Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@free333 píše:
Tak zásadní je, kde zakl. pracuje.Někde by to bylo fuk, i kdyby se vystrojila jako do cirkusu a někde by působila jako pěst na oko…
Nastupuji do zdravotní pojišťovny na právní oddělení. Právě že vůbec nevím jak se tam dodržuje dress code…byla jsem zatím jen na pohovoru a personálním se šéfkou a ta měla na sobě mikinove šaty a pak džíny. Ale chci udělat první dojem, ale zase to neprestrelit. ![]()
@admenL promiň, ale ta kabelka je opravdu nevkusná, máš ideální příležitost koupit si nový kousek ![]()
Třeba Vusch má moc pěkné a teď i se slevami.
Co třeba na první den pěkné džíny, košili, sako a normální kabelku? ![]()
Jinak já si zítra tu kabelku brát nemusím. Mám vymyšlený jiný outfit a jinou kabelku, jen mě zajímalo jaké boty si k ní pořídit…mě se prostě líbí a dokážu si k ní představit ty bílé boho šaty a páskové sandály stejně tak jako na jaře květovanou košili, třeba džíny do zvonu ale nevím co s těma botama…
@Meredit píše:
@admenL promiň, ale ta kabelka je opravdu nevkusná, máš ideální příležitost koupit si nový kousek
Třeba Vusch má moc pěkné a teď i se slevami.
Co třeba na první den pěkné džíny, košili, sako a normální kabelku?
Jojo už se po nějaké pěkné dívám
@admenL píše:
Jinak já si zítra tu kabelku brát nemusím. Mám vymyšlený jiný outfit a jinou kabelku, jen mě zajímalo jaké boty si k ní pořídit…mě se prostě líbí a dokážu si k ní představit ty bílé boho šaty a páskové sandály stejně tak jako na jaře květovanou košili, třeba džíny do zvonu ale nevím co s těma botama…
Ono zalwzi na tom, jakou máš postavu. Pokzd jsi vysoka a stihla, pak mozna ta kabelka muze být jako soliter, akcent urciteho stylu, ktery se ti treba líbí. Kabelja by mela hlavne odpovidat velikostí a take „umístěním“ na boku nebo níž.
Outfit na pohovor by mel byt formální, ale asi by úplně nemel popirat tvou osobnost a styl, pokud nejaky máš.
Pořídit si kabelku a pak teprve premyslet, k cemu ji budu nosit, to neni dobra cesta k vytvoření vkusneho a dobre promysleneho šatníku.
@Lelya_Ley píše:
@hospodki
Jakým místem těla čtete text?
Psala jsem, že i když jsem pracovala v módním průmyslu, tak bych si nikdy nedovolila někoho kritizovat… Vaše bohatá fantazie si do mého textu něco doplnila?Já nepracovala pro Weekend Max Mara, ale pro Max Mara.
No tvoje bohatá fantazie asi ano, nikdo nikoho neuráží, napsat že kabelka je strašná, není urážka zakladatelky, to je kritika kabelky a názor na kus věci, na rozdíl od označení zde diskutujících iditokami tvojí osobou
Já si naposledy koupila tuhle, jen ve smetanové barvě, je super
https://www.vuch.cz/…ameno/Lethea
Držím palce do nové práce, ať se daří ![]()
@Meredit píše:
Já si naposledy koupila tuhle, jen ve smetanové barvě, je super
https://www.vuch.cz/…ameno/Lethea
Držím palce do nové práce, ať se daří
ta je výborná, i ta barvička se zdá být TOP ![]()
Tak jestli pracujete na indiánském táboře, tak proč ne…
kamkoliv jinam ne…
Holky a kde jste přišly na ty indiány? Fakt nosí indiánky takové tašky???
@Zumpa píše:
Jsou to jen dizajnovky, které se jen tváří, že něco vydrží. Podobné boty bez značky koupíš o 1/3 až 2/3 levněji.
Za stejnou cenu mají mnou kupované boty oproti Vasky dvakrát větší životnost, takže já osobně si je už nekoupím.
Já mám třeba léty ověřenou značku Rieker, teď jsem jedny oplakala, protože už ze mě spadly, byl vydřený vevnitř kožíšek. Ale jinak kůže stále držela a zipy taky v pohodě. Nosila jsem je asi 6 let. Takže moje nové zimní botičky teď opět stejná značka a jsou pohodlný jak bačkory.
@TO_IT píše:
Popisuješ se? Já nikoho takového neznám
Já takový znám. A ti se zase pro změnu pohoršují nade mnou, protože pro ně jsem těžce „overdressed“ prostě jen proto, že tepláky podle mě nejsou oděv nikam jinam, než do obýváku a na zahradu. A není to tak, že bych zrovna tenhle druh lidí vyhledávala. Prostě existují a vždycky se mu nevyhnete no ![]()
@free333 píše:
Nějak si neumím představit, jak květinová košile, kalhoty do zvonu, ta šílená kabelka s třásněma a barevným popruhem mohou působit decentně?
Mohou. Když ten, kdo se dívá, bude slepý ![]()
Tak abych hodila nějaký tipy, zakaldatelko, mrkla jsem na kabelky v podobném stylu a tohle na mě vypadlo na první dobrou z netu. Volila bych rozhodně černé boty, nejlíp kotníčkové a úzké džíny nebo černé kalhoty.
Jinak pro inspiraci Ježíšek mi letos nadělil krásnou koženou kabelku i s peněženkou.
@hospodki píše:
@Lelya_Ley tak tímhle jste to nevylepsila
Ježiš marjá a ona @Lelya_Ley to snad navrhuje, to oblečení? A a šije? Tady se fakt zase jde do extrému. ![]()