Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@HanHa píše:
@Burj Chalifa chovám ježky bělobřiché - jsou původem z Afriky, jsou menší než naši venkovní ježci, chová se spousta barev a jsou i různě flekatí. Mají svůj klub, průkazy původu, výstavy.. Odchováváme mláďata i v zimě takže je veselo celoročně
takže ježour domácí? V čem se chová, čím se krmí?
@Burj Chalifa jj, jsou to domácí „pet“, chovají se ve větších plastových boxech, žerou hmyz (červíci, cvrčci, švábi, kobylky..) a granule pro kočky-koťata + doplňkově ovoce, vajíčko natvrdo.. Musí mít teplo nad 20°C, jinak jsou poměrně nenároční.
@HanHa píše:
@Burj Chalifa jj, jsou to domácí „pet“, chovají se ve větších plastových boxech, žerou hmyz (červíci, cvrčci, švábi, kobylky..) a granule pro kočky-koťata + doplňkově ovoce, vajíčko natvrdo.. Musí mít teplo nad 20°C, jinak jsou poměrně nenároční.
a jak je to s mazlením, ochočením, sociální inteligencí?
@Burj Chalifa jsou to samotáři, ochočí se velmi dobře - při mazlení sklápí bodliny, dají se pouštět po bytě „na volno“, přijdou na zavolání - přirovnala bych je tak ke chytřejšímu křečkovi nebo myšce. Chytří jako potkan nejsou ![]()
@jednažena píše:
@isp A ty detske denicky delas jak?
Ahoj, dělám je na počítači vždy, když něco s dětmi děláme vyfotím fotku nebo více a z nich udělám koláž v programu photoscape - napíšu tam např. PODZIM 2014. Fotku si pak vložím v programu photofiltre na prázdný nový list papíru a tak popíšu co děti dělali, co legračního řekli atd… celé to vytisknu na barevné tiskárně a mám doma laminátor, není drahý, tak zaliju tisk do fólie udělám děrovačkou dírky a založím do šanonu. Takhle mám udělanou návštěvu na koních, ZOO, Aquapark, pouť, nebo procházka v lese, na hřišti s kamarády, výlet k babičce a tak to nějak obměňuji už 4 roky to dělám, od narození syna mám už dva velké šanony místo fotoalba a VŠEM se to hrozně moc líbí je tam sesumírované všechno… vánoce, velikonoce atd… dělám cca 1× do měsíce nebo když se doma s dětmi nudíme tak i častěji, do deníčku dávám dětské výtvory, obrázek co namalují, také zatavím do folie
nebo po půl roce obtisk ručiček-nožiček a bavíme se tím všichni. Moc hezká vzpomínka, vymyslela jsem si to sama a bavím se u toho. ![]()
@isp No to je uzasne!!Bohuzel ja toto neumim.
Nejsem tvurci typ.
@jednažena Nemám problém ti to vytvořit z tvých fotek a poslat
pokud budeš chtít? Pak je to stejný formát jako fotka a můžeš si to doma vytisknout. ![]()
@radúna píše:
Jé, tady to ještě žije, po 3 letech![]()
![]()
![]()
Jupí.
Tak co nového? Změnili jste někdo koníčka na jiného? U nás pořád vede geocaching, koloběžky, turistika.
Jo a poslední dobou jsem začala zas a zase číst. Hurá! Konečně mám na ty knihy čas.
Fantasy, pohádky (![]()
).
něco nového?
já bych ke „keškám“ přidala http://turisticky-denik.cz/, samolepky, co sbírají naši kluci
já sama šití, hlavně teda patchwork, filmy, knížky (historické romány, autobiografie) a s rodinou právě nějaký to vejletění a turistika
@adulajda25 háčkování
.
@Emilie nic nového. Jen teď čtu víc knihy podle skutečné události a historické romány. Moc času nemáme poslední dobou na lov kešek, protože doděláváme barák. Plán je, že na Vánoce budeme mít hotový (skoro) druhý byt. Pak se přestěhujeme a budeme spravovat ten, který obýváme teď - praskliny ve zdi, spadlá omítka, vymalovat a zlikvidovat koberce a nahradit plovoučkou.
No, taky koníček
![]()
Můj největší koníček je pes. A vše s tím spojené, procházky, hory, jezera. Hodně chodíme po Alpách, Tatrách…
Před 4mi lety cca, jsme si pořídili kola, pes má box na řídítkách a jezdí s námi. Je zvyklý od mala, takže bez problémů vše zvládá. Nedělají mu problém ani vysokohorské 25km procházky ![]()
Poslední dobou je náš velký koníček cestování i po ČR, je tu spousta krásných míst pro dlouhé pěší či cyklo výlety.
Ráda si občas přečtu nějakou knihu podle skutečné události, ale přece jen být venku, je lepší, a nevadí nám jakékoli počasí ![]()
Chlap minulý rok začal s ferratami, což mě teda moc nebere ![]()
@Nickyx píše:
Můj největší koníček je spánek![]()
To je dobréj konicek
i ja mam takovej ![]()