Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Máme mladšího syna Jindříška, také myslím, že jich není moc - nebo alespoň jsme zatím nepotkali =)… jinak kamarádka miluje jméno Noah (Noe), neměla odvahu ho dát, ale občas chlapečkovi tak stejně říká
Prostě je to taková její srdcovka, tak kdybyste měli odvahu, myslím, že by originální byl ![]()
@bigl Jeee, děkujeme
. Pro nás je nejkrásnější, ještě s Filípkem, to je náš starší =)
Me pritel netradicni jmena moc neschvalovat me se treba hrozne libi Samuel nebo Gabriel, Zacharias, to se mu nelibilo ale nelibila se mu ani tradicni jmena
osud to vyresil za nas a name holcicku kde jsme meli vybrane jmeno jen jedno Liliana ![]()
My máme Reníka- René. A musím povedať, že sme zatiaľ žiadneho ďalšieho nestreli.Pre mňa to bolo tiež dôležité kritérium, aby sa po oslovení na ihrisku neotočilo niekoľko detí. Musím priznať, že po reakciach okolia som na chvíľu stratila istotu, či som mu tým nezničila život
Ale teraz si výber neviem vynachváliť.
Syn se jmenuje Andrej.. to je dost neobvykle jmeno v CR
pak se mi libi i Alexej, Viktor a Jonaš ![]()
@Lidus27 ted jsem si vzpomnela na vymenu manzelek, kde mela zenska kluky Leopold a Barnabáš ![]()
@PapeJ Jak ho oslovujete - Gabriel? V práci jeden Gabriel byl a říkali mu Gábin, to mi přišlo takové srandovní ![]()
My jsme před 3 měsíci dali Theodora, do té doby jsem nevěděla o žádném…teď jsme byli na fyzio a že prý už jsme 5. s tím jménem a hned na to jsme jednoho potkali i v čekárně u doktora
Člověk si nevybere, moc se mi líbil i Sebastián a Kristián, ale s těma se roztrhl pytel…viděla jsem je všude, tak mě to přešlo
Pokud by jsme měli druhého chlapečka, přemýšlela jsem jaké k Theodorovi a napadl mě Alexandr, ale v žádném případě Saša
![]()
Ja bych chtela Zacharyho (Zachariáš)..muž si klepe na čelo:D
Damián..tez neprosel:D
Darien..taky ne ![]()
Procitala jsem net, zaujal me Božík..ale na to nemam odvahu ![]()
Zatim je v brise, jeste na dva mesice
rakze pracovni jmeno ma pan mimin a nebo Ludva..
Kdyz nic nevyberem..dostane jmeno po tatinkovi ![]()
Jinak jeste treba Klement..Kajetán se teď cas od casu objevuje (muz rikal, ze Kajetankovi by rikal Jetti..takze jsem od toho opustila
)
Ale take zalezi asi na příjmení..aby to k tomu ladilo..my mame vyhodu..nemame ceske..takze. k tomu jde dost i cizich..
A co nějaké úplně obyčejné staré české jméno-Josef, Václav, Karel, Petr, Antonín, Eduard pro naši generaci jsou tyto jména profláknutý a dost tuctový, proto teď všichni dávají jména Dominik, Adam, Patrik atd…Ale je jich mezi dětma mrtě. S takovýmto jménem bude ve své generaci jeden z mála - teda myslím.