Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Fuflík píše:
He, sranda jak se tu nad tou kabelkou každej pohoršuje a když vylezu ven, tak tam vidím manekýna vedle modelky.Vždyť ti lidé tady vesměs nepobrali vkus vůbec v ničem, čuměj v bedně na Ulici a poslouchají Zagorku, takže to neřeš a jdi třeba v teplákách.
Tak to nevím, v jaké komunitě žiješ ![]()
K tomu si vem ty páskový sandále, třeba od LOAP. Jsou děsný jako ta kabelka. ![]()
@Kockazvysocan píše:Často jsou její názory úplně mimo.
Tak to nevím, v jaké komunitě žiješ
@Fuflík píše:
He, sranda jak se tu nad tou kabelkou každej pohoršuje a když vylezu ven, tak tam vidím manekýna vedle modelky.Vždyť ti lidé tady vesměs nepobrali vkus vůbec v ničem, čuměj v bedně na Ulici a poslouchají Zagorku, takže to neřeš a jdi třeba v teplákách.
Popisuješ se? Já nikoho takového neznám ![]()
Ta kabelka mě nijak nepohoršuje. Vzala bych si k ní jednoduché nezdobené černé boty.
@Lelya_Ley píše:
@admenLTy komentáře tady jsou FUJ. Lidé jsou hnusní vždy, když mají možnost. A velmi rádi ubližují. Skvělá společnost.
Já tedy pracovala v módním průmyslu 10 let pro Max Mara Milano/Paříž a nedovolila bych si někoho takto urážet. (Myslet si můžu své.)
Kabelka je podle mě příliš letní. Teď je venku leden, tak bych volila něco méně indiánského. Ale chtělo by to vidět i zbytek, myslím oblečení a boty. Vždy se dá vykouzlit líbivý model.
Přeji mnoho úspěchů v nové práci, snad tam nebudou takové idiotky jako tady, co komentují.
Hele, já s tebou možná i souhlasím. Ale vznesla dotaz, dostala odpovědi. Někdy ta upřímnost sice zabolí, ale furt lepší tady anonymně, než aby se jí v práci smály hned id prvního okamžiku. Teda tím nechci říct, že bych to schvalovala. Já se nad některými kousky taky pozastavím a nekomentuji. I když teda u jedné kolegyně ano, to je fakt, to přiznávám.
Ty idiotky sis, myslím, mohla odpustit
@Kockazvysocan
Není moje věc někoho soudit podle toho jak se obléká. Soudím lidi podle toho jak se chovají a jaké pracovní schopnosti mají.
Zakladatelka se ptala, co se k té kabelce hodí a ne, co si o kabelce ostatní myslí.
Cítíte ten rozdíl?
Ale lidé v sobě mají hodně zloby a vylévají ji přes internet na většinou obyčejné příspěvky. Nevidí to, na co se zakladatel diskuze ptal, chytnou se jednoho slova nebo něčeho, co je pro ně citlivé a už nevnímají.
Sundala bych ten popruh, nebo třásně, ale ideálně obojí. A k tomu pak klidně kozačky. ![]()
No vidíte, mě se ta kabelka líbí. Právě ty třásně a ten popruh…alespon nejdu s davem, a nemám jako 95% žen černou shopper kabelku. je stará asi rok takže snad tam mimo mísu není. Jinak souhlasím s @Lelya_Ley že je spíše letní, tak ji nechám na léto k nějakým boho šatům.
@Lelya_Ley píše:
@admenL![]()
Hodně úspěchů v novém zaměstnání!
Děkuji.
@berusa.m píše:
Kvalita je tristní. A ceny vyšponované hrozně vysoko. Stačí si přečíst komentáře a recenze na tyto boty. Ale ne na jejich FB. Tam to rychle mažou. Pro mě byly nejzajímavější komentáře na FB Forbes pod příspěvkem co se Vasky týkal.
Tak drahý být musí, když mají kamenný obchod Na Příkopech…
@admenL píše:černá je nuda, já mám teď jasně žlutou, taky fialovou, decentně růžovou, jasně stříbrnou
No vidíte, mě se ta kabelka líbí. Právě ty třásně a ten popruh…alespon nejdu s davem, a nemám jako 95% žen černou shopper kabelku. je stará asi rok takže snad tam mimo mísu není. Jinak souhlasím s @Lelya_Ley že je spíše letní, tak ji nechám na léto k nějakým boho šatům.
@admenL hele mám různé kabelky i batohy, ale tohle je do práce v zimě fakt úlet. Je to tak strašně letní, ze teď k tomu nic nesladis. me se teda nelíbí vůbec, ale pokud to musíš nosit tak v lete nějaké bílé vzdušné šaty a snerovaci paskovky. Já mám rada kabelky of Dara Bags. Mám si jednoduchou cross body tak i vyrazne barevne kozenkove a kožené. @Lelya_Ley To ze jsi dělala v Miláně v oděvními průmyslu neznamená ze mas vkus
ono většina te módy jsou nenositelne hadry
Edit. Zkusila jsem pro jistotu ještě projet par stránek Maxe a opravuji se na předražené hadry a styl stará mlada. Čekala jsem kabát za 15 litru, ale půlka z toho hadry za 50 a ještě nenositelne ![]()
@hospodki
Jakým místem těla čtete text?
Psala jsem, že i když jsem pracovala v módním průmyslu, tak bych si nikdy nedovolila někoho kritizovat… Vaše bohatá fantazie si do mého textu něco doplnila?
Já nepracovala pro Weekend Max Mara, ale pro Max Mara.