Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a nemohu pochopit lidi, kteří sní raka, chobotnici, žraloka a ty hnusné slizké šneky- vycucávají je přímo z té ulity
Já bych se zblila jen z pohledu na ně ![]()
Není nic,co bych do huby nestrčila
Co teda nemusím,jsou španělské ptáčky,ale v nouzi je taky sním ![]()
Vanesanka píše:
Jo a nemohu pochopit lidi, kteří sní raka, chobotnici, žraloka a ty hnusné slizké šneky- vycucávají je přímo z té ulity![]()
![]()
Já bych se zblila jen z pohledu na ně
presne, ako to vycucávajú
a ešte slimáky, to len vidím a je mi mdlo ![]()
Asi fakt jediný jídlo, který vyloženě nesním je dršťková polivka. Nebo teda hlavně ty dršťky. Z toho mi vyloženě natahuje na zvracení. Pak mi hodně vadí romadur a syrečky a škraloup na kakau. JInak jako nechutná mi spousta jídela, ale asi bych je snědla.
Můj chlap říká, že stejně mu natahuje z ryb, ale byla jsem svědkem toho, že na dovolený rybu snědl.
Tak já se z duše bráním cibuli a to v jakékoli podobě… už jsem si na ní snad i totiž vypěstovala alergii. A pak pórek. A taky i tady zmiňované vnitřnosti…
Jinak sním všechno ![]()
werryjane píše:
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“
Ty miluju
![]()
meravigliosa píše:Tak šneků jsme jedla hodně, a jsou váborní. Hlavně nejsou slizcí, in je to sval, takže maso výborný… Ted je nejím z otho důvodu, že je mi jich líto a máj je ráda.Vanesanka píše:presne, ako to vycucávajú
Jo a nemohu pochopit lidi, kteří sní raka, chobotnici, žraloka a ty hnusné slizké šneky- vycucávají je přímo z té ulity![]()
![]()
Já bych se zblila jen z pohledu na ně
a ešte slimáky, to len vidím a je mi mdlo
Obecně masu se vyhýbám, v dopspělosti nená
meravigliosa píše:werryjane píše:a to je slané?
Vepřový řízek a salmiakki (finská „pochoutka“ - černé slané bonbony obsahující salmiak - tzn. chlorid amonný) - tady mají salmiakki čokoládu i zmrzlinu.. takže když si chce drahý syslit čokoládu jen pro sebe, tak si koupí tu salmiakkovou a má záruku, že mu ji nebudu užírat.. Jinak sním naprosto všechno, snoubenec mi říká „kyselino“
no fuj
Představ si hodně slanou lékořici
.. http://cestovani.idnes.cz/diskuse.aspx?… Tady je o tom článek. Já už jsem si po roce a půl tady zvykla na hodně věcí - miluju saunu, sním margarín (dřív jsem naprosto odmítala) a miluju jejich žitný chleba (to je taky jejich posedlost), ale salmiakki a odtučněné mléko (kvůli mně se musí kupovat na rodinné sešlosti „nenormální“ polotučné) je ještě asi běh na dlouhou trať
.. Na tu zmrzlinu tu jela jednu dobu výborná „lehce rasistická“ reklama.. jakože jenom opravdovým Finům chutná salmiakki zmrzlina
http://www.youtube.com/watch?… věř, že ti lidi nepřehánějí ![]()
bryndzu, sojove maso, vyrobky z koziho mleka, turka (kafe), krevety (alergie), NIVU!!!, kapustu, a jinak me uz nic nenapada… zjistila jsem, ze jsem vsezravec, ale tohle fakt nemusim. Hlavne bryndzu a NIVU, ty teda nepozru NIKDY…
werryjane píše:meravigliosa píše:Představ si hodně slanou lékořiciwerryjane píše:a to je slané?
no fuj
.. http://cestovani.idnes.cz/diskuse.aspx?… Tady je o tom článek. Já už jsem si po roce a půl tady zvykla na hodně věcí - miluju saunu, sním margarín (dřív jsem naprosto odmítala) a miluju jejich žitný chleba (to je taky jejich posedlost), ale salmiakki a odtučněné mléko (kvůli mně se musí kupovat na rodinné sešlosti „nenormální“ polotučné) je ještě asi běh na dlouhou trať
.. Na tu zmrzlinu tu jela jednu dobu výborná „lehce rasistická“ reklama.. jakože jenom opravdovým Finům chutná salmiakki zmrzlina
http://www.youtube.com/watch?… věř, že ti lidi nepřehánějí
Jo a slogan je: „světem nenáviděná - Finy milovaná“
![]()
Holky a co jsem zjistila od mých babiček kdysi, tak to byste se divily co ony jedly…vařené vemena, byčí koule, hovězí smradlavý mozek, jazyky, šulc, vycucávaly morek z kosti
Všechno to bylo cíctit hovězinou, vepřovinou- no nazdar, já bych házela jednu šavli za druhou, být v té době ![]()