Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Jaké láhve na pití mají vaše děti na prvním stupni? Hoďte mi prosím odkaz. Díky!!!
@zrcadlo píše:
Zdravou lahev, dá se koupit všude možně…
Jj tu máme taky
ještě i ten boxik zdravá svaca
ale je pravda, ze jsou to kvalitní bytelné věci ![]()
syn je ve třetí třídě, predtim měl různé “no name” krabičky, a tohle je zatím to nejlepší, co jsme zkusili.
Příspěvek upraven 17.09.20 v 14:04
@Semtex píše:
Jj tu máme takyještě i ten boxik zdravá svaca
ale je pravda, ze jsou to kvalitní bytelné věci
Taky máme i box na svačinu. Jen mě nakrklo, že jsme za něj dala tolik peněz, a kamarádka, která má 3 děti, se mi pak chlubila, že všechny děti ho dostaly jako dárek od zdravotní pojišťovny (má pojišťovnu Škoda nebo jak se jmenuje, a prý každý prosinec dostávají děti dárky a jsou to hodnotné věci - Curaprox kartáčky, tuhle krabičku, další jsem zapomněla).
Každopádně na ten box mě navedla kamarádka učitelka, že drží dobře odklopené víčko a nepřeklápí se to dozadu (že prý prvňáčci bojují s tím, že jim krabička nejde otevřít, překlápí ji těžké víčko nebo se to víčko zavírá, případně takové ty krabičky, které se vsunují do sebe, děti otevřou a vylítne jim obsah ven).
Měl tu z Alberta z brčkem. Po 2 letech začala blbě těsnit, tak má normální cyklobidon.
Osobně nedám dopustit na petku od rájce se sportovním náhubkem.
Díky. Nad tou zdravou lahví jsem právě uvažovala. Minule jsem si ale všimla, že nějaké dvě holčičky měly jiný typ toho „pítka“, tak jsem si řekla, že se zeptám na zkušenosti. Myslím, že měly něco takového:https://www.papirnictvipavlik.cz/…p-p-7-67220/
@zrcadlo píše:
Taky máme i box na svačinu. Jen mě nakrklo, že jsme za něj dala tolik peněz, a kamarádka, která má 3 děti, se mi pak chlubila, že všechny děti ho dostaly jako dárek od zdravotní pojišťovny (má pojišťovnu Škoda nebo jak se jmenuje, a prý každý prosinec dostávají děti dárky a jsou to hodnotné věci - Curaprox kartáčky, tuhle krabičku, další jsem zapomněla).
Každopádně na ten box mě navedla kamarádka učitelka, že drží dobře odklopené víčko a nepřeklápí se to dozadu (že prý prvňáčci bojují s tím, že jim krabička nejde otevřít, překlápí ji těžké víčko nebo se to víčko zavírá, případně takové ty krabičky, které se vsunují do sebe, děti otevřou a vylítne jim obsah ven).
Jj to by me taky naštvalo. No co se dá dělat, ze
ale každopádně dobre věci to jsou, jsou i z výrazně silnějšího materiálu než ostatní krabičky, tak verim, ze i pro ty děti je to na používání bezproblémové. Neprolamuje se to, neotevírá a tak. Stojí to hodně, to je fakt, připadala jsem si trochu nemístně, že za “blbou” krabičku na svačinu jsem dala tolik peněz
ale ve finále nelituju ![]()
@123Soňa píše:
Díky. Nad tou zdravou lahví jsem právě uvažovala. Minule jsem si ale všimla, že nějaké dvě holčičky měly jiný typ toho „pítka“, tak jsem si řekla, že se zeptám na zkušenosti. Myslím, že měly něco takového:https://www.papirnictvipavlik.cz/…p-p-7-67220/
To mi přijde celkem složité, můj kluk si z te lahve sundal i takový ten přilozeny plastový průhledný uzávěr, co tam byl, a zavírá to jen zacvaknutim toho pitka dovnitř
a nevim, jak je to u téhle lahvičky s mytim, přijde mi to už složitější na rozebrání?
nebo aby se to třeba neulamovalo, když to bude porad otevírat a zavírat.
ta zdravá mi vyhovuje, ze je fakt jednoduchá, odsroubuje se uzávěr, v nem je jen pitko (bylo tam ještě jedno náhradní) a nic víc to neobsahuje.
Příspěvek upraven 17.09.20 v 14:19
@123Soňa píše:
Ahoj. Jaké láhve na pití mají vaše děti na prvním stupni? Hoďte mi prosím odkaz. Díky!!!
Bratrancovo malá teď nechce nic jiného, než tohle… https://www.4home.cz/…krtek-0,4-l/?…
Je to taková termoplechovka. Pití jí drží teplotu. Dají se koupit ty náhradní „sosáčky“.
Kupovala jsem jí to v Orionu. Má i různé barvy.
@Rachel_cz Taky máme z Orionu termosku s brčkem. Tesni, prima cena a Hlaveň je to nerez, ne celoplastove. A dá se koupit náhradní brčko. Čistí se taky dobře. Slavná zdravá láhev nám 2× zplesnivela i při pečlivém mytí, navíc ten plast chyta pachy. Až bude větší, koupím asi nějakou nerez láhev nebo skleněnou, ale zatím by to bylo těžké a hlavně by to někde ztratil, jak ho znám..
@ProfZav no přiznám se, že jsem si koupila tu zářivě růžovou do práce a opravdu je super. Chlap pak chtěl taky, tak má tu zářivě zelenou. Přes léto jsme si to brali i ven na zahradu s ledovou kavou
![]()
@ProfZav Jo, těch pachů se právě také bojím. Sice dávám jen obyč. vodu, ale kamarádka také- a prý to stejně zapáchá ![]()
@Rachel_cz prosím, dáš mi sem ještě odkaz? Tamten mi nejde otevřít…
@123Soňa Zde je odkaz přímo na ten Orion https://www.oriondomacipotreby.cz/search?…
Je tam dost na výběr, jak pro děti, tak i pro dospělé.
@123Soňa A my třeba nemáme myčku a když jsem to chtěla jó vypucovat, tak to pořádně nešlo. Ale spousta lidí na ni nedá dopustit.. Mě vadí už ten název ![]()
@Rachel_cz Jj, je super
Jsou zvědavá, jak dlouho vydrží termoskovat.