Jaké máte koníčky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
9.3.10 18:54

Cteni, to neni konicek, alebrz kun jak bejk, vetsinou nejakou scifi, fantasy, ale i „normalni“ spisovatele. Nejradeji ctu v originale, vzhledem k tomu, ze vladnu jen anglictinou, takv AJ.

Rada tvorim rukama, hackovani, siti, ale dokoncit neco, to je orisek.

A ted jsem si nasla novyho konika, porad jsem si slibovala, ze se dovzdelam ze stredoskolskych predmetu, ve kterych jsem nepropadla jen z milosti, takze momentalne jedu fyziku pro stredni skoly 8-)

Samozrejme dite, vyhledove deti, zviratka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
9.3.10 18:57
čičinka píše:
Cteni, to neni konicek, alebrz kun jak bejk

co tooo??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.3.10 19:01

Děti, knihy, knihy , knihy.. no jo, tak i něco jiného - sudoku, kriminálky.
Dříve také voda, kolo, příroda.
Ale ty děti mi přijdou takový nejsmysluplnější. ..jo a povídání s dcerou v kuchyni :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
9.3.10 19:10

Tak u mě vládne Pilates a propadla jsem tomu tak že už sama předcvičuju. V létě ráda brusle.
A dítě vede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
9.3.10 19:10

Já se přidávám k ručním pracím, háčkování, vyšívání paličkování, pokusy o pletení a další. Když mi pak zbyde čas tak čtu.
Jak to tu tak čtu tak mě začíná zajímat geocaching, něco si o něm přečtu. Máme v plánu pořízení pejska tak by byl další cíl procházek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.3.10 19:26

Já taky vyšívám… A pletu, háčkuju, šiju. Korálky, teď jsem zkoušela Fimo hmotu.
Starám se o zvěř a kytky, dítě taky=)
A ráda peču. Hlavně cukroví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
9.3.10 19:36

Ahoj,

tak já se přidám - knihy (hlavně historické), vyšívání a nejnověji sborový zpěv - to je momentální favorit. No a jinak v létě kola a golf a v zimě lyže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.3.10 19:37

Tak já ráda čtu, teďka zrovna tvořím „kreativní“ dárek pro mamču k 50.ti nám - obrázky pomocí decoupage (snad to píšu dobře). Když zbývá čas, tak tvořím dekorace do bytu.
Turistika - loni nám vyšel i vandr s manželem po 4 letech manželství.
Taky vyšívám, pletu, ale jak někdo zmínil ten konečný výsledek je fakt v nedohlednu. Svetr pletu snad už od druháku na střední škole, neboť jsem byla 4 neděle doma s náběhem na zápal plic. Ale jaksi to ještě není hotové, jen mě docela máti obdivuje, že si to pamatuju i po těch letech jak se to plete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
9.3.10 19:38

U nás vede chození po horách, ježdění po rally (jako diváci - zatím), knížky - detektivky asi nejvíc, filmy - detektivky, katastrofické, válečné. Manža je blázen do kola - jezdí i amatérské závody a teď začal běhat - já se naběhám za celý den dost :mrgreen:
No a nesmím zapomenout na emimino, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 19:39

Jé, to pletení bych brala. Moc se mi to líbí. Mám tu jednu kamarádku, která prý náááááádherně plete, ale nedávno ovdověla a má kluka na vysoké, takže nemá čas mě zaučit. Chuděrka jenom maká :cry: .
Theu, koupala jsem cácorky a ukládala jsem je do postýlek, tak jsem ti nemohla říct, co to je geocaching. Zadej si když tak do vyhledávače geocaching.com a ono ti to něco vyplivne.
A ty známky jsou super náhodou :palec: :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.3.10 19:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
9.3.10 19:49

Chodím se psem na cvičák, už několik let chodím jednou týdně na břišní tance - občas s holkama zajdem i do čajovny, ráda čtu, ale nejvíc času mi teď spolyká škola - po večerech se snažím aspoň číst, když už se moc neučím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.3.10 19:58

Bohunko, s tou ruštinou ti časem můžu i helfnout, učil jsem se ji 11 let a mám z ní dokonce maturitu…

Jinak moje koníčky docela zřetelně ilustruje fotečka v záhlaví.

U mě je taky jeden „kůň jak bejk“, a to světová historie vojenského letectví. Pokud někdo v létě budete chtít navštívit Letecké muzeum v Praze-Kbelích a budete shánět průvodce, milerád vás provedu. Stačí, když prstem ukážete na libovolné letadlo )nebo i vrtulník) a já o něm klidně budu vykládat 20 i víc minut… Nneeee, přeháním.
Ale s tím průvodcováním si srandu nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.3.10 20:02

Jééé, super téma :D
Koníčků mám…
Od posilování, ježdění na kole, procházek (momentálně jen ty procházky s dítkem), přes sjíždění Vltavy, zahradu až k ručním pracem - pletení košíků, korálky, window color, šití, pletení, háčkování…
A nesmím zapomenout na PC hry, jsem závislák (momentálně kvůli dítku taky nehraju :wink:) Čtení je samozřejmostí…
Jen mě štve, že umím od každého trošku a ničemu se nevěnuju pořádně.

Jo a taky dodělat něco, to je zázrak. Alunko, pobavila jsi mě se svetrem :lol: Mám jedno podobné dílko, asi před deseti lety jsem začala plést dlouhý svetr až na zem, později jsem to přehodnotila na vestičku až na zem a teď přemýšlím o krátké vestičce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.3.10 20:13

Radúnko, Moravice se otevírá v dubnu. Manžel jezdil. Máme to „za bukem“.
Jinak mne baví záchranařina a práce se psem, ted chci jezdit na cvičák na kole se psem, tak jsem zvědavá jak to dopadne, doufám že si nenabiju …
Taky zbožňuju staré čb filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky