Jaké boty k této kabelce

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
2.1.22 11:02

Jaké boty k této kabelce

Ahoj holky. zitra se chystám po md poprvé do nové práce. tak reviduji šatník, vytáhla jsem kabelky, lodičky apod…a mám tedy hnědou kabelku Stradivarius a vůbec nevím jaké boty se k ní hodí. mam buď černé kozačky nebo kotníkové nebo světle šedé vasky…ty co by se mi líbily, jsou vyprodané. Dáte mi pár inspirací? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
2.1.22 11:08

Promin, ale tu kabelku uz nenos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
2.1.22 11:10

Ta kabelka je strašná, vůbec si neumím představit k ní něco ladit :D ale jinak je to jedno, doby kdy se ladila kabelka s botama jsou dávno pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
2.1.22 11:12

@VitaminC našemu kocourovi co leží vedle mě by se hodila má rád třásně :lol:
@admenL Jen doufám, že toto neřešiš před nástupem do fabriky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
2.1.22 11:14

Pridavam se k ostatnim - kabelka je mimo misu.. Opravdu ji nenos.. Kup si jednoduchou cernou nadcasovou, ktera se hodi jak k lodickam, tak k teniskam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
2.1.22 11:18
@admenL píše:
Ahoj holky. zitra se chystám po md poprvé do nové práce. tak reviduji šatník, vytáhla jsem kabelky, lodičky apod…a mám tedy hnědou kabelku Stradivarius a vůbec nevím jaké boty se k ní hodí. mam buď černé kozačky nebo kotníkové nebo světle šedé vasky…ty co by se mi líbily, jsou vyprodané. Dáte mi pár inspirací? děkuji.

K takové kabelce se hodí zahnojené holínky.

Příspěvek upraven 02.01.22 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.1.22 11:19

No leda sundat trasne a ten indiansky popruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
2.1.22 11:21

Nechtěla jsem být až tak drsná, ale souhasím, že kabelka je trochu víc out. A přesně, doby, kdy musela být sladěná s botama, už jsou dávno pryč. Důležité je, aby boty ladily s oblečením.
Ještě by možná stálo za zmínku, do jaké práce a na jakou pozici nastupuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
2.1.22 11:21
@Anna85 píše:
No leda sundat trasne a ten indiansky popruh.

třásní jsem si ani nevšimla, asi můj zrak pohltil jen ten popruh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.1.22 11:22
@admenL píše:

Dám ti inspiraci, kup si novou kabelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.1.22 11:22

Promiň ale ta kabelka je strašná. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
2.1.22 11:24

Ukaž ještě boty, ať nekupuješ na dvakrát 8)

• Citovat
  • Upravit
22564
2.1.22 11:25

@admenL možná bych to zítra, pokud jdeš někam do kanclu, viděla na černé kalhoty s košilí, případně nějaký lepší svetřík, boty teda nevím, co máš na výběr :think: a možná kožený city batoh, jestli máš, teda samozřejmě ne v kombinaci s lodičkami na jehle. Ale furt lepší než tahle kabelka.

Ještě se zeptám, co to jsou „vasky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
2.1.22 11:28
@Kockazvysocan píše:Ještě se zeptám, co to jsou „vasky“?

Imho ke kvalitě předražené body www.vasky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
2.1.22 11:29
@Kockazvysocan píše:
@admenL možná bych to zítra, pokud jdeš někam do kanclu, viděla na černé kalhoty s košilí, případně nějaký lepší svetřík, boty teda nevím, co máš na výběr :think: a možná kožený city batoh, jestli máš, teda samozřejmě ne v kombinaci s lodičkami na jehle. Ale furt lepší než tahle kabelka.Ještě se zeptám, co to jsou „vasky“?
Česká moderní značka bot, tady jsi out zase pro změnu ty.. (bez urážky) z toho hádám, že zakladatelka je asi spíše batohová, to by k nim víc odpovídalo :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák