Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lucynka25 taky mám ráda, když je to barevné
ta laguna není tak hrozná s přísadama.. led, sprite, vodka, curacao.
Když jsem dělávala brigádně za barem a zrovna byly tanečky na hotelu, tak jsem s radostí všechny ty drinky připravovala. Jen mě mrzelo, že si nemůžu připít s hosty ![]()
@marrynka no ale tvrdej, kdo by se pak staral v noci a halvně druhý den o ty čudlíky moje
ono to dobře chutná a je to zrádné, ale dala bych si ![]()
@lucynka25 píše:
@zu.syk já dělám pikantní sýrovou s česnekem. Rychlá česneková pomazánka
Tu dělám taky
@Kelsey zmiňovala zvlášť pikantní sýrovou a pak ještě česnekovou, tak jsem si říkala, že bych třeba mohla „rozšířit repertoár“ ![]()
@zu.syk píše:
Tu dělám taky@Kelsey zmiňovala zvlášť pikantní sýrovou a pak ještě česnekovou, tak jsem si říkala, že bych třeba mohla „rozšířit repertoár“
zvlášť pikantní - budí to ve mě hrůzu, co to obsahuje.
@marrynka Jenomže já ty suroviny nemám. Je to z “krabích” tyčinek. To nadstavovat nejde, když další nemám. ![]()
@Burj Chalifa píše:
zvlášť pikantní - budí to ve mě hrůzu, co to obsahuje.
To nebylo zvlášť jako obzvlášť, ale jako separátně (jednak pikantní sýrovou a pak i česnekovou) ![]()
I když taková obzvlášť pikantní by možná taky nebyla k zahození ![]()
Zrovna jsem dovařila krůtí guláš, trochu ostřejší, a dopekl se bůček na pivu a česneku.
Máme masovou pomazánku a uděláme česnekovou, jen na pár jednohubek.Ten bůček bude zastudena, k tomu hodně zeleniny a kyselé okurky, tmavé bagetky.
K pití tu je víno a bublinky, víno nepiju, tak si dám rum, ale jen polehoučku ![]()
@zu.syk píše:
To nebylo zvlášť jako obzvlášť, ale jako separátně (jednak pikantní sýrovou a pak i česnekovou)
I když taková obzvlášť pikantní by možná taky nebyla k zahození
třeba s nějakou papričkou, u které je ve speciálkách symbol zkřížených hnátů.
Když to čtu, úplně mi tečou sliny, miluji obojí.
@laducha píše:
Zrovna jsem dovařila krůtí guláš, trochu ostřejší, a dopekl se bůček na pivu a česneku.
Máme masovou pomazánku a uděláme česnekovou, jen na pár jednohubek.Ten bůček bude zastudena, k tomu hodně zeleniny a kyselé okurky, tmavé bagetky.
K pití tu je víno a bublinky, víno nepiju, tak si dám rum, ale jen polehoučku
já mám rum už teď, resp. grog s mlíkem. ![]()
@Burj Chalifa píše:
já mám rum už teď, resp. grog s mlíkem.
@impossible můžeš tam buď na jemno nastrouhat vařenou bramboru, nebo zítra ještě rychle dokoupit tvaroh.
Nebo dej lžíci pomazánky vedle a dej do toho trochu mléka, nebo smetany a zjisti, zda by to pomohlo.
@laducha @Burj Chalifa přidám se k vám.. syn je dneska u babičky, takže jdu do „tajné skříňky“ pro flašku ![]()
@impossible a pokud máš bílý jogurt, ten by také mohl pomoct. Je kyselejší a slanou chuť zmírní.
Děláte někdo ten bramborový salát na chlebíčky s tou STROUHANOU bramborou a strouhanou okurkou okurkou? ![]()
@marrynka píše:
@laducha @Burj Chalifa přidám se k vám.. syn je dneska u babičky, takže jdu do „tajné skříňky“ pro flašku