Jaké jídlo nepozřete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
9.2.12 09:50

Jo a nemohu pochopit lidi, kteří sní raka, chobotnici, žraloka a ty hnusné slizké šneky- vycucávají je přímo z té ulity :poblion: :poblion: :poblion: Já bych se zblila jen z pohledu na ně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Není nic,co bych do huby nestrčila :lol: :lol: Co teda nemusím,jsou španělské ptáčky,ale v nouzi je taky sním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

syrovou cibuli, mořské plody, vnitřnosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
9.2.12 09:51
Vanesanka píše:
Jo a nemohu pochopit lidi, kteří sní raka, chobotnici, žraloka a ty hnusné slizké šneky- vycucávají je přímo z té ulity :poblion: :poblion: :poblion: Já bych se zblila jen z pohledu na ně :lol:

presne, ako to vycucávajú :poblion: a ešte slimáky, to len vidím a je mi mdlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.2.12 09:51

Asi fakt jediný jídlo, který vyloženě nesním je dršťková polivka. Nebo teda hlavně ty dršťky. Z toho mi vyloženě natahuje na zvracení. Pak mi hodně vadí romadur a syrečky a škraloup na kakau. JInak jako nechutná mi spousta jídela, ale asi bych je snědla.
Můj chlap říká, že stejně mu natahuje z ryb, ale byla jsem svědkem toho, že na dovolený rybu snědl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.2.12 09:52

Snad vše krom rajské polévky a té černé zabíjačkové

• Citovat
  • Upravit
1366

hnusí se mi držková polévka, teda ty držky, to je hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447

Tak já se z duše bráním cibuli a to v jakékoli podobě… už jsem si na ní snad i totiž vypěstovala alergii. A pak pórek. A taky i tady zmiňované vnitřnosti…

Jinak sním všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.2.12 09:54
werryjane píše:
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat :D.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“ :D

Ty miluju :srdce: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.2.12 09:55
meravigliosa píše:
Vanesanka píše:
Jo a nemohu pochopit lidi, kteří sní raka, chobotnici, žraloka a ty hnusné slizké šneky- vycucávají je přímo z té ulity :poblion: :poblion: :poblion: Já bych se zblila jen z pohledu na ně :lol:
presne, ako to vycucávajú :poblion: a ešte slimáky, to len vidím a je mi mdlo :mrgreen:
Tak šneků jsme jedla hodně, a jsou váborní. Hlavně nejsou slizcí, in je to sval, takže maso výborný… Ted je nejím z otho důvodu, že je mi jich líto a máj je ráda.
Raky jsme jedla taky, ted už bych je nedala do pusy, právě že je jich málo. Je to taky výborný maso…

Obecně masu se vyhýbám, v dopspělosti nená

• Citovat
  • Upravit
598
meravigliosa píše:
werryjane píše:
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat :D.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“ :D
a to je slané? 8o no fuj :lol:

Představ si hodně slanou lékořici :D.. http://cestovani.idnes.cz/diskuse.aspx?… Tady je o tom článek. Já už jsem si po roce a půl tady zvykla na hodně věcí - miluju saunu, sním margarín (dřív jsem naprosto odmítala) a miluju jejich žitný chleba (to je taky jejich posedlost), ale salmiakki a odtučněné mléko (kvůli mně se musí kupovat na rodinné sešlosti „nenormální“ polotučné) je ještě asi běh na dlouhou trať :D.. Na tu zmrzlinu tu jela jednu dobu výborná „lehce rasistická“ reklama.. jakože jenom opravdovým Finům chutná salmiakki zmrzlina :D http://www.youtube.com/watch?… věř, že ti lidi nepřehánějí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.

bryndzu, sojove maso, vyrobky z koziho mleka, turka (kafe), krevety (alergie), NIVU!!!, kapustu, a jinak me uz nic nenapada… zjistila jsem, ze jsem vsezravec, ale tohle fakt nemusim. Hlavne bryndzu a NIVU, ty teda nepozru NIKDY…

• Citovat
  • Upravit
15074
9.2.12 09:56

ano, škraloup .. ble:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.2.12 09:57
werryjane píše:
meravigliosa píše:
werryjane píše:
a to je slané? 8o no fuj :lol:
Představ si hodně slanou lékořici :D.. http://cestovani.idnes.cz/diskuse.aspx?… Tady je o tom článek. Já už jsem si po roce a půl tady zvykla na hodně věcí - miluju saunu, sním margarín (dřív jsem naprosto odmítala) a miluju jejich žitný chleba (to je taky jejich posedlost), ale salmiakki a odtučněné mléko (kvůli mně se musí kupovat na rodinné sešlosti „nenormální“ polotučné) je ještě asi běh na dlouhou trať :D.. Na tu zmrzlinu tu jela jednu dobu výborná „lehce rasistická“ reklama.. jakože jenom opravdovým Finům chutná salmiakki zmrzlina :D http://www.youtube.com/watch?… věř, že ti lidi nepřehánějí :D

Jo a slogan je: „světem nenáviděná - Finy milovaná“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 09:57

Holky a co jsem zjistila od mých babiček kdysi, tak to byste se divily co ony jedly…vařené vemena, byčí koule, hovězí smradlavý mozek, jazyky, šulc, vycucávaly morek z kosti :poblion: Všechno to bylo cíctit hovězinou, vepřovinou- no nazdar, já bych házela jednu šavli za druhou, být v té době :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová