Jméno Tiffany nebo Sofia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
16.1.14 16:34
@lajovka píše:
a prosimte, tolik? :think:…jsi z chanova??

jsou to děti od nás ze školy :-)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
16.1.14 16:36
@Lizzi píše:
jsou to děti od nás ze školy :-)

8o To jako fakt?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
16.1.14 16:36

@Silwinka87 jo, prostě rodiče dávají takovýhle jména.. Když dávali seriál Tisíc a jedna noc, tak se do jedné rodiny narodila malá Šeherezáda.. fakt nekecám! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1381
16.1.14 16:38

@Lizzi probuh…takovy semeniste prezdivek :mrgreen:…mne to proste nezni jako jmena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.1.14 16:38
@Lizzi píše:
@Silwinka87 jo, prostě rodiče dávají takovýhle jména.. Když dávali seriál Tisíc a jedna noc, tak se do jedné rodiny narodila malá Šeherezáda.. fakt nekecám! :mrgreen:

Tak ale to je děs běs :mrgreen: Leda že by Toník chodil do nějaké cosmopolitní školky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
16.1.14 16:39

@Silwinka87 Toníka na tuhle školu naštěstí dávat nemusím, je v jiné čtvrti :mrgreen: já jsem tam učila

• Citovat
  • Upravit
6398
16.1.14 16:40

Sofie je tady už oblíbené jméno, Tiffany bych nedávala v ČR, nejsou hezké zdrobněliny nějak :think: Tiffko? 8o
U dospělé ženy nebo velké holky by to znělo lépe, ale když se jí říká v základním tvaru, Tiffany, jinak se mi nelíbí. Je to jak z TV… Místo Sofia mi přijde lepší Sofie, místo Nataly Natalie apod. Ale bude to vaše dítě a jestli se ti líbí a hodí se to k příjmení, proč ne :) Jste vůbec v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.1.14 16:40
@Lizzi píše:
@Silwinka87 Toníka na tuhle školu naštěstí dávat nemusím, je v jiné čtvrti :mrgreen: já jsem tam učila

Aha, tak to jo.. :mrgreen:
Takže je to v nějaké nechvalné čtvrti?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
16.1.14 16:41
@Silwinka87 píše:
Aha, tak to jo.. :mrgreen:
Takže je to v nějaké nechvalné čtvrti?

tak ;-)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
16.1.14 16:43
@Lizzi píše:
tak ;-)

Jsem si to myslela :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
16.1.14 16:44
@Lizzi píše:
Mně se u těchhle jmen vybaví vždy takové spojení, znám je všechny osobně - Esmeraldu, Kasandru, Romea, Brendu, Jessicu i tu Tiffany :lol:

a u nás byla Fanynka :mrgreen: ona se tak fakt jmenovala..Fanynka Heráková :nevim: jako fantazie ok, dneska jsou cizí jména moderní, ale hodně záleží na příjmení. Např Tiffany Nováková zní divně, kdyby měla zahraniční příjmení, je to jiné, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.1.14 16:45

@Tiffankaa My máme pro naši vybráno Lucie ale když to tak čtu… Sofie(a) je krásné a dokonce i v těch zdrobnělinách, ale Tiffany je bezkonkurenční - nikdy by mě to nenapadlo. Problém je že třeba Tiffka už tak dobře fakt nezní. Je to stejné jako Daniela - Dana, Michaela - Míša, Michala, Gabrela - Gábina, Gabka… přemýšlela bych spíš zda se ti líbí ty pozměněná jména, Tiffany ani Sofie jim v podstatě nikdo neřekne. Proto my dali kluka David, aby neviděl své jméno jen na papíře. Já třeba znám své jméno jen z korespondence a titulu, to je docela smutné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 16:46
@Lizzi píše:
@Silwinka87 jo, prostě rodiče dávají takovýhle jména.. Když dávali seriál Tisíc a jedna noc, tak se do jedné rodiny narodila malá Šeherezáda.. fakt nekecám! :mrgreen:

u nás dali Esmeraldu a Donu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.1.14 16:46
@martina.se píše:
a u nás byla Fanynka :mrgreen: ona se tak fakt jmenovala..Fanynka Heráková :nevim: jako fantazie ok, dneska jsou cizí jména moderní, ale hodně záleží na příjmení. Např Tiffany Nováková zní divně, kdyby měla zahraniční příjmení, je to jiné, že :think:

zdrobnělý jména se dávala dřív - prateta od bývalýho přítele byla Terezička, máma od švagrové Ivanka :-) Fanynka je pěkný jméno :-)

• Citovat
  • Upravit
72725
16.1.14 16:48
@Misulicka 1
@Misulicka 1 píše:
@Tiffankaa My máme pro naši vybráno Lucie ale když to tak čtu… Sofie(a) je krásné a dokonce i v těch zdrobnělinách, ale Tiffany je bezkonkurenční - nikdy by mě to nenapadlo. Problém je že třeba Tiffka už tak dobře fakt nezní. Je to stejné jako Daniela - Dana, Michaela - Míša, Michala, Gabrela - Gábina, Gabka… přemýšlela bych spíš zda se ti líbí ty pozměněná jména, Tiffany ani Sofie jim v podstatě nikdo neřekne. Proto my dali kluka David, aby neviděl své jméno jen na papíře. Já třeba znám své jméno jen z korespondence a titulu, to je docela smutné :nevim:

chce to dobře vybrat. Mi řeknou max Marti, ale jinak to zkomolit ani snad nejde :dance: Jinak já mám Adama, ale on se odmala brání, že není žádný Áďa a pod, vyžaduje, aby se mu říkalo Adame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze