Jaké dobroty na Silvestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
30.12.19 21:32

@lucynka25 taky mám ráda, když je to barevné :D ta laguna není tak hrozná s přísadama.. led, sprite, vodka, curacao.
Když jsem dělávala brigádně za barem a zrovna byly tanečky na hotelu, tak jsem s radostí všechny ty drinky připravovala. Jen mě mrzelo, že si nemůžu připít s hosty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22995
30.12.19 21:38

@marrynka no ale tvrdej, kdo by se pak staral v noci a halvně druhý den o ty čudlíky moje :lol: ono to dobře chutná a je to zrádné, ale dala bych si :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.12.19 21:38
@lucynka25 píše:
@zu.syk já dělám pikantní sýrovou s česnekem. Rychlá česneková pomazánka ;)

Tu dělám taky :D @Kelsey zmiňovala zvlášť pikantní sýrovou a pak ještě česnekovou, tak jsem si říkala, že bych třeba mohla „rozšířit repertoár“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.12.19 21:42
@zu.syk píše:
Tu dělám taky :D @Kelsey zmiňovala zvlášť pikantní sýrovou a pak ještě česnekovou, tak jsem si říkala, že bych třeba mohla „rozšířit repertoár“ :D

zvlášť pikantní - budí to ve mě hrůzu, co to obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
30.12.19 21:47

@marrynka Jenomže já ty suroviny nemám. Je to z “krabích” tyčinek. To nadstavovat nejde, když další nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.12.19 21:49
@Burj Chalifa píše:
zvlášť pikantní - budí to ve mě hrůzu, co to obsahuje.

To nebylo zvlášť jako obzvlášť, ale jako separátně (jednak pikantní sýrovou a pak i česnekovou) :mrgreen:
I když taková obzvlášť pikantní by možná taky nebyla k zahození :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30637
30.12.19 21:52

Zrovna jsem dovařila krůtí guláš, trochu ostřejší, a dopekl se bůček na pivu a česneku.
Máme masovou pomazánku a uděláme česnekovou, jen na pár jednohubek.Ten bůček bude zastudena, k tomu hodně zeleniny a kyselé okurky, tmavé bagetky.
K pití tu je víno a bublinky, víno nepiju, tak si dám rum, ale jen polehoučku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.12.19 21:52
@zu.syk píše:
To nebylo zvlášť jako obzvlášť, ale jako separátně (jednak pikantní sýrovou a pak i česnekovou) :mrgreen:
I když taková obzvlášť pikantní by možná taky nebyla k zahození :pankac:

třeba s nějakou papričkou, u které je ve speciálkách symbol zkřížených hnátů. :mrgreen: Když to čtu, úplně mi tečou sliny, miluji obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.12.19 21:53
@laducha píše:
Zrovna jsem dovařila krůtí guláš, trochu ostřejší, a dopekl se bůček na pivu a česneku.
Máme masovou pomazánku a uděláme česnekovou, jen na pár jednohubek.Ten bůček bude zastudena, k tomu hodně zeleniny a kyselé okurky, tmavé bagetky.
K pití tu je víno a bublinky, víno nepiju, tak si dám rum, ale jen polehoučku 8)

já mám rum už teď, resp. grog s mlíkem. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30637
30.12.19 21:54
@Burj Chalifa píše:
já mám rum už teď, resp. grog s mlíkem. :oops:
:palec:
Taky si s mamkou nalijeme už dneska :P Včera byl svařák s rumem, jsme Rumildy, no :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.12.19 22:01

@impossible můžeš tam buď na jemno nastrouhat vařenou bramboru, nebo zítra ještě rychle dokoupit tvaroh.
Nebo dej lžíci pomazánky vedle a dej do toho trochu mléka, nebo smetany a zjisti, zda by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.12.19 22:03

@laducha @Burj Chalifa přidám se k vám.. syn je dneska u babičky, takže jdu do „tajné skříňky“ pro flašku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.12.19 22:07

@impossible a pokud máš bílý jogurt, ten by také mohl pomoct. Je kyselejší a slanou chuť zmírní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21623
30.12.19 22:41

Děláte někdo ten bramborový salát na chlebíčky s tou STROUHANOU bramborou a strouhanou okurkou okurkou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.12.19 22:43
@marrynka píše:
@laducha @Burj Chalifa přidám se k vám.. syn je dneska u babičky, takže jdu do „tajné skříňky“ pro flašku :D
:dance: zítra bychom se tu mohli virtuálně společně opít, co myslíte. Co máš ve skrýši? Sem s tím! :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí