Jaké antistresové tablety pro psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4362
19.8.15 19:45

@tartaletka to zni dobre :palec: ovsem jestli to ba cca 9 mesicniho psa bude jeste co platne… Nebo to pusobi i na dospele psy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
19.8.15 19:45

@tehulka.j u nas taky stenatko odebrane v 5.tydnu od matky, pan ho chtel utopit :( a je totalni zavislak na nas, ted jsme prave byli na dovolene, byl u mych rodicu, spokojeny, ale naucili si ho spat v posteli, dovolili, aby za nimi vsude chodil a kdyz nam ho vratili, tak zacal totalni teror. V noci bouchal do dveri, vyl, knucel, skrabal… Tihle psi potrebuji mit jasne hranice… Ja uz byla nestastna, pak jsem objevila tip na ten obojek a takova uleva! Strasne mu to pomohlo

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
19.8.15 19:46

Nasemu psovi je 5 let a obojek jsme kupovali ted pred mesicem ;)

• Citovat
  • Upravit
4362
19.8.15 19:52

@tartaletka tak u nas uz je pozde… Pred temi deseti lety jsem nasla jen ty antistekaci obojky co davaly el. Vyboj do krku a to jsem zamitla… A neco do zasuvky co vysilalo zvuk co melo zvire uklidnit… To nefungovalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4362
19.8.15 19:55

@tartaletka tak to je parada ;) nas rafan ma uz jen rok, dva, mozna par mesicu zivota tak ho nechame uz dozit tak ja je zvyklej :) zed ma ta sebou dva dny na kapacce… ale pred par lety bych do toho taky sla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
19.8.15 20:51

Presne jak pisete, taky ji brali asi po peti tydnech… Ale drive s ni nebyl problem, par krat stekla, a pak si sla lehnout. Ted uz ji samotnou nenechavaji, nelze. Jak uz tu nekdo psal, jak s malym ditetem… A take spava u nasich v posteli. Lehne si mezi ne k noham a staci, aby nekde neco bouchlo nebo nekdo na chodbe promluvil a steka jak silena, trese se… Vecne maji pomocene anebo i hur, potentovane periny, protoze to ze strachu neudrzi, pritom jinak s udrzenim nemiva problem.
Ten obojek zni skvele! Myslela jsem, ze mas na mysli ten co pousti el. Jen aby to fungovalo,,, reknu o tom nasim, treba to zabere… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
20.8.15 01:10

My pouzivame tablety Alavis calming http://www.alavis.cz/calming nemame nervozniho psa, ale casto ho tahame letadlem a teda, mouchy snezte si me. Jak je jindy hyperaktivni, lehne v prepravce a ani pristavani s nim nehlo. Pritom v hale na letisti si s nami pak normalne hraje, je uklidneny ale ne vylozene oblby. Libi se mi, ze jsou na prirodni bazi a chutna mu to jako palsek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný