Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, zajímalo by mne, jaké jídlo za žádnou cenu nepozřete? A co vaši chlapi?
Já jsem vděčný strávník, jediné co nepozřu je smaženice z hub a houbová omáčka
Jinak nemám problém. Chlap je ale opak, ten když jsme spolu začali, nejedl skoro nic. Byl to boj, ale už je to lepší, i když některá jídla musím nazývat jinak
A upřímně nesnáším, když se někdo v jídle vrtá.
Teď čekáme na jarňáky mého 10ti letého bratrance a ten jí neustále jen hranolky, párky a špagety (nic víc)
Nevím, jak ten týden přežijeme
Jak jste na tom vy?
když pominu exotické pokrmy jako červy a brouky, tak já fakt nemusím sojové maso Jinak asi fakt všechno ![]()
Tak já nepozřu
:
vajíčko (teď už jen vařený, jinak už je jím)
steaky( rare atd)
Mořský svině ![]()
Drštky a věci ze zabíjačky.
No a snoubenec nedává cibuli
jakkoliv, takževtipná záležitost u vaření… ![]()
Jo a musím přidat zdravé, bio
věci: soja, smakouni atd ![]()
Příspěvek upraven 09.02.12 v 09:42
no bylo by toho víc,ale takový nejhlavnější jsou jakýkoliv vnitřnosti
![]()
Syrový maso a vejce, mořský potvory, vnitřnosti s výjimkou jater, jazyk, dršťky ..
Manžel jí snad všechno, nestojí o krupicovou kaši (a podobné). Já bych nekousla do dršťky (voda by mi nevadila) a nemusím rozšmelcovaný vajíčko v jakýkoliv polívce (v nouzi sním). A nedala bych škraloup.
danyk píše:áno, vajíčko v polievke a škraloup
Manžel jí snad všechno, nestojí o krupicovou kaši (a podobné). Já bych nekousla do dršťky (voda by mi nevadila) a nemusím rozšmelcovaný vajíčko v jakýkoliv polívce (v nouzi sním). A nedala bych škraloup.
Jejda, drškovku bych si dala, ale u chlapa neprojde, i kdybych ji nazvala třeba paprikovou gulášovkou ![]()
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat
.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“ ![]()
Vnitrnosti, kapustova polevka a vareny kvetak.
Je toho vic, co nemam rada, ale u tohohle se nedokazu premoct. ![]()
Manzel sni skoro vsechno krome celeru a maracuji(y), na ktere ma alergii. ![]()
Mléko…bléééééé
Bryndzu
dršťkovou polévku
kozí mléko
mléčnou čokoládu
…prostě cokoliv bílé- mléčné…omlouvám se už jdu blít
![]()
tlačenka, mořské potvory (teda krevety a ryby jako takové jó, ale né mušle, chobotnice,…), dršťky, a hrozně mi vadí kuskus, teda pozřu ho, ale s hodně velkým sebezapřením.. ![]()
werryjane píše:
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“
a to je slané?
no fuj ![]()