Jaké boty k této kabelce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22565
2.1.22 11:35
@TO_IT píše: Česká moderní značka bot, tady jsi out zase pro změnu ty.. (bez urážky) z toho hádám, že zakladatelka je asi spíše batohová, to by k nim víc odpovídalo :think:

Už chápu :mrgreen:. Takové boty taky vlastním, jen ta značka mě asi minula :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
2.1.22 11:36
@Zumpa píše:
Imho ke kvalitě předražené body www.vasky.cz

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.1.22 11:37
@Kockazvysocan píše:
Dík

Proc se ti zdaji predrazene?

Edit: Spatna citace.

@zumpa

Příspěvek upraven 02.01.22 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.1.22 11:38
@Kockazvysocan píše:
Už chápu :mrgreen:. Takové boty taky vlastním, jen ta značka mě asi minula :think:

Předražený farmářky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
2.1.22 11:47
@Kockazvysocan píše:
Už chápu :mrgreen:. Takové boty taky vlastním, jen ta značka mě asi minula :think:

Takové boty jdou mimo mě a rozhodně je nehodlám vlastnit, i tak na mě vyskakují na fb :mrgreen:
Další věc, ve které jsem totálně out je móda pro puboše, ty boty prostě jen platím, koukám a nekomentuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
5185
2.1.22 11:49
@VitaminC píše:

@Zumpa

Příspěvek upraven 02.01.22 v 11:38

Kvalita je tristní. A ceny vyšponované hrozně vysoko. Stačí si přečíst komentáře a recenze na tyto boty. Ale ne na jejich FB. Tam to rychle mažou. Pro mě byly nejzajímavější komentáře na FB Forbes pod příspěvkem co se Vasky týkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
2.1.22 11:52
@VitaminC píše:

@Zumpa

Jsou to jen dizajnovky, které se jen tváří, že něco vydrží. Podobné boty bez značky koupíš o 1/3 až 2/3 levněji.
Za stejnou cenu mají mnou kupované boty oproti Vasky dvakrát větší životnost, takže já osobně si je už nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.1.22 11:54

@berusa.m @Zumpa
Fakt? To me prekvapuje.
Ja mam jedny zimni a jedny letni a jsou furt pekne. Manzel dostal po stromek zimni s beranem a vyrytyma inicialama. Ty teda staly pres ctyri tisice, tak doufam, ze se nepose…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
2.1.22 11:55
@divine woman píše:
Předražený farmářky :roll: [/citace
@TO_IT píše:
Takové boty jdou mimo mě a rozhodně je nehodlám vlastnit, i tak na mě vyskakují na fb :mrgreen:
Další věc, ve které jsem totálně out je móda pro puboše, ty boty prostě jen platím, koukám a nekomentuji :lol:

asi tak

Já jsem lodičková, podpatková, tak tohle mám doma v 1 vydání, ale asi no name :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
2.1.22 11:56
@TO_IT píše:
Další věc, ve které jsem totálně out je móda pro puboše, ty boty prostě jen platím, koukám a nekomentuji :lol:

jo, já nemám fcb, tak proto to neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167

@admenL

Ty komentáře tady jsou FUJ. Lidé jsou hnusní vždy, když mají možnost. A velmi rádi ubližují. Skvělá společnost. :palec:

Já tedy pracovala v módním průmyslu 10 let pro Max Mara Milano/Paříž a nedovolila bych si někoho takto urážet. (Myslet si můžu své.)

Kabelka je podle mě příliš letní. Teď je venku leden, tak bych volila něco méně indiánského. Ale chtělo by to vidět i zbytek, myslím oblečení a boty. Vždy se dá vykouzlit líbivý model. :)

Přeji mnoho úspěchů v nové práci, snad tam nebudou takové idiotky jako tady, co komentují.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
@divine woman píše:
Předražený farmářky :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
2.1.22 11:59
@VitaminC píše:
@berusa.m @Zumpa
Fakt? To me prekvapuje.
Ja mam jedny zimni a jedny letni a jsou furt pekne. Manzel dostal po stromek zimni s beranem a vyrytyma inicialama. Ty teda staly pres ctyri tisice, tak doufam, ze se nepose…

Mammut boty za podobné peníze vyhazuji za rok, Vasky skončily po 5 měsicích a to jsem se o ně staral a netahal je do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
2.1.22 12:00

Bez ohledu na to, že se mi ta kabelka moc nelíbí, se mi zdá i docela výrazná s tím barevným popruhem a třásněmi, takže bych volila jednoduché nezdobené černé. Dneska se prý už kabelka s botama ladit nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.1.22 12:06

He, sranda jak se tu nad tou kabelkou každej pohoršuje a když vylezu ven, tak tam vidím manekýna vedle modelky. :mrgreen: Vždyť ti lidé tady vesměs nepobrali vkus vůbec v ničem, čuměj v bedně na Ulici a poslouchají Zagorku, takže to neřeš a jdi třeba v teplákách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák