Jaké jídlo nepozřete?

6569
9.2.12 09:37

Jaké jídlo nepozřete?

Ahojky holky, zajímalo by mne, jaké jídlo za žádnou cenu nepozřete? A co vaši chlapi?
Já jsem vděčný strávník, jediné co nepozřu je smaženice z hub a houbová omáčka :) Jinak nemám problém. Chlap je ale opak, ten když jsme spolu začali, nejedl skoro nic. Byl to boj, ale už je to lepší, i když některá jídla musím nazývat jinak :) A upřímně nesnáším, když se někdo v jídle vrtá.
Teď čekáme na jarňáky mého 10ti letého bratrance a ten jí neustále jen hranolky, párky a špagety (nic víc) :) Nevím, jak ten týden přežijeme :) Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
9.2.12 09:40

když pominu exotické pokrmy jako červy a brouky, tak já fakt nemusím sojové maso Jinak asi fakt všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.2.12 09:41

Tak já nepozřu :lol: :
vajíčko (teď už jen vařený, jinak už je jím)
steaky( rare atd)
Mořský svině :lol:
Drštky a věci ze zabíjačky.

No a snoubenec nedává cibuli :lol: jakkoliv, takževtipná záležitost u vaření… :lol:

Jo a musím přidat zdravé, bio :lol: věci: soja, smakouni atd :poblion:

Příspěvek upraven 09.02.12 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
9.2.12 09:41

no bylo by toho víc,ale takový nejhlavnější jsou jakýkoliv vnitřnosti :poblion: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.2.12 09:43

Syrový maso a vejce, mořský potvory, vnitřnosti s výjimkou jater, jazyk, dršťky ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
9.2.12 09:43

Manžel jí snad všechno, nestojí o krupicovou kaši (a podobné). Já bych nekousla do dršťky (voda by mi nevadila) a nemusím rozšmelcovaný vajíčko v jakýkoliv polívce (v nouzi sním). A nedala bych škraloup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
9.2.12 09:44

papriky, plesnivé sýry a celer

• Citovat
  • Upravit
2739
9.2.12 09:44

Huby v akejkoľvek úprave, morské potvory, držky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
9.2.12 09:45
danyk píše:
Manžel jí snad všechno, nestojí o krupicovou kaši (a podobné). Já bych nekousla do dršťky (voda by mi nevadila) a nemusím rozšmelcovaný vajíčko v jakýkoliv polívce (v nouzi sním). A nedala bych škraloup.
áno, vajíčko v polievke a škraloup :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 09:47

Jejda, drškovku bych si dala, ale u chlapa neprojde, i kdybych ji nazvala třeba paprikovou gulášovkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.2.12 09:47

Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat :D.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.2.12 09:48

Vnitrnosti, kapustova polevka a vareny kvetak.

Je toho vic, co nemam rada, ale u tohohle se nedokazu premoct. :)

Manzel sni skoro vsechno krome celeru a maracuji(y), na ktere ma alergii. :)

• Citovat
  • Upravit
3278
9.2.12 09:48

Mléko…bléééééé :poblion: Bryndzu :poblion: dršťkovou polévku :poblion: kozí mléko :poblion: mléčnou čokoládu :poblion: …prostě cokoliv bílé- mléčné…omlouvám se už jdu blít :poblion: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.2.12 09:49

tlačenka, mořské potvory (teda krevety a ryby jako takové jó, ale né mušle, chobotnice,…), dršťky, a hrozně mi vadí kuskus, teda pozřu ho, ale s hodně velkým sebezapřením.. 8)

• Citovat
  • Upravit
2739
9.2.12 09:50
werryjane píše:
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat :D.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“ :D

a to je slané? 8o no fuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová