Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky. zitra se chystám po md poprvé do nové práce. tak reviduji šatník, vytáhla jsem kabelky, lodičky apod…a mám tedy hnědou kabelku Stradivarius a vůbec nevím jaké boty se k ní hodí. mam buď černé kozačky nebo kotníkové nebo světle šedé vasky…ty co by se mi líbily, jsou vyprodané. Dáte mi pár inspirací? děkuji.
Ta kabelka je strašná, vůbec si neumím představit k ní něco ladit
ale jinak je to jedno, doby kdy se ladila kabelka s botama jsou dávno pryč ![]()
@VitaminC našemu kocourovi co leží vedle mě by se hodila má rád třásně ![]()
@admenL Jen doufám, že toto neřešiš před nástupem do fabriky ![]()
Pridavam se k ostatnim - kabelka je mimo misu.. Opravdu ji nenos.. Kup si jednoduchou cernou nadcasovou, ktera se hodi jak k lodickam, tak k teniskam..
@admenL píše:
Ahoj holky. zitra se chystám po md poprvé do nové práce. tak reviduji šatník, vytáhla jsem kabelky, lodičky apod…a mám tedy hnědou kabelku Stradivarius a vůbec nevím jaké boty se k ní hodí. mam buď černé kozačky nebo kotníkové nebo světle šedé vasky…ty co by se mi líbily, jsou vyprodané. Dáte mi pár inspirací? děkuji.
K takové kabelce se hodí zahnojené holínky.

Příspěvek upraven 02.01.22 v 11:21
Nechtěla jsem být až tak drsná, ale souhasím, že kabelka je trochu víc out. A přesně, doby, kdy musela být sladěná s botama, už jsou dávno pryč. Důležité je, aby boty ladily s oblečením.
Ještě by možná stálo za zmínku, do jaké práce a na jakou pozici nastupuješ.
@Anna85 píše:
No leda sundat trasne a ten indiansky popruh.
třásní jsem si ani nevšimla, asi můj zrak pohltil jen ten popruh
@admenL píše:
Dám ti inspiraci, kup si novou kabelku.
@admenL možná bych to zítra, pokud jdeš někam do kanclu, viděla na černé kalhoty s košilí, případně nějaký lepší svetřík, boty teda nevím, co máš na výběr
a možná kožený city batoh, jestli máš, teda samozřejmě ne v kombinaci s lodičkami na jehle. Ale furt lepší než tahle kabelka.
Ještě se zeptám, co to jsou „vasky“?
@Kockazvysocan píše:Ještě se zeptám, co to jsou „vasky“?
Imho ke kvalitě předražené body www.vasky.cz
@Kockazvysocan píše:Česká moderní značka bot, tady jsi out zase pro změnu ty.. (bez urážky) z toho hádám, že zakladatelka je asi spíše batohová, to by k nim víc odpovídalo
@admenL možná bych to zítra, pokud jdeš někam do kanclu, viděla na černé kalhoty s košilí, případně nějaký lepší svetřík, boty teda nevím, co máš na výběra možná kožený city batoh, jestli máš, teda samozřejmě ne v kombinaci s lodičkami na jehle. Ale furt lepší než tahle kabelka.Ještě se zeptám, co to jsou „vasky“?