Jaké brýle nosíte? A jaké se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
30.4.18 22:16

No já měla za to, že v optice mi poradí, které brýle mi budou slušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.4.18 22:47

@marin Těch 5000 je samozřejmě se vším: tedy i se skly (plast, tvrzený, antireflex atd.) - obroučky tam stojí tak do 3000, a já si obvykle vyberu levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
30.4.18 23:13

@marin ja tech 6 myslela taky vcetne skel, tenceny tvrzeny + odolny antireflex. Tenci by sly uz jen o 1 kategorii tzn cca o litr draz. Obruby byly tusim 2700 skla 2800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
30.4.18 23:20

@GabinkaCh no v jak ktere optice… v retezcich bych na to nesazela, v maly asi i jo, ale porad kamaradka ci partner te znaji lip - poznaj co ti sedi… no i kdyz je fakt ze muj manzel je v tomhle naprd pac je jeste konzervativnejsi nez ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.4.18 23:25

No ja mam velke plastove. Mam troje cerveny, cerny a bilocerny. Ruzne tvary. Typ 2 jsem nosivala, ale uz je to trosku old school. Fakt zalezi co ti bude sedet. Troufnu si rict, ze vyzkousim pri vybirani i stovku ruznych modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
3.5.18 09:42

@Slečna Ferka @czaky cena skel se odvíjí od počtu dioptrií, když máš nad 6 tak jsou ceny výrazně vyšší, to už se pak do 5000 vejde člověk stěží :roll:

• Citovat
  • Upravit
13955
3.5.18 09:46

@Mufina ja jsem ted platila za skla do jednech bryli 5.500, dioptrii mam malo, ale mam astigmatismus takze vysoky cylindry. Ja cekala, ze mi reknou tak 800 :lol:. Tzn jedny bryle me vyjdou kolem 10k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
3.5.18 10:09

Já měla předtím skla „za pár korun“ a dobrý, teď jsem si do nových brýlí zaplatila o dost víc v malý optice a v životě bych nevěřila, jakej je to strašněj rozdíl v mnoha ohledech. Už i na první fotce jsem viděla, že je antirexlex a antireflex. Takže mě vyšla skla na čtyřku (nízké dioptrie a astigmatismus) a obroučky podobně - tam je to ale tím, že jsem kvůli váze trvala na titanu a ten holt za hubičku nebude nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
3.5.18 10:59

@Mufina doplnim tedy, ze dioptrie mam 3… tzn ne uplne malo, ale jeste to neni uplna katastrofa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
3.5.18 13:49

Já mám právě +6,5D takže mám příplatek, za slepotu :) Poslední mě taky stály 10 :roll:

• Citovat
  • Upravit
29750
3.5.18 13:57
@czaky píše:
@Mufina doplnim tedy, ze dioptrie mam 3… tzn ne uplne malo, ale jeste to neni uplna katastrofa 8)

No tak to je potom rozdíl v cenách. Já mám 8 dioprií, takže tenčení na nejnižší možné. Když jsem si teď kupovala nové brýle, tak mně vyšly celkem na 9 tisíc, ale to jen díky tomu, že byla akce na skla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.5.18 18:57

Zdravíím holky přidávám moje brýle. Kupovala jsem si je v grandopticalu asi před 3 lety a furt jsou super. Takže za mě zajít tam. Prodavačka mi poradila jaké mi budou slušet, zkoušela jsem si jich tam fakt hafo a cena byla taky celkem přijatelná na to že jsou značkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.5.18 07:39

@Šarlina Můžu se jen zeptat za kolik si ty brýle v tom grandopticalu kupovala? Přesně něco takového sháním ale viděla jsem samé přepálené ceny. Tyhle jsou moc hezké ty nožičky jsou takové originální akorát asi byly taky za dost viď? Koukám že je to lacoste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
17.5.18 07:49

Já mám takové, ale nosím je jen v nutnosti, brýle mi celkově moc nesluší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.18 08:00

@GabinkaCh já mám brýle jako módní doplněk a spíš vybírám jak mě sedí. Mam jedny vyhlídlé a jdu si je dneska koupit. Typově jsou obr.1..sedí mě Marco Polo a Gucci cenově kolem tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková