Jaké brýle nosíte? A jaké se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1951
8.6.18 15:19
@Nairol píše:
Spatna nalada v patek odpoledne? To ne… ;)

Ano, jeden zákazník mě vytočil.. zrovna jdu na bazén, snad se z toho vyplavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29697
8.6.18 15:20
@GabinkaCh píše:
No neříkám, že jsou škaredé, ale mě se nelíbí. Na mužích se mi líbí elegantnější, jemnější styl.To samé u žen. Ty retro nápadné jsou fajn ale u holek kolem 20 let max 25.Ale žena po 30 už v tom vypadá jako blbec.Tam už bych volila trochu elegance a to ty retro brýle opravdu nejsou :nevim:

To nelze takto říct. Jde hlavně o to, aby seděly na nose, což je u těch plastových základ. A také na tvaru. Opravdu je potřeba dojít do optiky a zkoušet. I plastové brýle mohou vypadat elegantně, není jen černá barva atd. Měly tam různé barvy, s lehce zlatým zdobením pacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
8.6.18 16:35

A ještě názor na tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.6.18 16:38

@Havran007 já budu asi jediná, ale seděly by mi k tobě elegantnejsi Ale zas záleží i na stylu oblékání no, úplně si tě v nich umím predstavit ;) a za takovým bych se otočila ;)

Ale každému se líbí něco jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.6.18 16:56
@GabinkaCh píše:
No neříkám, že jsou škaredé, ale mě se nelíbí. Na mužích se mi líbí elegantnější, jemnější styl.To samé u žen. Ty retro nápadné jsou fajn ale u holek kolem 20 let max 25.Ale žena po 30 už v tom vypadá jako blbec.Tam už bych volila trochu elegance a to ty retro brýle opravdu nejsou :nevim:

Mně je teda 29 a brýle si kvůli tomu měnit nebudu :lol: Nehledě na to, že ten ty obrouček, který se ti líbí, já taky nepovažuji za elegantní :nevim: Brýle mají prostě sedět k obličeji, ne k věku.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.6.18 17:03
@GabinkaCh píše:
A ještě názor na tyto

Furt to samý. A podle mě ji teda nesluší. To tyhle obruby umí sedět i líp.

• Citovat
  • Upravit
13955
8.6.18 17:20
@Tunrida píše:
Furt to samý. A podle mě ji teda nesluší. To tyhle obruby umí sedět i líp.

Ani me, jsou jak pro 60 letou psycholozku. Takove nosila nase tridni na zakladce. Ale! Je to proste o ksichtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.6.18 17:54

@GabinkaCh to vážně takhle nejde rict, brýle jako takové nejsou špatně ale záleží jak na kom…
Já třeba teď viděla ženskou v brýlích co dávám odkaz a ji to tak seklo a přitom takhle na fotce se mi vůbec nelíbí a já bych v nich vypadala jak pako ;)

https://www.eurooptik.cz/…257-brn.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.6.18 19:51
@catherine100 píše:
@GabinkaCh to vážně takhle nejde rict, brýle jako takové nejsou špatně ale záleží jak na kom…
Já třeba teď viděla ženskou v brýlích co dávám odkaz a ji to tak seklo a přitom takhle na fotce se mi vůbec nelíbí a já bych v nich vypadala jak pako ;)https://www.eurooptik.cz/…257-brn.html

mamka má podobný tvar a barvu podobnou leopardímu vzoru, když mi je ukázala ještě v pouzdře, zděsila jsem se, ale pak si je nasadila a já nestačila zírat, jak jí sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
8.6.18 20:01
@GabinkaCh píše:
A ještě názor na tyto

Jsou pěkné, decentní. Mně se výrazné brýle na ženách nelíbí. Nosím podobný nenápadný styl a jen tento tvar mi sluší. Takže jestli se ti líbí, šla bych do nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.6.18 20:21
@GabinkaCh píše:
Tohle je podle mě hrůza

Podle mě taky… Všimnu si na ní brýlí a to je vše, co na jejím obličeji/hlavě na první pohled zaregistruju. Přitom je hezká a zaujala by úplně něčím jiným než takhle výraznými brýlemi

• Citovat
  • Upravit
29697
8.6.18 20:38
@lucenka píše:
Podle mě taky… Všimnu si na ní brýlí a to je vše, co na jejím obličeji/hlavě na první pohled zaregistruju. Přitom je hezká a zaujala by úplně něčím jiným než takhle výraznými brýlemi

To je také pravda, buď co chce podtrhnout nebo naopak ale také skrýt. Třeba ta fotka té slečny, která je tu naposledy, tak si na první pohled všimneme ne brýlí, ale divných zubů. ;) Kdyby měla výraznější brýle, tak nás zaujmou ty brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
8.6.18 21:39
@lucenka píše:

Mam stejný názor :palec: začínám tě mít ráda :mrgreen: taky jsem pro elegantní decentní jemnější brýle než ty obludy. Člověk na ni koukne a nevidí holku a její tvář ale mega obří brýle a až pak to ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.6.18 22:29

@GabinkaCh na tvem miste bych sla na opku nebo do cocek. Jsi z tech bryli rozhozena, pritom uplne zbytecne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.6.18 22:36
@Šarlota4 píše:
@GabinkaCh na tvem miste bych sla na opku nebo do cocek. Jsi z tech bryli rozhozena, pritom uplne zbytecne :nevim:

No to jo, to je pravda. Řešit dva měsíce brýle, to je hustý :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková