Jaké boty k této kabelce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
2.1.22 13:44
@admenL píše:
Ahoj holky. zitra se chystám po md poprvé do nové práce. tak reviduji šatník, vytáhla jsem kabelky, lodičky apod…a mám tedy hnědou kabelku Stradivarius a vůbec nevím jaké boty se k ní hodí. mam buď černé kozačky nebo kotníkové nebo světle šedé vasky…ty co by se mi líbily, jsou vyprodané. Dáte mi pár inspirací? děkuji.

Ta kabelka je podle mě opravdu nevkusna, nicméně s tvrzením, ze obuv se nemusi ladit ke kabelce, uolne nesouhlasím. Zvlast u formalnejsiho outfitu by vsechno melo ladit se vším.
Tato kabelka se k business outfitu nehodi nikdy a vůbec. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18668
2.1.22 13:44

@Lelya_Ley Fotky jsou z max Mara a žádný weekend. A do textu jsem nic nedoplnila, jen říkám, ze ne každý kdo děla v módě má vkus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
2.1.22 13:46
@Alriga píše:
Ta kabelka je podle mě opravdu nevkusna, nicméně s tvrzením, ze obuv se nemusi ladit ke kabelce, uolne nesouhlasím. Zvlast u formalnejsiho outfitu by vsechno melo ladit se vším.
Tato kabelka se k business outfitu nehodi nikdy a vůbec. :nevim:

Přesně. Nemusí se ladit cerna kabelka a černé boty, ale ne ze si vezmu nějaký outdoor batoh a lodičky. Proste jsou styly, které k sobě nejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.1.22 13:53
@hospodki píše:
@Lelya_Ley Fotky jsou z max Mara a žádný weekend. A do textu jsem nic nedoplnila, jen říkám, ze ne každý kdo děla v módě má vkus :nevim:

Já ale v textu nepsala nic o tom, že mám vkus. Takže jen přece jste fantazii trochu povolila uzdu.

Jelikož jsem pracovala v módě, tak vím, že má každý jiný vkus a to co líbí jednomu zákazníkovi, tak druhý by na sebe nikdy nevzal. Tak to bylo myšleno. Proto si nedovoluji kritizovat kabelku tedy v diskuzi, evidentně se někomu líbí, když se šijí a prodávají.

A ano, když se podíváte, tak u každého zboží je napsané buď MaxMara, Weekend, Sportmax atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
2.1.22 13:58

@Lelya_Ley tak tímhle jste to nevylepsila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.1.22 14:10

@hospodki

Třeba Vám do práce se takové košile nehodí, nevím, kde pracujete, ale pokud byste byla manažerka 5* hotelu Four Seasons, tak by košile s mašlí byla na místě, nemyslíte? K tomu úzkou sukni, vysoké podpatky, hodinky Rolex. Myslím, že to dává smysl, ale tady se nebavíme o mě nebo Max Mara. Bavíme se tu o tom, že zakladatelka se ptala, co se hodí ke kabelce, zítra má první den v práci. A 90% lidí ji tu topí. Kabelka není nevkusná, nevkusné je chování komentujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14426
2.1.22 14:16

@hospodki a videla si tie košele naživo? Na štíhlej upravenej žene vyzerajú pekne a ich kabáty sú tiež krásne. Cena je teda úplne iná vec a nie je to konfekcia pre masy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.1.22 14:22

@jjss

Myslím, že paní nejde o kabelku nebo košili, pouze má potřebu někomu říct něco negativního/kritizujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
2.1.22 15:01
@Lelya_Ley píše:
@hospodkiTřeba Vám do práce se takové košile nehodí, nevím, kde pracujete, ale pokud byste byla manažerka 5* hotelu Four Seasons, tak by košile s mašlí byla na místě, nemyslíte? K tomu úzkou sukni, vysoké podpatky, hodinky Rolex. Myslím, že to dává smysl, ale tady se nebavíme o mě nebo Max Mara. Bavíme se tu o tom, že zakladatelka se ptala, co se hodí ke kabelce, zítra má první den v práci. A 90% lidí ji tu topí. Kabelka není nevkusná, nevkusné je chování komentujících.

Tak ty „hodinky rolex“, ty mě dorazily. Vy nemate vkusu ani za mák.

• Citovat
  • Upravit
14426
2.1.22 15:08

@Alriga pri Rolex ani tak nejde o to ako vyzerajú, ale hlavne, že je to Rolex a je to vidieť :mrgreen: proste statusová záležitosť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.1.22 15:12
@Magical-eyes píše:
Tak drahý být musí, když mají kamenný obchod Na Příkopech…

To jo. Ale proč bych to měla platit já jako zákazník? Je spousta lepších ševců co dělají stejný typ bot a za polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
2.1.22 15:13
@jjss píše:
@Alriga pri Rolex ani tak nejde o to ako vyzerajú, ale hlavne, že je to Rolex a je to vidieť :mrgreen: proste statusová záležitosť :think:

Takze nevkusná…

• Citovat
  • Upravit
14426
2.1.22 15:16

@Alriga to akože ja som nevkusná? Na základe toho, že napíšem ak niekto dáva na obdiv hodinky za 150 a viac tisíc, tak to robí zo statusu svojej pozície? Alebo kto je nevkusný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
2.1.22 15:21
@jjss píše:
@Alriga to akože ja som nevkusná? Na základe toho, že napíšem ak niekto dáva na obdiv hodinky za 150 a viac tisíc, tak to robí zo statusu svojej pozície? Alebo kto je nevkusný?

Komentovala jsem Vaši poznamku, ze jde o statusovou záležitost. Ta je nevkusná. Nikoli vase veta, ale ten fakt. Ano, vystavovat hodinky na odiv kvuli „statusu“ povazuji za nevkusné.

• Citovat
  • Upravit
14426
2.1.22 15:31

@Alriga presne taký typ ľudí kúpi LV s potlačou nech všetci vidia. Ale všetky Rolex hodinky hnusné nie sú, naschvál som sa teraz pozrela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák