Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Šmoulice co mate za pesana? U zbytku jsem měla pocit, ze jsem to snad psala ja
![]()
Ja miluju kolo a tenis.. To je můj největší kun ![]()
@Šmoulice co mate za pesana? U zbytku jsem měla pocit, ze jsem to snad psala ja
![]()
Ja miluju kolo a tenis.. To je můj největší kun ![]()
Já mám křížence. Má 8kg. Takže menší pes, ale zvládne toho co vlčák ![]()
Chodí se mnou i ke koním. Jednou teda dostal parádní kopačku, ale od té doby aspoň ví, že se nemá koním motat mezi nohama. Naštěstí se mu teda nic nestalo, odnesl to akorát šokem.
@Šmoulice chudák pes
No příště uz si da pozor
Jak ho vozis na tom kole, to jako v nějakým vozíku nebo nákupním košíku? ![]()
@Raspusha píše:
@Šmoulice chudák pesNo příště uz si da pozor
Jak ho vozis na tom kole, to jako v nějakým vozíku nebo nákupním košíku?
https://krmeni.cz/…/trixie-1232?…
Máme tento box
A je v něm maximálně spokojenej
Po cyklo stezkách běhá, po silnici se vozí a nasává
![]()
Můj koníček je teď taky pes. Jezdím s ním na výstavy a běhá coursing. Nemám problém jet třeba 100 kiláků daleko, aby se dvakrát proběhl za střapcem.
Tady poblíž se neběhá, takže jezdíme docela daleko. Až bude mít licenční kartu, budem jezdit na závody, zatím jenom trénuje. Ale je to drahej koníček, hlavně ty výstavy, ty sakra lezou do peněz. Ale když je pak nějakej úspěch, jako jsme měli teď v neděli, tak je to k nezaplacení. ![]()
@PetraJ @Šmoulice dámy díky vam se stydím. Ja obdivuji lidi jako jste vy dve. Ja bych peci o pejska nezvládla.. Při tom jak na tom ted deti jsou.. Urcite bych to nedala ![]()
@Raspusha píše:
@PetraJ @Šmoulice dámy díky vam se stydím. Ja obdivuji lidi jako jste vy dve. Ja bych peci o pejska nezvládla.. Při tom jak na tom ted deti jsou.. Urcite bych to nedala
Můj pes vyžaduje 100% péči
Jak jsem si ho od mala naučila, tak ho mám. Jenže v prosinci přijde lidské mládě, takže jsem fákt hodně zvědavá, jak to vše bude a hlavně, jak si ten můj 4nohej rozmazlenec zvykne…
Ale v aktivním životě hodláme pokračovat, dítě na to budeme učit už od mala ![]()
Lyze, vcetne skialpinismu, hory. Foceni. A kdyz na to neni cas, tak rada neco slozitejsiho uvarim nebo zavarim a bavi me obcas se probehnout.
@Šmoulice píše:
Můj pes vyžaduje 100% péčiJak jsem si ho od mala naučila, tak ho mám. Jenže v prosinci přijde lidské mládě, takže jsem fákt hodně zvědavá, jak to vše bude a hlavně, jak si ten můj 4nohej rozmazlenec zvykne…
Ale v aktivním životě hodláme pokračovat, dítě na to budeme učit už od mala
No prave. Deti by pejska rádi. Ja si zas neumím představit plnej byt chlupů a v tom valejici se dítě. O to vic obdivuji lidi, kteří to dávají s lehkosti. Ale vím ze jednou přijde den, kdy budu muset udělat ústupek, az me deti bohužel prehlasuji
Jinak s tebou souhlasím ![]()
Někde tu imunitu získat musí ![]()
Navíc já teda vysávám každý den. Chlupy ne chlupy
mám ráda pořádek ![]()
@Catmum píše:
Já vyrábím mýdla nebo píši.
já na to koukla bez brejlí a čtu, já vyrábím mýdla na vši
Mě baví doma vytářet alba, scrapbooking a pak miluji procházky v přírodě.. ![]()