Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Russet píše:
To je
Evidentně jsem ho popsala přesně, když jsi ho v tom poznala ![]()
@Seren píše:
Evidentně jsem ho popsala přesně, když jsi ho v tom poznala
Já ho dost často potkávám a neznám nikoho, kdo by na něj nevzpomínal v dobrém ![]()
@Russet píše:
@Seren
Hned se mi vybavil a to jsem měla jiné oblíbenější předměty.Já ho dost často potkávám a neznám nikoho, kdo by na něj nevzpomínal v dobrém
Za nás někdo ze studentů uspořádal anketu o nejoblíbenějšího učitele a on ji na plné čáře vyhrál
Díky tomu, že tu probíranou látku uměl podat tak zajímavou a poutavou formou, jsme se všichni na jeho hodiny těšili.
Já bydlím jinde a jezdím tam jen občas na víkend, takže nemám moc příležitosti ho potkat. Ale vloni na podzim jsem s ním strávila asi 3 hodiny při rozhovoru pro mou bakalářku. Bylo moc fajn ho vidět a popovídat si s ním
Když jsme pak seděli a jen tak si ještě chvíli povídali, říkala jsem mu, že byl mezi studenty hodně oblíbený. Odpověděl mi, že se vždy snažil jim přiblížit, vědět, jaké mají zájmy, co je baví atd. A taky je fakt, že se nikdy nechoval povýšeně ve stylu „já jsem dospělý a vy jste ještě mladá nezkušená ucha“ ![]()
@Lidus27 můj chlap chtěl Alfréda ale neprošlo mu to doma, máme doma Oldřicha a ted bude Jakub ale to má jiný důvod
@Lidus27 píše:
Holku prosím poraďte nebo dejte návrhy na nějaké jméno pro chlapečka. V listopadu se nám má narodit chlapeček a my se a mužem nemůžem rozhodnout jaké dát jméno. Muž by chtěl něco neobvyklého, dala jsem návrhy jako Boris, Jáchym, Daniel a Kryštof…ale ani jedno se mu nelíbilo. Nějaké návrhy prosím? Budu ráda za nějaký typ. Předem děkuji:)
Mě osobně se líbí staročeská jména, která jsou i v dnešní době dosti neobvyklá ![]()
Alfred, Artuš, Bedřich, Bohdan, Bohumil/slav/mír, Bolek, Braňo, Bořivoj, Břeťa
Ctirad, Ctibor, Ctislav, Čestmír, Dalibor, Dalemil, Denys, Dušan
Eda, Egon, Erik, Felix, Ferdinand, Filibert
Gilbert, Gustav, Hynek, Hostivít, Haštal, Horymír
Ingvar, Ivar, Ivo, Jaromír, Jasan, Jindřich, Jošt, Julian
Kajetan, Kevin, Kilian, Květoslav, Kvido, Libor, Luboš, Lubor, Luděk, Lumír
Markus, Marcel, Medard, Merlin, Metoděj, Maxim, Miloš, Mnata, Mnislav, Mojmír
Nikola, Norbert, Odin, Oldřich, Oskar, Osvald, Oto, Přemysl
Radomír, Radim, Radovan, Radoslav, Radovít, Radúz, Rostislav, Ratmír, Rodan, Ralf
Silvan, Slavoj, Slavomil, Stanimír, Svatobor, Svatoslav, Svatomír, Svatopluk
Tristan, Tórsten, Teobald
Vácslav, Veles, Vavřinec, Vili, Vítězslav, Vratislav, Vlastislav, Vlastimír, Vlastibor, Vlastimil, Vojslav
Zbyšek, Zbyněk, Zdenek, Zikmund
Některá staročeská jména sice nejsou, ale jsou pěkně znějící.
Holky všem. vam dekuji za super typy, zkusim vybrat ty co se mi nejvic libi a snad uz vyberem.Vim,ze Eduarda urcite mit nebudem, jelikoz uz je v rodine mame
Taky musím nejak namyslet aby to sedělo i s prijmenim.
@věrasek80 píše:
@Lidus27 můj chlap chtěl Alfréda ale neprošlo mu to doma, máme doma Oldřicha a ted bude Jakub ale to má jiný důvod
Kdy to bude Věruš? ![]()
@Morrígan Ní_Boii Kajetán je hodně zajímavý. Nebo Kryšpín, Dorian, Kašpar. Ale odvahu je dát bych asi neměla.
Leoš, Ivo(š), Robin, Vlastimil, Čestmír, Erik, Bernard, Aleš, Arnošt, Vincent, Vilém, Cyril, Dalibor, Darek, Eliáš, Fabián, Florián, Hubert, Albert, Jaromír, Metoděj, Mojmír, Norbert, Otakar, Prokop, Štefan, Timotej, Tibor, Viktor
Taky dost záleží na příjmení ![]()
@Petulka1234 teda a co na to okoli?
Mne ted napadl jeste Alan…ale to mi beztak rekne, ze si vzpomene na serila dva a pul chlapa ![]()
@Lidus27 Nevím, co na to okolí, protože je to již dávno, co jsem jí potkala a řekla mi, jak se prcek jmenuje, dál jsme se už zase neviděli. Já vám to povím takhle, ono, vše co je nezvyklé, tak nám může přijít divné, zvláštní, neobvyklé, vše je o zvyku.
Např. naše druhá dcerka se jmenuje Amélie a také ze začátku okolí říkalo: a jak jí budete říkat? a to jste jí rovnou nemohli dát jméno Amálie? Vždyť máme v našem českém kalendáři tolik krásných jmen atd…
další lidé zase říkají, když se zeptají jak se jmenuje: aaaaaaaaaaaaaa, to je nádherné jméno ![]()
A říkam jí už po všelijaku jak mě to časem přichází
Amy, Amélko, Amínku, Melinko, Amelinečku
a když se zlobím tak řeknu Amelo! ![]()
My sice očekáváme miminko až v Lednu, ale s přítelem se nám hrozně začalo líbit jméno Vendelín, malému jde říkat např. Venda, Venoušek, Vendelínek ![]()
@věrasek80 píše:
@Anna766 doufám že brzy termín máme 3.8.
Takže to bude Kubík? Ať vše dopadne co nejlépe ![]()