Jaké boty k této kabelce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
2.1.22 15:40
@jjss píše:
@Alriga presne taký typ ľudí kúpi LV s potlačou nech všetci vidia. Ale všetky Rolex hodinky hnusné nie sú, naschvál som sa teraz pozrela :mrgreen:

Já neříkám, ze jsou ošklivé. Jen mě „dorazilo“, ze soucasti outfitu maji byt „hodinky rolex“. To nemuze vypustit z ust/napsat nikdo, kdo rozumí eleganci, má jemný vkus a něco v hlavě. 😂

• Citovat
  • Upravit
2031
2.1.22 15:46

Mně se náhodou kabelka líbí. Pokud chceš mít vtip, vzala bych si květinovou košili a kalhoty do zvonu :) Já mám ve skříní troje nudné kabelky. Sice jako pěkné a dají se vzít ke všemu, ale vždy obdivuji, když má někdo vtip a možnosti vytáhnout zajímavější model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.1.22 15:48
@Lelya_Ley píše:
@hospodki
Jakým místem těla čtete text?
Psala jsem, že i když jsem pracovala v módním průmyslu, tak bych si nikdy nedovolila někoho kritizovat… Vaše bohatá fantazie si do mého textu něco doplnila?Já nepracovala pro Weekend Max Mara, ale pro Max Mara.

Závidím, jak se najde takováhle práce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.1.22 16:03
@Dobrej_tym píše:
Závidím, jak se najde takováhle práce? :)

Přes školu Marangoni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
2.1.22 16:06
@Dobrej_tym píše:
Mně se náhodou kabelka líbí. Pokud chceš mít vtip, vzala bych si květinovou košili a kalhoty do zvonu :) Já mám ve skříní troje nudné kabelky. Sice jako pěkné a dají se vzít ke všemu, ale vždy obdivuji, když má někdo vtip a možnosti vytáhnout zajímavější model.

Tak zásadní je, kde zakl. pracuje.

Někde by to bylo fuk, i kdyby se vystrojila jako do cirkusu a někde by působila jako pěst na oko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.1.22 16:07

@Lelya_Ley Ach jo, to už mi bude s dětmi asi zapovězeno. Koukám, že mají kurzy v UK (koukala jsem tedy na design interiérů). Vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.1.22 16:08
@free333 píše:
Tak zásadní je, kde zakl. pracuje.Někde by to bylo fuk, i kdyby se vystrojila jako do cirkusu a někde by působila jako pěst na oko… :)

Pokud by sis vzala delší sáčko, k tomu tu košili se vzorem a kalhoty by byly decentní, tak by to určitě nevypadalo jak z cirkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
2.1.22 16:11
@Dobrej_tym píše:
Pokud by sis vzala delší sáčko, k tomu tu košili se vzorem a kalhoty by byly decentní, tak by to určitě nevypadalo jak z cirkusu.

Nějak si neumím představit, jak květinová košile, kalhoty do zvonu, ta šílená kabelka s třásněma a barevným popruhem mohou působit decentně? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
2.1.22 16:24
@free333 píše:
Nějak si neumím představit, jak květinová košile, kalhoty do zvonu, ta šílená kabelka s třásněma a barevným popruhem mohou působit decentně? :P

Já taky ne, ale tak já jsem tu jen pro kritiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
2.1.22 16:31
@hospodki píše:
Já taky ne, ale tak já jsem tu jen pro kritiku :mrgreen:

Ale šlo by v tom jít na karneval za „Květinové dítě“.

Ještě bych si k tomu uštrykovala čelenku z barevných bavlnek, lupla jedno LSD, do třásnové kabelky přibalila pytlík dobře vysušené travky a věřím tomu, že 1. místo je moje… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
2.1.22 16:35

@free333 hlavně pokud by jsi byla sdilna s tou travkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.1.22 16:38
@free333 píše:
Ale šlo by v tom jít na karneval za „Květinové dítě“.Ještě bych si k tomu uštrykovala čelenku z barevných bavlnek, lupla jedno LSD, do třásnové kabelky přibalila pytlík dobře vysušené travky a věřím tomu, že 1. místo je moje… 8)

No však se podívej sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
2.1.22 16:41
@Dobrej_tym píše:
No však se podívej sama.

Ale tyhle paní nemají halenku s květinovým vzorem a ani tu indiánsko -hippísáckou třásnovitou kabelku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
2.1.22 16:41
@hospodki píše:
@free333 hlavně pokud by jsi byla sdilna s tou travkou :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
2.1.22 16:44
@free333 píše:
Ale tyhle paní nemají halenku s květinovým vzorem a ani tu indiánsko -hippísáckou třásnovitou kabelku? :)

No tak jako já ti tady teď nenakombinuju úplně přesný outfit, ale věř mi, že košile se vzorem, k tomu pěkný zvonáče viz foto, klidně ta kabelka, a paní by náhodou měla vohoz lepší jak 90 % populace. Za mě lepší jak obří bílý botasky a nadrozměrný béžový kabát :D

Každopádně mi nenositelné přijde fakt máloco. S nějakou dávkou v kusu. A bez ní bude člověk vypadat blbě i s novou garderobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák