Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu si k vám pro radu, mě se todle ještě nestalo. Posílala jsem balík a pojistila ho, dnes mi pán psal že k němu balík stále nedorazil tak jsem si přes stránky ČP zjistila kde je a už leží dva dny někde na poště protože je poškozený. Pošta se ani neuráčila to někomu zdělit, ani mě ani příjemci.
Nevíte jak postupovat dál?
Domluvila bych se s panem, aby si na postu zavolal at mu balik privezou nebo si on zasel na poste a podival se jak moc je balik poskozeny, zda neco chybi atd, pri poskozeni rozbaluje pred postackou nebo u prepazky a kdyztak se to potom resi podle toho, co je poskozeno.
Když ona v něm je tiskárna, jestli bude funkční se pozná až po zapojení asi ![]()
PaPT píše:
Když ona v něm je tiskárna, jestli bude funkční se pozná až po zapojení asi
no tojo..
zajdi na poštu odkud si to posílala i s podacím lístkem..a oni ti řeknou co a jak..
a jak přesně si to posílala???
Aha, tak to je zapeklite.. No tak ja bych se s panem domluvila bud at ho vrati tobe, ze ho neprevezme a ty potom uvidis az se vrati, na poste kdyztak rozbalis a vyzkousis a kdyz nepujde tak vsak byl pojisteny.
Nebo at to vyzkousi pan.
se právě bojim že když se balík vyzvedne a tiskárna bude vnitřně poškozená že už pojistka propadne a pán bude naštvanej že si koupil nefunkční a žádná pojistka nebude proplacená
Zajit na postu a otevrit spolu s vedoucim smeny a vyzkouset, ev. sepsat reklamaci.
KOntaktuj pána. Pokud je balík poškozený, nemá ho převzít, odůvodnit nepřevzetí poškozením balíku. Balík se ti vrátí, ty budeš reklamovat poškození. Pokud bude vše OK, vyžaduj opakované zaslání zdarma. Pokud bude poškozen, uplatníš pojištění.
Pánovy už jsem to psala, kde je a že je poškozený. Ještě neodepsal ale případně se s ním takhle domluvím. Děkuji za rady ![]()
Já jednou posílala balík. Sledovala jsem kde je podle kódu a četla jsem, že z důvodu poškození zásilky je balík uložen na poště (kam měl být doručen). Další den, je je již vyzvednut a psala jsem druhé straně, zda je všechno v pořádku, že ho poškodili atd. Ale to nebyla elektronika, takže u vás to bude trochu jinak.