Jaké hračky mají vaši dvouletí kluci?

446
28.5.18 20:09

jaké hračky mají vaši dvouletí kluci?

Zdravím maminky. Dnes jsem zjistila že má malej asi velice málo hraček. :) má kostičky, autodráhu s kterou si ale zatím neumí hrát (dárek od babi k vánocům), spoustu plyšáků, ale s těmi si taky nehraje. no a pak auto, jakože odrážedlo, na tom jezdí, tatru, a pak pár malých hraček, jako vkládačky a podobně. máte hraček víc? případně jaké máte vy? strávíme dost času u knížek a těch vkládaček, ale vyloženě hraček moc nemá mi přijde.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
444
28.5.18 20:15

Vláčky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
28.5.18 20:28

Nas malej ma hlavne auta, vsech velikosti, barev tvaru atd to vede :D pak nějaký panacky tipu Mimoni a podobne pohádkové postavy. Pak ho bavi míče, detske puzzle, tuny omalovánek, farma, ma par mečů, a jinak máme hodně sportovniho vybaveni, domek a skluzavku (mel nejdriv v byte ale jak se hracky hromadili slo to velke na zahradu ) :D pak ho bavilo varit tak dostal detskou kuchynku s nadobim, ale to melo uspech jenom chvili. Ale co je opravdu oblibenost jsou hudebni nastroje mel piano s tim se vyradil dokud ho uplne nerozlozil a ted ma druhou kytaru pro deti a to staci pustit radio a hraje pul dne :mrgreen: a lego, akorat pod dozorem aby to nebylo vsude :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.05.18 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caa
45
28.5.18 20:36

Nas ma jeste naradi, jako tatinek a s tim si vydrzi dlouho hrat - zatlouka drevene nebo plastove „hrebiky“, vrta vrtackou srouby jako tata, kdyz mu pomaha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.5.18 20:41

Má spoustu hraček, třeba šroubováky, špejle, kladivo, vrták, vrtačka, hrnce a poklice, nůžky, rád dává peníze do kasičky. :-D tím chci říct, že s hračkami si nehraje. Jediné co ho chytlo jsou motorky, ale ne ledajake, jsou to ty tatínkovi vystavené :-D venku jezdí na elektrickém traktoru, kole a nejoblíbenější hračka jsou kleště na keře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
28.5.18 20:45
@emimka20 píše:
Zdravím maminky. Dnes jsem zjistila že má malej asi velice málo hraček. :) má kostičky, autodráhu s kterou si ale zatím neumí hrát (dárek od babi k vánocům), spoustu plyšáků, ale s těmi si taky nehraje. no a pak auto, jakože odrážedlo, na tom jezdí, tatru, a pak pár malých hraček, jako vkládačky a podobně. máte hraček víc? případně jaké máte vy? strávíme dost času u knížek a těch vkládaček, ale vyloženě hraček moc nemá mi přijde.. :oops:

Ahoj, náš syn podle ostatních má taky děsně málo hraček.. ale jediné s čím si hraje jsou klacky a kolo :roll: :lol: Takže na to prdím :lol:

• Citovat
  • Upravit
11196
28.5.18 20:54

@Linamati to máme podobné, jen místo klacku u nás vedou šišky a kamínky. Hraček nemá asi tolik, doma teď spíš prudi, než si hraje. Vede Duplo nebo jiné kostky, knížky, různá malá autíčka a míčky různých velikosti. Rad drandi na odrazecim autě nebo motorce. Spokojený je i se smetackem nebo nějakým hadříkem. Je to pedant na pořádek a pořád chce uklízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
28.5.18 21:01

Můj si rád hraje s Legem Duplem, puzzle pro dvouleté, mozaika pro dvouleté, hudební hračky, autíčka, vláčky, navlékání korálků, plastelína, kreslení křídama, vodové omalovánky, odrážedlo, pískoviště. Nejradši má ale taky knížky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.5.18 21:10

Vláčky, modelina - to je mor, je to pak všude, křídy, duplo, dřevěné skládačky, které musí nandavat na tycky - to miluje, cokoli vodního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821

Duplo, dřevěné vláčky, malá autíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240

Můj kromě aut miluje patlání plastelíny a kosmetického písku. U toho vydrží fakt dlouho na jeho poměry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 21:17
@emimka20 píše:
Zdravím maminky. Dnes jsem zjistila že má malej asi velice málo hraček. :) má kostičky, autodráhu s kterou si ale zatím neumí hrát (dárek od babi k vánocům), spoustu plyšáků, ale s těmi si taky nehraje. no a pak auto, jakože odrážedlo, na tom jezdí, tatru, a pak pár malých hraček, jako vkládačky a podobně. máte hraček víc? případně jaké máte vy? strávíme dost času u knížek a těch vkládaček, ale vyloženě hraček moc nemá mi přijde.. :oops:

Mame jich tunu a je to zbytecne.

