Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Cteni, to neni konicek, alebrz kun jak bejk, vetsinou nejakou scifi, fantasy, ale i „normalni“ spisovatele. Nejradeji ctu v originale, vzhledem k tomu, ze vladnu jen anglictinou, takv AJ.
Rada tvorim rukama, hackovani, siti, ale dokoncit neco, to je orisek.
A ted jsem si nasla novyho konika, porad jsem si slibovala, ze se dovzdelam ze stredoskolskych predmetu, ve kterych jsem nepropadla jen z milosti, takze momentalne jedu fyziku pro stredni skoly ![]()
Samozrejme dite, vyhledove deti, zviratka.
čičinka píše:
Cteni, to neni konicek, alebrz kun jak bejk
co tooo???
![]()
Děti, knihy, knihy , knihy.. no jo, tak i něco jiného - sudoku, kriminálky.
Dříve také voda, kolo, příroda.
Ale ty děti mi přijdou takový nejsmysluplnější. ..jo a povídání s dcerou v kuchyni
![]()
Tak u mě vládne Pilates a propadla jsem tomu tak že už sama předcvičuju. V létě ráda brusle.
A dítě vede ![]()
Já se přidávám k ručním pracím, háčkování, vyšívání paličkování, pokusy o pletení a další. Když mi pak zbyde čas tak čtu.
Jak to tu tak čtu tak mě začíná zajímat geocaching, něco si o něm přečtu. Máme v plánu pořízení pejska tak by byl další cíl procházek.
Já taky vyšívám… A pletu, háčkuju, šiju. Korálky, teď jsem zkoušela Fimo hmotu.
Starám se o zvěř a kytky, dítě taky=)
A ráda peču. Hlavně cukroví ![]()
Ahoj,
tak já se přidám - knihy (hlavně historické), vyšívání a nejnověji sborový zpěv - to je momentální favorit. No a jinak v létě kola a golf a v zimě lyže.
Tak já ráda čtu, teďka zrovna tvořím „kreativní“ dárek pro mamču k 50.ti nám - obrázky pomocí decoupage (snad to píšu dobře). Když zbývá čas, tak tvořím dekorace do bytu.
Turistika - loni nám vyšel i vandr s manželem po 4 letech manželství.
Taky vyšívám, pletu, ale jak někdo zmínil ten konečný výsledek je fakt v nedohlednu. Svetr pletu snad už od druháku na střední škole, neboť jsem byla 4 neděle doma s náběhem na zápal plic. Ale jaksi to ještě není hotové, jen mě docela máti obdivuje, že si to pamatuju i po těch letech jak se to plete!
U nás vede chození po horách, ježdění po rally (jako diváci - zatím), knížky - detektivky asi nejvíc, filmy - detektivky, katastrofické, válečné. Manža je blázen do kola - jezdí i amatérské závody a teď začal běhat - já se naběhám za celý den dost ![]()
No a nesmím zapomenout na emimino, že?
Jé, to pletení bych brala. Moc se mi to líbí. Mám tu jednu kamarádku, která prý náááááádherně plete, ale nedávno ovdověla a má kluka na vysoké, takže nemá čas mě zaučit. Chuděrka jenom maká
.
Theu, koupala jsem cácorky a ukládala jsem je do postýlek, tak jsem ti nemohla říct, co to je geocaching. Zadej si když tak do vyhledávače geocaching.com a ono ti to něco vyplivne.
A ty známky jsou super náhodou
.
Chodím se psem na cvičák, už několik let chodím jednou týdně na břišní tance - občas s holkama zajdem i do čajovny, ráda čtu, ale nejvíc času mi teď spolyká škola - po večerech se snažím aspoň číst, když už se moc neučím ![]()
Bohunko, s tou ruštinou ti časem můžu i helfnout, učil jsem se ji 11 let a mám z ní dokonce maturitu…
Jinak moje koníčky docela zřetelně ilustruje fotečka v záhlaví.
U mě je taky jeden „kůň jak bejk“, a to světová historie vojenského letectví. Pokud někdo v létě budete chtít navštívit Letecké muzeum v Praze-Kbelích a budete shánět průvodce, milerád vás provedu. Stačí, když prstem ukážete na libovolné letadlo )nebo i vrtulník) a já o něm klidně budu vykládat 20 i víc minut… Nneeee, přeháním.
Ale s tím průvodcováním si srandu nedělám.
Jééé, super téma ![]()
Koníčků mám…
Od posilování, ježdění na kole, procházek (momentálně jen ty procházky s dítkem), přes sjíždění Vltavy, zahradu až k ručním pracem - pletení košíků, korálky, window color, šití, pletení, háčkování…
A nesmím zapomenout na PC hry, jsem závislák (momentálně kvůli dítku taky nehraju
) Čtení je samozřejmostí…
Jen mě štve, že umím od každého trošku a ničemu se nevěnuju pořádně.
Jo a taky dodělat něco, to je zázrak. Alunko, pobavila jsi mě se svetrem
Mám jedno podobné dílko, asi před deseti lety jsem začala plést dlouhý svetr až na zem, později jsem to přehodnotila na vestičku až na zem a teď přemýšlím o krátké vestičce ![]()
Radúnko, Moravice se otevírá v dubnu. Manžel jezdil. Máme to „za bukem“.
Jinak mne baví záchranařina a práce se psem, ted chci jezdit na cvičák na kole se psem, tak jsem zvědavá jak to dopadne, doufám že si nenabiju …
Taky zbožňuju staré čb filmy.