Jaké brýle nosíte? A jaké se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
15.6.18 13:27

@Tunrida uprimne? Celkove je to takove nevyrazne. Na ulici bych si te vubec nevsimla. Navic te delaji tak o 10 let starsi.
Ty nove ti slusi mnohem vic, vypadas uplne jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.18 13:28
@Nairol píše:
@Tunrida uprimne? Celkove je to takove nevyrazne. Na ulici bych si te vubec nevsimla. Navic te delaji tak o 10 let starsi.
Ty nove ti slusi mnohem vic, vypadas uplne jinak. ;)

No upřímně :lol: Javim, že mi nesluší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29750
15.6.18 13:38

@Tunrida ty nové ti sluší víc. :palec: Mají šmrnc. U těch prvních na první pohled jsou zvláštní ty packy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
15.6.18 14:10
@Tunrida píše:
Mně ve stejném tvaru nabízeli růžové, ale ty jsem nechtěla já. Moc na růžovou nejsem :lol: Ale vypadaly taky dobře.
Měla jsem brýle, které měli obroučky hnědé a zespodu žluté a na sluníčku prosvítalo do červena.Hele a ty nějaké brýle teď máš? Kolik máš dioptrií?

Už mám.Včera vyzvednuty :) na jednom oku 1,5 diop. A druhé též nějak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
15.6.18 14:13
@Nairol píše:
Ted mam tyhle. Ve skutecnosti jsou trochu tmavsi.Pred tim jsem mela svetle ruzove. :nevim:

Mě se líbí ta barva.Nelíbí se mi černá moc.Jako někomu sedne,ale na nekoho je tvrdá.Tahle barva je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
15.6.18 14:17
@Tunrida píše:
Teď jdu teda s kůží na trh, ale malovat se kvůli vám nebudu, čímž některá z vás určitě pohoršil, ale večer ty moje fotky stejně smažu :mrgreen: Tohle byly moje brýle ve stylu, který teda chce zakladatelka. No posuďte samy, jak mi sluší :mrgreen:

Téda rozdíl veliký.Takže já mám tvarově jiné.A jinak ty staré ti fakt moc neslušely a ty nové mnohem lepší a vypadáš fakt mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.18 14:35
@GabinkaCh píše:
Už mám.Včera vyzvednuty :) na jednom oku 1,5 diop. A druhé též nějak tak

Tak ukaž :lol:

To jsem ti prostě chtěla ukázat, že brýle se nedají vybírat podle věku a podle obrázku.

• Citovat
  • Upravit
7209
15.6.18 19:02
@Tunrida píše:
Tak ukaž :lol:To jsem ti prostě chtěla ukázat, že brýle se nedají vybírat podle věku a podle obrázku.

Hele radši ne.Jak znám emimi tak by mi to tu všeci zkritizovaly a já bych to pak furt řešila a ještě bych je nakonec vyhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
15.6.18 22:17
@GabinkaCh píše:
A nosí někdo z vás i jinou barvu obrouček než tmavou?

Mám takové hnedozlate,těžko se popisuje,černou nemůžu to mi nesluší a světlé úplně taky ne…měla jsem jednou červené a ty byly taky pěkne než je děcka zlikvidovala… :pocitac:
Ale je to o typu člověka,očích atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.18 22:21
@GabinkaCh píše:
Hele radši ne.Jak znám emimi tak by mi to tu všeci zkritizovaly a já bych to pak furt řešila a ještě bych je nakonec vyhodila :mrgreen:

Ale neboj se, ukaž :lol: Dva měsíce to tu vybíráš a pak se ani nepochlubíš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7209
15.6.18 22:23
@Tunrida píše:
Ale neboj se, ukaž :lol: Dva měsíce to tu vybíráš a pak se ani nepochlubíš? :mrgreen:

Nemám odvahu fakt :mrgreen: teď jsem si je nasadila a je to šílený nezvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.18 22:26
@GabinkaCh píše:
Nemám odvahu fakt :mrgreen: teď jsem si je nasadila a je to šílený nezvyk

Hele, když jsem se já mohla ukázat v těch starých brýlích :mrgreen: Já tyhle nový teda nasadila a cítila se hned fakt dobře. Jenom si je asi budu muset nechat trošičku poupravit, maličko mi sklouzávají. Hlavně si zvykám na to, že už je musím mít na očích fakt pořád a to teda zatím docela bolí :?

• Citovat
  • Upravit
7209
15.6.18 22:30
@Tunrida píše:
Hele, když jsem se já mohla ukázat v těch starých brýlích :mrgreen: Já tyhle nový teda nasadila a cítila se hned fakt dobře. Jenom si je asi budu muset nechat trošičku poupravit, maličko mi sklouzávají. Hlavně si zvykám na to, že už je musím mít na očích fakt pořád a to teda zatím docela bolí :?

No a já mám brýle poprvé v životě a jak to nasadím tak mám pocit,že těma brýlema do něčeho narazím :lol: Třeba do dveří ledničky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.18 22:36
@GabinkaCh píše:
No a já mám brýle poprvé v životě a jak to nasadím tak mám pocit,že těma brýlema do něčeho narazím :lol: Třeba do dveří ledničky :mrgreen:

No jo, to je taky boj no :lol: A to až teď jsi dostala brýle? 1,5 dioptrie už jsi musela docela pociťovat, ne?

• Citovat
  • Upravit
7209
16.6.18 06:49
@Tunrida píše:
No jo, to je taky boj no :lol: A to až teď jsi dostala brýle? 1,5 dioptrie už jsi musela docela pociťovat, ne?

Měla jsem mít brýle mít dávno,akorát jsem se na to vybodla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková