Jaké bylo vaše šestinedělí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj taky se pridam se stastnejsim sestinedelim..ja ho mam v pohode je to 4.tyden a jsme v pohode mala je sikovna venku spinkai 3 hodinky a doma co hodku hodku a pul takze si naplanuju bud uklid nebo jen odpocinek nebo spanek..porod byl super s epiduralem doporucuju:o)presne tvoje stavyjsme mela pred porodem vsechno jsme cetla chtela jsme byt na vsechno pripravena co by kdyby..alůe vsechno bylo v pohode zacalo to v sovotu rano takze jsem mela manzela doma to mne nejvic stresovalo jinak muj porod najdes..poslu ti odkaz vsechno jsme tam napsala..ale sestinedeli si jen chvalim je nas tady vic co jsme porodily takze prochazky jsou na dennim poradku i kdyz dneska je hnusne porad prsi a manzel je az do 7 pryč ale zvladly jsme to Tv pocitac casopisy blbnuti s malou vazne krasna materska:o) moc ti preju at to mas stejne a chlapi ti nikdy nic neresi az to prijde ale ten muj jeste soce sam nekoupe ale malou zboznuje a bere si ji kazdou volnou chvili nekdy mu to sice musim i rict ale o vikednu ma i pohotovost jak tomu rikame ze vstava k male a priklada mi ji nakojeni a prebaluje:o)je vazne zlaty tatínek:o)
drž se a nepřipouštěj si nic špatného vim ze se to dobre rika ale je to tak ale kdyz budes na vse pripravena alespon teoreticky je to zase krok zvladnout vse v pohode!!!drzim ti pesti urcite tu pak napis jak jsi dopadla papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopretinda píše:
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
Dekuji:-)
Prala bych si mit sestinedeli jako ty:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj panenko,
mela jsem uplne stejne obavy jako ty…take jsem brala AD pár let, anorexie, bulimie..už je to ale vše 6 let za mnou! ale bala jsem se co se mnou udela tehotenstvi, že se mi to vše vrátí, ze budu tlusta a zacnu zas blbout, že jak budu nevyspala-prijdou deprese a prejidani atd,,,
skutecnost je takova že mám 5tydenniho budulínka a presto že hodne plače. břiško bolí-jsem uplne v pohode. v podstate jsem si takhle už dlouho neodpočinula…existuje pro me jen on a já
a vzhledem k tomu že novorozenec spinká docela hodne casu tak stihnu v pohode i peci o domácnost, o sebe..hodne si ctu - taky pri kojeni ctu…a jak clovek v noci vstava tak to ma tu vyhodu že večer lehnu a okamzite usnu,..driv mi v hlave furt kolovalo tisic myslenek a ac unavena jsem nemohla usnout… jo a brisko mám stejny jak pred porodem a váhu taky-to delá taky hodne asi na psychice..
takze u me je sestinedeli jak dovolená..lepší jak v praci rozhodne ![]()
spis se ted desim az mimcu bude tak rok a bude vsude lezt a nebude uz tolik spat…to bude asi horsi.-(
- Citovat
- Upravit
@panenka87 Tak u mě šestinedělí proběhlo taky v pohodě. Ale stejně jako Ty, jsem v těhotenství řešila, co bude po porodu, jak to všechno zvládnu.
Porod nebyl jednoduchý, ale o tom se rozepisovat nebudu. Šestinedělí bylo náročnáý, protože se nám nedařilo kojení, malá hodně plakala, v noci jsem vstávala co hodinu. Přesto jsem svojí holčičku milovala od první chvíle a každým dnem víc
I když začátky byly náročnější, nijak jsem z toho nebláznila. Jo, byla jsem unavená a nevyspalá, ale zkrátka jsem si říkala a věděla, že bude líp. My ženský vydržíme fakt hooodně
Od třetího měsíce se to zlomilo úplně, malá je zlatíčko a děkuju za ní pánubohu ![]()
Neboj se ničeho, péče o miminko nastoupí automaticky po porodu samo a vše bude v poho, já se taky strašně bála, že z toho zblbnu, že to nezvládnu, takovou obrovskou zodpovědnost, neuměla jsem si představit, že zrovna já budu máma, i když jsme malou moc chtěli, bála jsem se neznáma ![]()
A teď, s odstupem času, když nad tím tak přemýšlím, za nic bych neměnila život teď za život předtím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaKO.32 píše:
Ahoj panenko,
mela jsem uplne stejne obavy jako ty…take jsem brala AD pár let, anorexie, bulimie..už je to ale vše 6 let za mnou! ale bala jsem se co se mnou udela tehotenstvi, že se mi to vše vrátí, ze budu tlusta a zacnu zas blbout, že jak budu nevyspala-prijdou deprese a prejidani atd,,,
skutecnost je takova že mám 5tydenniho budulínka a presto že hodne plače. břiško bolí-jsem uplne v pohode. v podstate jsem si takhle už dlouho neodpočinula…existuje pro me jen on a jáa vzhledem k tomu že novorozenec spinká docela hodne casu tak stihnu v pohode i peci o domácnost, o sebe..hodne si ctu - taky pri kojeni ctu…a jak clovek v noci vstava tak to ma tu vyhodu že večer lehnu a okamzite usnu,..driv mi v hlave furt kolovalo tisic myslenek a ac unavena jsem nemohla usnout… jo a brisko mám stejny jak pred porodem a váhu taky-to delá taky hodne asi na psychice..
takze u me je sestinedeli jak dovolená..lepší jak v praci rozhodne
spis se ted desim az mimcu bude tak rok a bude vsude lezt a nebude uz tolik spat…to bude asi horsi.-(
Tak to jsem rada, ze to tak pekne zvladate! jsi sikovna! Uzij si to:-) a treba to bude aji dobry v tom roce!:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kristy84
Dekuji za prispevek! Je to vazne pozitivni a jsem fakt klidnejsi! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
@kristy84
Dekuji za prispevek! Je to vazne pozitivni a jsem fakt klidnejsi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, právě teď prožívám svoje nejkrásnější období
Jsem 14dní po porodu a cítím se super
A to jsem v těhotenství měla tejný myšlení jako ty
hrozně jsem se bála že po porodu malou odmítnu a nebudu ji chtít.. :-/
Měla jsem porod v pohodě. Sice jsem byla hodně šitá pač mě malá potrhala, ale bylo to v pohodě. Hnedka jak mě dali malou na bříško tak jsem byla ta nejšťastnější a žádný takový myšlenky už jsem neměla
![]()
Takže zatím moje šestinedělí uplně super a moc si to uživám..
A ani k sobě nikoho nemám a všechno zvládáme levou zadní.
Takže neboj, bude to všechno určitě v pohodě
A nezapomeň napsat jak jsi to zvládla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlasticzzka píše:
Ahojky, právě teď prožívám svoje nejkrásnější obdobíJsem 14dní po porodu a cítím se super
A to jsem v těhotenství měla tejný myšlení jako ty
hrozně jsem se bála že po porodu malou odmítnu a nebudu ji chtít.. :-/Měla jsem porod v pohodě. Sice jsem byla hodně šitá pač mě malá potrhala, ale bylo to v pohodě. Hnedka jak mě dali malou na bříško tak jsem byla ta nejšťastnější a žádný takový myšlenky už jsem neměla
![]()
Takže zatím moje šestinedělí uplně super a moc si to uživám..
A ani k sobě nikoho nemám a všechno zvládáme levou zadní.
Takže neboj, bude to všechno určitě v pohodě![]()
A nezapomeň napsat jak jsi to zvládla
![]()
urcite napisu! a moc dekuji!
Uzivej si nadale to krasne obdobi!:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já šettineděli právě prožívám. Mám 3 týdení miminko. Musím říct že je to něco nového a docela náročného
Martínek v noci nespinká, trápí ho prdíky a já nevím jak mu pomoct.Do toho jsem hodně šitá a mám zánět. Nemúžu kojit, protože nemám mléko…Jsem štastná za to, že mám tak užasného manžela. Který uvaří a dokáže malého přebali, nakrmit…prostě je mi oporou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korrrinka To je určitě hrozně moc důležité, že máš takového manžela ![]()
Prdíky se časem srovnají, tak to pěkně s trpělivostí zvládněte ![]()
Já jsem zvědavá fakt na to naše mimčo, jaký bude, jak bude vypadat…Už se aji docela těším, až ho poprvé uvidím
Konečně ty strachy pomalu odezněly, i když obavy určitě mám ale už tak nějak normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 Já jsem taky měla pořád strach.Bylo to až šílené. Celé večery jsem měla ruce na břichu a " chytala" pohyby.
A veř tomu, že miminko bude to nejkrásnější na světě.
a kdy máš termín?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korrrinka píše:
@panenka87 Já jsem taky měla pořád strach.Bylo to až šílené. Celé večery jsem měla ruce na břichu a " chytala" pohyby.A veř tomu, že miminko bude to nejkrásnější na světě.
a kdy máš termín?
6. prosince:-) hrozne moc to ale ted leti!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 to je za chvilku. Strašně rychle to uteče! Už máš koupený věci na malýho(malou)???Bude to kluk nebo holka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit