Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@TO_IT píše: Česká moderní značka bot, tady jsi out zase pro změnu ty.. (bez urážky) z toho hádám, že zakladatelka je asi spíše batohová, to by k nim víc odpovídalo
Už chápu
. Takové boty taky vlastním, jen ta značka mě asi minula ![]()
@Zumpa píše:
Imho ke kvalitě předražené body www.vasky.cz
Dík
@Kockazvysocan píše:
Dík
Proc se ti zdaji predrazene?
Edit: Spatna citace.
@zumpa
Příspěvek upraven 02.01.22 v 11:38
@Kockazvysocan píše:
Už chápu. Takové boty taky vlastním, jen ta značka mě asi minula
Předražený farmářky ![]()
@Kockazvysocan píše:
Už chápu. Takové boty taky vlastním, jen ta značka mě asi minula
Takové boty jdou mimo mě a rozhodně je nehodlám vlastnit, i tak na mě vyskakují na fb ![]()
Další věc, ve které jsem totálně out je móda pro puboše, ty boty prostě jen platím, koukám a nekomentuji ![]()
@VitaminC píše:
Proc se ti zdaji predrazene?Edit: Spatna citace.
Příspěvek upraven 02.01.22 v 11:38
Kvalita je tristní. A ceny vyšponované hrozně vysoko. Stačí si přečíst komentáře a recenze na tyto boty. Ale ne na jejich FB. Tam to rychle mažou. Pro mě byly nejzajímavější komentáře na FB Forbes pod příspěvkem co se Vasky týkal.
@VitaminC píše:
Proc se ti zdaji predrazene?Edit: Spatna citace.
Jsou to jen dizajnovky, které se jen tváří, že něco vydrží. Podobné boty bez značky koupíš o 1/3 až 2/3 levněji.
Za stejnou cenu mají mnou kupované boty oproti Vasky dvakrát větší životnost, takže já osobně si je už nekoupím.
@berusa.m @Zumpa
Fakt? To me prekvapuje.
Ja mam jedny zimni a jedny letni a jsou furt pekne. Manzel dostal po stromek zimni s beranem a vyrytyma inicialama. Ty teda staly pres ctyri tisice, tak doufam, ze se nepose…
@divine woman píše:
Předražený farmářky[/citace
@TO_IT píše:
Takové boty jdou mimo mě a rozhodně je nehodlám vlastnit, i tak na mě vyskakují na fb
Další věc, ve které jsem totálně out je móda pro puboše, ty boty prostě jen platím, koukám a nekomentujiasi tak
Já jsem lodičková, podpatková, tak tohle mám doma v 1 vydání, ale asi no name
@TO_IT píše:
Takové boty jdou mimo mě a rozhodně je nehodlám vlastnit, i tak na mě vyskakují na fb
Další věc, ve které jsem totálně out je móda pro puboše, ty boty prostě jen platím, koukám a nekomentuji
jo, já nemám fcb, tak proto to neznám ![]()
Ty komentáře tady jsou FUJ. Lidé jsou hnusní vždy, když mají možnost. A velmi rádi ubližují. Skvělá společnost. ![]()
Já tedy pracovala v módním průmyslu 10 let pro Max Mara Milano/Paříž a nedovolila bych si někoho takto urážet. (Myslet si můžu své.)
Kabelka je podle mě příliš letní. Teď je venku leden, tak bych volila něco méně indiánského. Ale chtělo by to vidět i zbytek, myslím oblečení a boty. Vždy se dá vykouzlit líbivý model. ![]()
Přeji mnoho úspěchů v nové práci, snad tam nebudou takové idiotky jako tady, co komentují.
@VitaminC píše:
@berusa.m @Zumpa
Fakt? To me prekvapuje.
Ja mam jedny zimni a jedny letni a jsou furt pekne. Manzel dostal po stromek zimni s beranem a vyrytyma inicialama. Ty teda staly pres ctyri tisice, tak doufam, ze se nepose…
Mammut boty za podobné peníze vyhazuji za rok, Vasky skončily po 5 měsicích a to jsem se o ně staral a netahal je do terénu.
Bez ohledu na to, že se mi ta kabelka moc nelíbí, se mi zdá i docela výrazná s tím barevným popruhem a třásněmi, takže bych volila jednoduché nezdobené černé. Dneska se prý už kabelka s botama ladit nemá.
He, sranda jak se tu nad tou kabelkou každej pohoršuje a když vylezu ven, tak tam vidím manekýna vedle modelky.
Vždyť ti lidé tady vesměs nepobrali vkus vůbec v ničem, čuměj v bedně na Ulici a poslouchají Zagorku, takže to neřeš a jdi třeba v teplákách. ![]()