Hraje si s:

• auticky
  • vecmi na pisek
  • Duplem
  • elektrickymi klavesami
  • pastelkami, omalovankami
  • plastelinou play doh
  • knizkami
  • puzzlem
  • odrazedlo s uloznym prostorem (to je top)
  • tatrovka
  • pistolky, ktere strili

Tot asi tak vse, zbytek lezi ladem.

A stejne jsme ted v lete od rana do vecera venku.

• Citovat
  • Upravit
653
28.5.18 21:26

@emimka20 Ahoj, nas syn je na tom s hrackami podobne jako vy. Ma celkem malo hracek, kdyz to porovnam s nekterymi jinymi detmi, ktere jsme navstivili. My jsme minimalisti a kdyz vidim, jake zaplavy hracek maji jine deti, mam z toho husi kuzi. Plna velka krabice ruznych auticek, kuchynka a stopadesattisic nadobi, stavebnice, kostky, desitky plysaku, elétronicke hracky, milion postavicek, panacku, autodrahy a do toho jim jede televize :zed: Na druhou stranu bych synovi rada doprala neco hezkeho, ale co? Ho bavi jezdit s autama, pak knizky, kresli si…stavebnice ani kostky ho moc neberou :nevim: Jinak se snazim vyuzivat veci z domacnosti-misto detske kuchynky ma moje vybaveni na stolku, navlikali jsme testoviny (misto koralku treba), tridili jsme vrsky od petek apod. Ted jsme navic porad venku, tam vede pisek, cabrani ve vode, prebirani kaminku apod…Asi nakoupime neco noveho az na zimu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 21:53
@Bondgirl007 píše:
@emimka20 Ahoj, nas syn je na tom s hrackami podobne jako vy. Ma celkem malo hracek, kdyz to porovnam s nekterymi jinymi detmi, ktere jsme navstivili. My jsme minimalisti a kdyz vidim, jake zaplavy hracek maji jine deti, mam z toho husi kuzi. Plna velka krabice ruznych auticek, kuchynka a stopadesattisic nadobi, stavebnice, kostky, desitky plysaku, elétronicke hracky, milion postavicek, panacku, autodrahy a do toho jim jede televize :zed: Na druhou stranu bych synovi rada doprala neco hezkeho, ale co? Ho bavi jezdit s autama, pak knizky, kresli si…stavebnice ani kostky ho moc neberou :nevim: Jinak se snazim vyuzivat veci z domacnosti-misto detske kuchynky ma moje vybaveni na stolku, navlikali jsme testoviny (misto koralku treba), tridili jsme vrsky od petek apod. Ted jsme navic porad venku, tam vede pisek, cabrani ve vode, prebirani kaminku apod…Asi nakoupime neco noveho az na zimu :think:

Tak my toho mame treba tolik proto, ze jsme to vse zdedili, nebo syn dostal od babicek k Vanocum (i pres zakaz), sami bychom to nekupovali. Vyhodu to ma v tom, ze se z toho vylouply zajimave hracky, ktere by me ani nenapadly (treba to odrazedlo s uloznym prostorem - neustale tam neco strka a prevazi). Ale obecne vzato, ano, je to zbytecne.

TV nam u toho nebezi :-)

• Citovat
  • Upravit
elibro
28.5.18 21:58

Homemade kuchyňka z krabice a starý kastrol:) Vláčky, autíčka, dřevěný hasičák (hasiči u nás frčí). A spoustu drobností. Jinak máme 3. narozky za rohem a aktuálně jsou nejlepší hračky lano, tátovy kleště, polínka a dlažky a pak taková ta cupaninová výplň proti odření, která nam přijela na nové myčce a od té chvíle ji nesmím vyhodit :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML