, je uklidneny ale ne vylozene oblby. Libi se mi, ze jsou na prirodni bazi a chutna mu to jako palsek.