Jaké jídlo nepozřete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
9.2.12 12:41

APuccelli: Mám to přesně taky tak. Ví, že mi jejich kuchyně nechutná, to už lepší ta maďarská, co mají kousek od nich hranice :mrgreen: Takovej parádní maďarský gulášek hmmmmm :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 12:42
Vanesanka píše:
APuccelli: Mám to přesně taky tak. Ví, že mi jejich kuchyně nechutná, to už lepší ta maďarská, co mají kousek od nich hranice :mrgreen: Takovej parádní maďarský gulášek hmmmmm :pankac: :lol:

Maďarskou kuchyni zbožňuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
9.2.12 12:45
Vanesanka píše:
APuccelli: Mám to přesně taky tak. Ví, že mi jejich kuchyně nechutná, to už lepší ta maďarská, co mají kousek od nich hranice :mrgreen: Takovej parádní maďarský gulášek hmmmmm :pankac: :lol:

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 12:46

Holky, udělaly jste mi chutě, já fakt ten maďarský guláš dneska večer uvařím a pěkně pikantní- už vytahuju z mražáku hovězí+ vepřové maso( dělám půl na půl) :pankac: A zahustím chlebem, to bude žrádlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 12:49
Vanesanka píše:
Holky, udělaly jste mi chutě, já fakt ten maďarský guláš dneska večer uvařím a pěkně pikantní- už vytahuju z mražáku hovězí+ vepřové maso( dělám půl na půl) :pankac: A zahustím chlebem, to bude žrádlo :lol:

Tak, já určitě udělám o víkendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.2.12 12:54

Ahoj holky,tak já mám přítele madara a pojem:madarský guláš jak ho tady máme my ho dostal do kolen.Ono asi i záleží na oblasti kde bydlí ale madarský guláš je dost podobný konzistencí polévce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 12:57
dituleska píše:
Ahoj holky,tak já mám přítele madara a pojem:madarský guláš jak ho tady máme my ho dostal do kolen.Ono asi i záleží na oblasti kde bydlí ale madarský guláš je dost podobný konzistencí polévce
JJ to věřím, jsou různé druhy. Ty polévkové, jak píšeš jsou tzv. kotlíkové- pravé nefalšované maďarské- ty jsou nejlepší na světě :palec: Pak upravené po našimo- ke knedlíkům- zahuštěné na chlebě a podliváné pivem. Pak ještě vařívám tzv. chalupařský a bramborový- no je jich skutečně hodně :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 12:57

A fazolový gulášek- bože ten nemá chybu- až na to trhání pak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.2.12 12:59

já když ted slyším slovo guláš tak mam husinu,mám takový pocit že se u nás nic jiného nedělá,jo taky vlastně jeho oblíbená kukuřice s hovězím,dělané podobně jako guláš-zlatá krupicová kaše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 13:01
dituleska píše:
já když ted slyším slovo guláš tak mam husinu,mám takový pocit že se u nás nic jiného nedělá,jo taky vlastně jeho oblíbená kukuřice s hovězím,dělané podobně jako guláš-zlatá krupicová kaše :mrgreen:
Kukuřici milujúú- bych se mohla užrat!!!!! V létě si ji pěstuji na poli, hezky na hnoji a dělám zásoby do mražáku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.2.12 13:05

JJ,taky jí mam ráda…tohle se dělá jako guláš,ale s mín vody a pak tam dáš kukuřici…mno katastrofa :D je holky,každej má něco,on zase nepozře knedlík-to by hned letěl na záchod a naše bílý polévky-kulajda a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
9.2.12 13:05

Sem s receptem na fazolový guláš. Pirohy dělá tchýně taky. Z vařených brambor je těsto a vevnitř je něco jako bramborová kaše. Manžel je rád. Jenže ona nedá recept. Respektive - od oka to a ono a na to se já teda můžu vyprdnout. Uznávám jednotky jako gr a kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
9.2.12 13:09
dituleska píše:
JJ,taky jí mam ráda…tohle se dělá jako guláš,ale s mín vody a pak tam dáš kukuřici…mno katastrofa :D je holky,každej má něco,on zase nepozře knedlík-to by hned letěl na záchod a naše bílý polévky-kulajda a tak
Mnam všechno co je madarské zbožnujúúúú :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 13:17
Vanesanka píše:
dituleska píše:
já když ted slyším slovo guláš tak mam husinu,mám takový pocit že se u nás nic jiného nedělá,jo taky vlastně jeho oblíbená kukuřice s hovězím,dělané podobně jako guláš-zlatá krupicová kaše :mrgreen:
Kukuřici milujúú- bych se mohla užrat!!!!! V létě si ji pěstuji na poli, hezky na hnoji a dělám zásoby do mražáku :lol:

Já taky :) A ještě zavařuju do octa mladou kukuřičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
9.2.12 13:17

maďarský sme jedli včera

Východňárska ´kuchyňa je dosť špecifická, je to oblasť, kde je veľká chudoba, čiže sa tam varí ako za starých čias, všetk ovypestované, vychované, prírodné zdroje, čiže by som nepovedala, že to, čo sa varí na východe sa varí všade, ja som dole od Maďarov a pirohy som v ústach nikdy nemala, ak nerátam ti poľské, bryndzovú polievku som nikdy nejedla a hoci mám bryndzu rada, ani to neplánujem
u nás dole sa varili skôr maďarské jedlá, omáčka z bielej fazuľky a na to perkelt, rôzne prívarky, guláše, pečené husi a podobne..
a teraz žijem na Záhorí, to je kúsok od hraníc s Čechmi a Rakúskom a dosť tu ten vplyv českej kuchyne cítiť.. Samé zelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová